Am luat 2 zile de Vitamax si Ibutin (la sfatul dr.) si a 3-a zi (adica ieri) mi-au iesit niste pete (vreo 4) mari rosii pe corp (cat o palma), care ma si mananca putin. Si pe antebrate am ceva, doar ca arata ca si piele de gaina (dar rosie).
Dr. de fam a zis ca e de la Vitamax (si sa iau claritin). Inca nu mi-au disparut.
Stiti cumva in cat timp trece o astfel de alergie si daca aspectul asta poate fi intradevar de la medicamente?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Ar putea fi de la medicamente (ori primul, ori al doilea - si la trimebutina apare rash in lista de reactii adverse cu 0.4%)
Tu nu ai mai luat niciodata combinatii de multivitamine? nu-ti amintesti sa fi facut ceva similar vreodata? (aceeasi intrebare si pentru trimebutina, ai mai luat pana acum?)
Dispare in cateva zile dupa administrarea de antihistaminic, nu imediat. Totusi daca se agraveaza odata ce ai intrerupt tratamentul initial, e bine sa mai treci pe la dr - poate o fi altceva si te trimite la un dermatolog.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
Adina, multumesc
Am mai luat Materna ca si complex de vitamine, dar altceva nu am mai luat si nici asa alergie nu mi-a mai aparut pana acuma. Azi parca nu mai e chiar asa rosie zona de pete, asa ca sper totusi sa mearga spre bine.
Trimebutina nu stiu sa fi luat vreodata.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi