La plimbare cu fiica-mea
Raspunsuri - Pagina 5
Lemoni spune:
Apropos de povestea lui Rufus , ieri am avut niste clienti au intrat la mine s-au asezat pe scaun si am inceput conversatia> El sa zic dupa mine ceva trecut de 35 de ani , ea se vedea ca este frageda si era tare frumusica , in mintea mea ma gandeam undeva pe la 18-20 de ani , pareau foarte fericiti si fata il mangaia pe chelie cu asa patima, in sinea mea ma gandeam ce o fi vazut fetisoara asta la barbatul asta nu prea intelegeam legatura.Dupa ce am vorbit 15 minute am aflat ca fata avea numai 16 ani deja intrasem la banuieli si mai rau. Nu mi s-a intimplat niciodata si de obicei nu judec dar faptul cum se purtau unul cu altul tadru si ce mai ca un cuplu numai gandul ca pustoica are 16 ani ma enerva la culmea , dar na client nu ai ce zice faci treaba si ii lasi sa plece in voia lor.cad s-au ridicat dupa scaun o aud pe pustoica spunund merci mult tati.UUUUUUUUU fffffffffff m-am linistit instantaneu , am invatat sa numai asum si sa numai fiu asa banuitoare .Poate asta a fost lectia mea.
Asa ca lasati omul in pace daca au o relatie deosebita sunt chiar de invidiat.
Simonna spune:
Rufus, sa-ti povestesc o alta experienta canadeza ( si infantila, ar zice unii).
Sint cu tata (care bate spre 70 si arata de vreo 60 si se tine teribil de bine!) intr-un magazin, eu la papuci el pe-acolo, pe undeva. Imi probez papucii, aprob ca-i cumpar si incep sa flutur capul de colo colo. Vinzatorul ma converseaza, intreaba pe cine astept. Dau sa zic ca pe tata, dar ma gidila un dracusor si zic: "pe sotz". Juma de minut mai tirziu, apare tata, imi admira sonor picioarele in papucii cu toc si ma pupa de bucuria mea, dupa care isi trece bratul dupa umarul meu si ma orienteaza spre casa, la platit. Din spate, vinzatorul in striga:
- Monsieur, monsieur! Wow! Si-i zice in franceza ce-i de norocos cu asa nevasta.
Tata, care nu stie franceza, se intoarce la mine si zice nedumerit: "Ce vrea, dom'le, asta, de-si rinjeste asa fasolea la mine?!", la care eu suflu printre dinti: "I-am zis ca esti barbatu'meu"...
Tata a cascat ochii si, cind a inteles cam ce incerca vinzatorul sa-i spuna, a ridicat mina cu semnul victoriei spre vinzator si i-a zis "OK, OK, bon, bon" (ca atit stie :) ) si s-a carat, ca exploda de ris!
Simonna
Si, da, ne tinem de mina si acum daca asa ne vine pe chelie!
Si, da, de la la 13 - 14 ani a aparut si problema grosolaniilor dar fie nu-i bagam in seama fie ii intreba tata daca-i umfla invidia de nu-si vad de ale lor...
Amnesty spune:
Excelent subiect! Pai eu am 22 ani, si tin minte ca multa vreme am umblat de mana cu tata, ba chiar si cu mama simultan. Imi luam locul de onoare intre ei. Intr-adevar aici lumea nu se holbeaza, desi tin minte ca iesisem dintr-un magazin cu tatal meu de mana, si pt ca tocmai cotizase pt o chestie care mi-o doream l-am pupat pe obraz. Intre timp un tip dintr-o masina se benocla cu gura cascata, mai mai sa intre intr-un stalp.
Lumea poate sa se uite, nici ca-mi pasa. O sa merg cu mama si cu tata de mana cat imi va dori inimioara
If all pulled in one direction, the world would keel over.
Gabbriela spune:
rufus, oferei tu fetei posibilitatea sa aleaga daca vrea sa te tina de mana sau de bratz...
explicai faza cu copii cresc si etapele, incepe si vb de baieti si hormoni cu ea, aveti cel putin 30 min pe zi ale vostre, in care vb ce doriti, mergeti la un suc sau la o plimbare scurta in park.. nu pierde contactul cu ea ... e foarte important sa ii fi alaturi si sa stie ca poate vb cu tine ori ce , ori cand
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
XIO spune:
Miau-miau , nu cred ca ar fi intelept sa mearga Rufus la fiica lui care se simte bine plimbandu-se cu tata de mana(ceea ce este si normal , ca are 13 ani) si sa ii spuna cu niste cuvinte mai frumoase ca el nu mai VREA sa o tina pe FIICA LUI de mana , pt. ca oamenii de pe strada ar crede ca e vreo RELATIE SEXUALA intre ei si ca probabil cand ii vad impreuna rad.
I s-ar inradacina fetei ideea ca este rusinos dpdv sexual sa mergi cu tata de mana , deci orice gest poate fi interpretat intr-un mod sexual.
ca daca e rusine sa o tina tata de mana , oare nu e rusine sa o tina in brate , sa o mangaie pe cap , sa stea imbratisati?
Rufu , eu cred ca nu trebuie sa-i strici fetei bucuria doar pt. ca un idiot de pe strada ar putea crede ca ai vreo legatura de alt fel cu ea . cand nu mai vrea sa o tii tu de mana atunci nu o mai tii , dar pana atunci...las-o sa copilareasca.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
Amnesty spune:
XIO, nu cred ca as fi spus-o mai bine!
If all pulled in one direction, the world would keel over.
anella spune:
Rufus,ce frumos!Intotdeauna m-am intrebat cum e sa spui cuvantul"tata" si o intrebam pe prietena mea:"tu ce simti cand spui tata?'Si ea imi spunea ca nu se poate explica.daca as fi avut tata asa as fi vrut sa fie.Sa ma plimb cu el,sa-l tin de mana,sa ma ascund in bratele lui cand simteam ca nimeni nu ma apara.Oare de ce dragostea trebuie sa fie atat de cernuta si nu poate fi luata ca atare,pur si simplu.Si oare exista dragoste mai mare decat cea pentru copilul tau?Cine judeca asta are pareri care nu merita luate in consideratie.
Rufus spune:
Timpul a trecut, obiceiurile nu s-au schimbat. Ioana se poarta la fel, iar eu nu mai sunt asa stingher (oare de ce oi fi fost???). E clar ca sunt tot felul de copii, nu seamana intre ei. Fata mea insista si acum sa o duc la scoala (desi stam la 2 minute distanta) si nu pana la poarta, daca s-ar putea pana in clasa.
Dincolo de bucuria si mandria pe care o simt, ma incearca si gandurile...a trecut prin tot felul de incercari...trebuie sa fiu atent.
De altfel, de mai bine de o luna, mergem, amandoi, la psiholog. Nu stiu ce-i spune ei, dar mie imi deschide bine capul si, chiar daca nu am apucat sa fac exact tot ce mi s-a sugerat, e un inceput. Ma straduiesc...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
zepellina spune:
E a doua oara cand citesc ce scrii tu sau Tora si imi vine sa plang. Felicitari!!!
Mi se pare extraordinar ce faceti toti, iar acum mi se pare ft frumos ca Ioana vrea sa mearga cu tine de mana, si este foarte bine ca este aproape de voi. Da, are 13 ani, dar asa cum spui si se vede, arata bine, e inalta si ...vremurile s-au schimbat, am auzit multi parinti care se plang.
tinatache spune:
rufus, esti un tata extraordinar, nu te lasa dus de gura lumii. Cand nu va mai vrea sa mearga de mana cu tine, iti va spune. La tine in cartier probabil ca oricum va stie lumea, iar in alte parti... who cares??
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut