Topless pe litoral :-)
Raspunsuri - Pagina 2
Balbina spune:
quote:Si de ce ramine pielea alba sub sutien, haine in general? Oare numai cremele cu FPS protejeaza? Chiar m-ai facut curioasa...
Originally posted by XIO
Sutienul nu protejeaza de raze decat 2-3%.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
XIO spune:
Exact asta m-am intreat si eu cand am citit , din ce am inteles de acolo UV-urile oricum trec prin material , mai ales ca ala e extrem de subtire
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
cait spune:
Pai daca gradul de protectie e asa d emic mai fara sutien.![]()
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
mamica dulce spune:
si eu am facut topless si m-am simtit bine!Nu ma deranjeaza sa vad pe altii...ba chiar ma uit si eu cu drag la cate un manechin.Acum nu mai pot ca nu mai am corpul de la 20 de ani,dupa sarcina si alaptare.
Insa n-am facut si nici nu consider frumos sa fac topless de fata cu tata sau intr-un grup mare de prieteni si amici.Cu iubitul,intre fete sau singura-n-am avut nici o problema.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
doradora spune:
eu nu sunt de acord cu topless pe plaja comuna, indiferent daca ,peisajul' este frumos sau nu. pe bune daca inteleg de ce trebuie eu sa ii explic copilului meu ca nu e frumos sa se holbeze.poate ca nu vreau sa ii dau lectii de anatomie de la 2-3 ani.
este parerea mea personala, dar cine face topless imi da senzatia de persoana care cerseste atentia. mi se pare penibil.una e sa te expui in toata splendoarea la nudisti si alta e intre oameni cu costumele de baie pe ei.
dar cel mai urat cred ca e sa vezi o mama cu copiii dupa ea, cu vergeturi cat cuprinde si cu sanii atarnand.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
nikole spune:
quote:
Originally posted by chris80
dar cine face topless imi da senzatia de persoana care cerseste atentia. mi se pare penibil.
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri

26+haine gravidutzaaa
lgireada spune:
Nu e chiar asa. Si eu am optat pentru topless intr-o vara pentru ca aveam de mers la o nunta cu o rochita cu spatele gol.
Cand voi alege din nou - voi alege sutien cu exceptia cazului deja expus.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by nikolequote:
Originally posted by chris80
dar cine face topless imi da senzatia de persoana care cerseste atentia. mi se pare penibil.
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Nu toate cele care fac topless pot fi incadrate la categoria asta,dar nu-mi pare exclusa nici ipoteza asta!Pana la urma,fiecare are motivele ei pentru care face topless,de ce n-ar fi si motivul asta?
Anderra spune:
Acum 4-5 ani , cand eram mult mai tanara si mai nelinistita, am facut topless intr'o vara, foarte fericita am fost, in toamna aceluiasi an mi.am descoperit un nodul la san de toata frumusetea, de care nu am scapat decat cu operatia.
Ca a avut sau nu legatura cu soarele si toplessu' meu nu siu , nu bag mana in foc dar vara aia a fost prima si ultima vara cand am facut topless pentru ca a doua oara nu mai vreau sa risc si medicul mi'a interzis total expunerea la soare fara sutien. Asa ca probabil, stie el ce stie...
XIO spune:
Nu a avut nodulul nimic cu soarele , expunrea la soare creste riscul cancerului de piele(expunere excesva si intre orele interzise)