Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

messa nici eu nu pot sa vad filmultetul. se deschide prima pagina si apoi imi da eroare.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eli e un dulce andrei....ochisorii lui sunt ca ai buburuzei mele, asa mai de chinezoi.

alinukule sa ne traiesti fata draga!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Off..asa tare ma oftic...plange la baie rau, e a 3-a zi..si ea care era topita dupa apa.Sper sa-i treaca.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Anis sarumana...idem marina......Mai am ridicat o treapta chestia aia de la carucior si atat......Ptr poza am ridicat-o mai sus...Acum nu stiu daca ar fii ok sa o ridic de acum o treapta?Adika sta exact ca in leagan ...un pic curbat....
Nu stiu ce sa fac.
ANISSSSSSSSSS E MORTALA INVITATIA....PTIUUUUUUUU CE DRACI AM CA M-AM ARUNCAT LA INVITATIE ASHA DIN PRIMA .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Mirandolina, misto ticker-ul. pentru link-ul cu bebei. Interesant!

Caltalina, Eva face balonase, nu f. mult dar face. Inteleg ca asa se anunta dintii. Azi vroia sa isi exprime nemultumirea si a facut un balonas tare mare ca a uitat de plans.
Cat despre tradus din carte, ori de cate ori ai timp. Mai ti minte ca ne traduceai si cand eram gravidutze?

Alina, ce dulcica e Bitica ta! Ce modern e imbracata!

Conchita, bine ai venit! Cum au spus si fetele, asteptam si ceva poze.

Anis, f. frumoasa invitatia. Pana la urma tu ai facut-o sau ai comandat-o?

Gio, frumoase pozele de la botez.

Messa, multumim pentru tipar. Eu am un marsupiu cumparat, inca nu l-am folosit. Totusi am salvat doc. de la tine.
Felicitari Arianei, cel mai precoce bb: se intoarce singurica.

Catalina, al meu sot citind „o expresie faciala ca si cum ar zambi- gaze sau alte dureri sau face kk” , te intreaba revoltat: „Adica cand zambeste Eva inseamana ca are gaze sau face kk”. Nu de alta, dar toata ziua ranjeste fasolea la fii-sa sa o faca sa rada si sa o pozeze.

kati, adica la dinti plange la fel cum plange pt colici? Credeam ca dupa 3 luni e mai usor.

Priviti aicice freza a avut fii-mea azi.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Schema de diversificare e de START, adica ce scriu eu acum e cam pana la 8 luni...dupa se pastreaza aceeasi schema dar se adauga alimente noi (peste de ex)

Se incepe la 6 luni, doar lapte ,fara sucuri ,ceaiuri etc.

Se incepe cu LEGUME (atentie cele dulci se lasa mai tarziu ca zile, adica nu se da in primele zile,gen morcov)
10-12 zile masa de legume de la ora 13.30 -14
Legumele sa ffie fierte pt inceput ,astfel se scade riscul de toxinfectii, indigestii etc (stomacul pana isi creeaza sucurile gastrice etc)

De ex, prima zi se da telina piure la ora 13.30..a doua zi dovlecel piure, pe urma cartof, gulie,pastarnac.morcov..etc

Se incep cu piureuri simple .De preferat ar fi sa se dea 3 z acceasi leguma , pt a putea urmarii eventualele alergii.
E bine sa se noteze ce manaca ,asta in caz ca apar unele probleme.Dupa care se fac combinatii, dovlecel cu pastarnac etc.FARA SARE.Copilul nu cunoaste nici un fel de gust, asa ca nu trceti ce faceti ac piureuri prin prisma gusturilor voastre.Copilul va aprecia noile gusturi ,desi pt noi de ex ,pastarnac piure e groaznic.Si daca incepem cu gusturile mai puternice, (sau naspa pt noi) avem sanse mari sa nu ne refuze majoritatea legumelor.

Dupa 10-12 z, se introduc fructele, care se vor da la ora 9-10.

Se dau la fel ca mai sus.Para ,mar, caise, piersici , etc.Se vor evita ciresele, capsunile, fructele de padure , bananele (nu se dau pana la 1 an)

Dupa inca 10-12 zile se introduce a 3-a masa,la ora 19.Aici mamaliga cu branza de vaci, branza dulce cu smantana, iaurt..cereale (fara gluten pana la 1 an) cu lapte etc.

Asa..in rest numai lapte..nimik altceva..nu sucuri nimik...
Cam la 3-4 sapt de la diversificare se introduce carnea de vita si pui.Si al 8-9 luni pestele.

Piureurile de legume se fac cu legume fierte si cu ulei de masline de preferat , si fara sare.Eu legumele le-am fiert la aburi..ca sa-si pastreze vitaminele..se gasesc de cumparat steamere.

daca aveti intrebari ce n-ati inteles ..sa-mi spuneti..acum trebuie sa fug.

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUna fetele,

Mersi mult fetele pt aprecieri. Catalina, mi-ai smuls un zambet. F interesanta cartea ta!!

Messa, mie imi da eroare cand deschid linkul tau.

eli, pupam grasunelul!!! daca mai vrei sa-ti zic ceva legat de botez&biserica, aici sunt!!! noi era s-o facem lata cu tortul, noroc ca plecasera cativa pana la tort ca altfel nu ne ajungea. pai am luat 100 gr/pers si ne-am trezit ca aveam un ingeras din zahar ars pe tort (f frumos de altfel) care cantarea o gramada....si asa s-au redus portiile drastic.

marina, mi-ai dat idee cu coafatul si am folosit si eu cu succes placa. plus ca a stat f bine toata ziua asa.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Catalina, foarte interesant ce scrie la cartea aceea, multumim pentru timpul pe care ni-l acorzi cu traducerea/scrierea pe forum.

A, si ma intereseaza si chestia cu dezvatatul de brate, ca a mea e campioana, pacat ca acolo nu scrie cum sa il dezveti si pe TATA de tinutul gubilului in brate... Eu una i-am promis ca in curand o sa doarma pe presh(tatalui), asta daca nu-l mai imprumuta(preshul) aurolacii care dorm in scara blocului si il lasa iarasi pe la usa altui vecin.

Mergi la inceput

gio,s a va traiasca micutza crestina.

Ai poze??
Sa vezi ce am facut.Sotul a mai venit cu un alt fotograf si maine trebuie sa hotarasc cu cine raman ca foto, cel de la el sau cea recomadata de tine.Mie mi-a placut gagica, al meu sot al lui..TAre mie ca daca mai alergam mult..sa nu ramanem fara..

*** AniS ***

Mergi la inceput

merge ingrozitor forumul.Nu reusesc sa imi citesc Pm-urile..

*** AniS ***

Mergi la inceput