Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Buna seara mamici. Kateryna multumim pentru urari si asemenea si voua. Catalina mie mi se pare foarte interesanta cartea, asa ca mai astept si alte capitole. Multumim pentru informatii.
In ceea ce priveste botezul, il facem joi , ca asa suntem noi, mai cazuti in cap .

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)

Mergi la inceput

Anis multumim pentru schema de diversificare. Eu as vrea sa-i dau Amaliei laptic pana pe la 6 luni (daca voi mai avea) si de la 6 luni sa incepem cu legumele. Bineinteles ca sunt o multime de "cunoscatori" care s-au revoltat....
Oricum eu cred ca asa este mai bine pentru a mea asa ca tot cum vreau eu o sa fac hihihihi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Anis, sa inteleg ca tu nu ii dai Iarinei ceai deloc?

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ma enerveaza forumul,ce greu merge.

Sunt fericita ca mi-a iesit schema cu rolele si caruciorul.Asa e multumit si bb ca il plimba mami cu viteza si eu ca dau kg jos.
De fericire am mancat si o pizza cu ananas,ca la cit efort am facut,imi permit.

Gio,superbe pozele tale de la botez.Imi place ce cuminte a stat printesa ta in cristelnita.

Mihacarm,ce ochi frumoasi are bebelina,iar de freza,m-a bufnit rasul.

Eli,mama da ce hotarata esti.Eu credeam ca-s campioana cu 35kg luate,dar tu m-ai intrecut.Lasa ca si cind ne-om scapa de toate kilele facem chef.
Ce dansuri faci fata,ca m-ai facut curioasa?
Frumos Andrei cu ochi de chinezoi.

Catalina,interesanta cartea.Eu citesc tot ce scrii,dar nu aveam nimci de comentat.

Kati,ma sperii cu dintii.Asa e de rau?
Al meu a invatat sa doarma singur,mai nou si toata noaptea.Cu tinutul in brate am progresat ca-l fentez cu diferite ocupatii,dar cu statul linga el si vorbit nu am cum sa-l dezvat.Ma striga de nu va vine sa credeti.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mihacarm,nici eu nu-i dau ceai,desi nu alaptez integral.I-am dat de citeva ori dar l-a vomitat.Asa ca am renuntat.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

rali, pai daca treci prin bucuresti, esti bine venita

kate, imi pare rau sa aud ca micutul e suparici de la dintisori... dar lasa, cine o sa fie boieroaica pe cand noi o sa behaim ca nu avem somn noaptea? TU!

Fetelor, am si eu o mare problema. Eu am avut de cand ma stiu ten gras. Puteam sa ma spal pe maini/cap/fatza si de 50 de ori pe zi si nu mi se uscau mainile/parul/fatza. Ei, de cand am nascut (e adevarat si ca spal biberoane de cate 3-4 ori pe zi, ma spal pe maini de bezmetica de fiecare data cand pun mana pe gupil dupa ce am pus mana pe diverse chestii prin casa, plus ca ma spal pe maini des ca asa sunt eu...), pe langa avantajele nete (adica nu mi se mai ingrasa parul asa tare iar pe fatza nu-mi mai apar ocazionalele cosuri) mi se intampla ceva tare neplacut - mi se inrosesc, se aspresc si imi crapa mainile, desi am inceput sa ma spal cu Dove si sa ma cremui in draci cu galbenele... ce sa fac, in afara de a renunta sa ma mai spal pe maini, ca asta nu am cum s-o fac...

pako, nush daca sunt talentata, ca e un patrat tras la masina cu patru fasii de panza tighelita cusute bine de el... e tare simplu de facut. In doua ore l-am dat gata.

cristiana, marina, gio, incercati sa dai click de aici:
http://video.google.com/videoplay?docid=-4724232950157367732
Daca nu merge, poate va lipseste vreun plugin...

eli, sa stii ca e tentant si un MAI tai ce dansuri faci tu?

cata, super carticica ta

alinuk, maine e sfantul gheorghe? mamaaaaa, cata lume am de sunat!

Pai incepem prin a felicita mamica de Anelin, sa-ti traiasca puiutzul dintzoshel, Kate!

Si, Alinuk, sa ti se implineasca dorinta sa-ti ramana tzatzele model cantalup, nu pingelutze!

miha, azi a exersat toata ziua intorsul de pe spate pe burta si prin urmare acum doarme bustean, poti sa tai lemne pe ea. Si fix cand am vrut sa-i arat lu' mamaie cum se intoarce broscutza, n-a mai avut chef... tare freza, PUNK'S NOT DEAD!

anis, ba te rog, piure-ul de pastarnac cu telina, unt topit si creveti parpaliti in wok este DELICIOS! (si afrodisiac)

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Eu o alaptez pe Amalia la san dar ii dau uneori (nu in fiecare zi, doar la nevoie) si ceai daca are colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Multumesc frumos Marina, Loredana, Dana, Alinuk, Messa, Cristina, Rali, Mihaela, sper ca nu am uitat pe cineva, recunosc ca nu ma asteptam la asa primire calda, m-am emotionat toata si acum imi pare rau ca n-am indraznit mai demult! Alinuk, mesageria privata de aici imi face figuri, tot felul de erori, nu stiu ce se intampla. indraznesc prea mult daca te rog sa imi trimiti si mie parola pe email? sunt core8899@yahoo.com , multumesc mult.

Catalina, imi plac mult extrasele din carte, o caut si eu neaparat! pana atunci, citesc cu nesat ce postezi tu.

Messa, super misto mei tai-ul, am salvat instructiunile, maine ma uit dupa material, ca vreau si eu. eu folosesc baby wrap, daca stii fasia aia super lunga care se infasoara in jurul corpului? functioneaza excelent, dar ma cam incalzesc in ea si dureaza ceva pana cand o infasor. mei taiul tau pare mult mai simplu! si daca afli vreun panaceu in legatura cu pielea mainilor care se inroseste de la atata spalat, zi-mi si mie, te rog!

celor care m-au intrebat despre pozici, promit sa ma invrednicesc curand si sa fac si eu un album, ca pana acum n-am avut nevoie. dar Sonia mai mult ca sigur nu trebuie sa rateze ocazia sa se imprieteneasca ccc cu bebelusii vostri minunati, asta neaparat!!

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Avem si noi o problema.... nu am reusit sa-i punem cercei Amaliei. Stiu ca majoritatea mamicilor au pus inca din spital dar noi am avut o alergie care nu a trecut pana am plecat, asa ca am ramas fara cercei. Am incercat la Mall si nu vor sa puna la bb. Nu prea as vrea sa mai mergem la spital si cautam alte variante dar nu am gasit. Stiti pe unde se pot face gaurici pentru cercei? Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Mihacarm,nici eu nu-i dau ceai,desi nu alaptez integral.I-am dat de citeva ori dar l-a vomitat.Asa ca am renuntat.

Nici eu nu dau ceai!!

Conchita ai pe mail parola.
Daca folosesti Y Mess, ai o cerere de adaugare in lista mea de "mamici"... si astept accept

Messa si eu aveam o pb cu pielea uscata imediat dupa nastere..insa ma deranja parca mai tare pe talpi. Asa ca inainte de nanel dadeam cu unguent (nu crema!) de galbenele din belsug si cu ulei de masline. S-a reglat problema.
E lipsa de vitamina A cred. Poti incerca si solutie uleioasa vit A din farmacii!

Sa ne traim celor care poarta nume (derivate) de Gorghe!!

Gio, Kate (Georgiana), Alinuk (Georgiana)(hihi sa-mi traiesc!! va spun io cum mi-a iesit tortul si va dau reteta - pe cat de simplu pe atat de buuuuun

si daca mai e careva sa se inscrie aici la listutza!!!

De asemenea, si sarbatoritilor zilei:

La multe lunishoare si La multi ani!!

Alexia si Daria bb de Flavia

Erik bb de Marybell

Eva bb de Gio dublasarbatoare !!!

Vlad bb de Mog

Andra bb de Nitulica

pup fete cucuiete!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput