La plimbare cu fiica-mea
Raspunsuri - Pagina 4
alba spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
Yo zic ca nu e cazul ca pui copilul in situatii penibile. Nu e vina voastra ca unii sint infecti, dar ce sa faci, traim in lumea asta.
Da, traim in lumea asta,dar trebuie sa ne pese atit de mult,
de ce spune ea ?
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
adi_dalma spune:
quote:
poate noua doua nu, da poate copilul cind se prinde nu-i pica tocmai bine.
Parerea mea este ca datoria noastra de parinti este sa ne mulam pe nevoile copiilor. Daca fetita lui Rufus vrea sa mearga pana la 20 de ani cu mana cu tati , fain.Nu e nimic anormal atata vreme cat exista o relatie buna si autentica tata-fiica.
Aveam 30 de ani si m am trezit tinuta de mana de tata cand traversam strada !
De ce sa discriminam tatii??? Daca vedem un cuplu mama fiica de mana, la orice varsta e oki dar tata fiica e shui.
Cate filme am mai vazut in care un barbat sa tina cu naturalete in brate o fetita si sa i vorbesca (cum era in filmele cu Shriley Temple sau in Vrajitorul din oz?); acum e hartuire sexuala si pedofilie...
Mi se pare de fapt ca din prea multa precautie cadem pe o panta mult mai periculoasa.
Am citit si alte postari de la 'adolescenti' si am vazut ca lipsa de atentie si lipsa manifestarilor exterioare ale iubiri dauneaza mai mult edcat mers de mana u tati pe strada.
Dar intradevar cand fetita zice STOP. Stop sa fie!
miau-miau spune:
bre, nu-i vorba ca-l consideram noi pe Rufus sarmanul pedofil, ci ca in timp ce rufus cu fiica lui de 13 ani se tin de mina pe strada, inocenti, fericiti, trec pe linga nishte mitocani care le striga"ce , bah, ti-ai tras gagica de scoala?", asta in cel mai bun caz. Ceea ce va spulbera toata frumisetea momentului iar daca Rufus e calit in ale badaraniilor, ca om adult, fetita nu e inca. Yo n-as expune copiul la asta. Ba chiar i-as explica cam cum sta treaba si ca sa ne protejam de agresiunile verbale ale unora, ne abtinem de la diverse exteriorizari in public.
andabrro spune:
quote:
bre, nu-i vorba ca-l consideram noi pe Rufus sarmanul pedofil, ci ca in timp ce rufus cu fiica lui de 13 ani se tin de mina pe strada, inocenti, fericiti, trec pe linga nishte mitocani care le striga"ce , bah, ti-ai tras gagica de scoala?", asta in cel mai bun caz. Ceea ce va spulbera toata frumisetea momentului iar daca Rufus e calit in ale badaraniilor, ca om adult, fetita nu e inca. Yo n-as expune copiul la asta. Ba chiar i-as explica cam cum sta treaba si ca sa ne protejam de agresiunile verbale ale unora, ne abtinem de la diverse exteriorizari in public.
ba eu as expune copilul (care la 13 ani nu mai e asa copil mic). si mi-as dori sa inteleaga ca daca toti ne ferim sa "sifonam" badaranii, nu vor avea nici un motiv sa se schimbe, ba dimpotriva.
tinutul de mina nu e nicicum indecent si cui nu-i place, too bad.
miau-miau spune:
badaranii nu se sifoneaza, tu iesi sifonat din confruntarea cu ei. dar daca tu zici ca e bine sa ne punem cu copil cu tot in situatii sifonante pentru noi ca sa incercam sa schimbam lumea in bine, ma rog.
totusi nu pricep cum crezi ca ii va schimba in bine. Deci unul ii zice"buna puicutza?" si atunci Rufus va face ce, ca sa il invete pe badaran bunele maniere si sa salveze ziua si planeta de oameni rai?
Sabina spune:
si eu sunt de parere ca atunci cand traiesti in jungla, te feresti singur de serpi si crocodili, nu astepti sa le dai educatie......
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
spic de grau spune:
Rufus - la 30 de ani ai mei, cnd ies cu tata pe strada, il tin de mana! Ai retinut da? IL TIN!
Si nu imi pasa de ce cred cei care nu ma cunosc..
Daca e sa ne luam dupa gura lumii, nu mai o scoatem la capat...
Gandeste-te ca unii considera gresit ca mama sa isi pupe baiaul, tata - fiica, mama sa faca baie baietelului de 4-5 ani.. si lista continua.
Traiam intr-o lume de dezaxati
Apropo - cand aveam varsa fiicei tale, si chiar si mai mare, ieseam cu tata cu sania, si ce ma mai distram! Mai bine asa, decat un tata intepat care se gandeste numai la eticheta si la ce spune lumea.
Pup u!
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
andabrro spune:
quote:
badaranii nu se sifoneaza, tu iesi sifonat din confruntarea cu ei. dar daca tu zici ca e bine sa ne punem cu copil cu tot in situatii sifonante pentru noi ca sa incercam sa schimbam lumea in bine, ma rog.
totusi nu pricep cum crezi ca ii va schimba in bine. Deci unul ii zice"buna puicutza?" si atunci Rufus va face ce, ca sa il invete pe badaran bunele maniere si sa salveze ziua si planeta de oameni rai?
da, mie imi place sa schimb lumea si sa ajut nedreptatitii - asa cum multi altii contribuie cu bani la cazurile umanitare. asta ma face sa ma simt eu bine, ce sa zic.
care-i problema daca-i spune "buna puicutza"? l-as ignora, cel mai probabil. ori i-as spune "betcha!" or ceva de genul. poate chiar "hai sictir", daca m-am trezit cu fata la cearsaf. chestia e ca nu m-as retine de la a merge de mina - daca EU simt ca am dreptate mi se rupe de ce cred altii, oi fi avind vreo gena vagaboanda de martir (ca dac-as ajunge in vreo situatie cu adevarat de kkt, asta mi s-ar intimpla).
oricum urasc atitudinea "ciocul mic si pasul mare", asta a incurajat multe nedreptati. in fine, destul despre mine
sper sa mai am un cupil, acum la batrinete, baiat mi-l doresc, sa pretind la toata lumea ca-i gagiu-meu .
Mmmaria spune:
Pfui ce de reactii!
Ca lui Rufus ii place sa mearga de mana cu ea si e mandru nevoie mare, imi inchipui – am si eu un exemplar acasa si se vede de pe acum ca va proceda la fel…
Iar daca Ioana vrea si ea acelasi lucru (eu cel putin asa am inteles), cu atat mai bine.
Personal, eu cred ca ea se simte protejata atunci cand merge cu tatal ei de mana (mai ales in fata unor badarani) si atunci n-o sa-i furi copilului sentimentul de siguranta doar pentru ca traim intr-o lume (vorba cuiva de aici) de dezaxati.
Cred ca progresul in unele domenii ne-a dus totusi cam prea departe…
Stii, Rufus, daca tii prea mult cont de parerile celor din jur, vei ajunge sa-ti reglezi viata dupa ei, nu dupa ce simtiti voi.