Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Kati,de und eai fata atata timp sa citesti tot forumul?Ca eu abia razbesc la noi.

Pai sa-ti explic cum fac..Anelin plange majoritatea timpului dintr-o zi (exceptie cand doarme)-abia astept sa-i iasa toti dintii sa nu-l mai supere- si ca sa-l calmez trebuie sa-l tin in brate si sa ma plimb cu el prin casa. La un moment data ametesc de la ture (ma gandeam ca de la cati km am facut mai dau si eu ceva jos, dar deocamdata "ma multumesc" doar cu dureri de genunchi si de spate) si deschid paginile de forum si continui sa dau ture cu Anelin prin dreptul calculatorului (cativa pasi in stanga, cativa in dreapta cat sa pot sa si citesc). Asa fac si cand vreau sa stau in conferinta cu voi. Defilez pe langa computer si vorbesc si cu voi.

Apropo de conferinte pe messenger...cine vrea si are timp sa dea ID-ul de messenger si va invitam si pe voi la discutii cu noi.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

La multe lunite pentru

Amalia de RB
Evelyn Ingrid de Hermanadela
Raisa Maria de furnicusa
Magda de mariana_1976

Si... Salina!!

Petrecere cat mai frumoasa celor care au astazi botezul copilasilor! Sa va traiasca micii crestini!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Gio, sa iti traiasca! SUPERBE pozele!!! Iar pe tine daca te vedeam pe strada si imi zicea cineva ca ai doua fete .. ii ziceam sa plimbe ursu ca esti clasa a 12a pe undeva.

Sraluca, acu ca mi-ai zis si de trei ori, am bagat la cap, incerc sa aplic sa stii. Pai de aia imi place mie cartea pt ca ma invata chestii bune.
Daca nu va deranjeaza eu mai traduc pe aici.

Acum am fost si noi pe afara asa ca nu am mai citit dar pana la 8 jumate cand incep pregatirile de baie mai bag nitel.
Mi-am pus o japoneza cu unt si sunca si infulec. Tati crapa seminte ca incep cainii sa latre in cateva minute si poate ia Rapidu bataie (doamna Marinar, sa huiduie si domnu Marinar impreuna cu mine ca nu biruiesc de una singura).

Si cam atat ... a, uitasem pe Matei, el doarme pe albina.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara...si noi tot prin jurul calculatorului...doar cu cititul ca de scrismai rar....Liviu nu doarme ziua decat 2-3 reprize a cate juma de ora, in rest plimbat si hatanat in carucior...un lucru e bun, ca nu plange.
Papa din 2 in 2 ore cate 100ml milumil....parca mai era cina ca noi...Kateryna parca.La 9 doarme, se trezeste la 2 jumate si la 4 jumate pentru biberon...la 6 jumate face ochi.

Gio, vazut pozele cu dulcica...arata ca un ingeras asa imbracata in alb
Alinatxa, e delicioasa puiuta ta in carucior
Messa, tu esti f. talentata de ai putut sa faci asa ceva...am vazut si filmuletele ....moama ce dibace era mamica aia cu ochelari,ce manuia mei tai-ul ala si pe cupil ...

avem si noi aici cateva pozicute

www.nede.netfirms.com/poze.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

iata ce am mai apucat sa citesc si in seara asta, restul de maine incolo

- plansul bebeilor este un mod prin care ei incearca sa se izoleze de lume atunci cand sunt supra stimulati si obositi de lume
- beneficial major al programului EASY este ca, daca bebelul are aceasta rutina, atunci cand plange putem mai bine estima de ce
- este f important ca atunci cand incercam sa intelegem de ce plange copilul sa luam in calcul mediul: au existat sunete puternice, mirosuri puternice (poate de la bucatarie), e prea cald, prea frig, suntem nervosi, am tipat, a latrat cainele etc – inainte de a concluziona ca bebelusului ii este foame
- pericolul in a rezolva plansul intotdeauna prin acelasi lucru – hrana - este ca bebelusul va intelege ca indifferent de cum plange obtine acelasi lucru si va incepe sa planga la fel, nu se vor mai diferentia plansetele
- nu putem atribui sentimente de adulti copiilor care plang; mesajele transmise de ei sunt “imi e foame/frig/somn” “trebuie sa fiu schimbat” “ma doare burta” etc iara nu “sunt suparat pe voi / trist /plictisit “ ma simt abandonat / singur” etc.
- de multe ori parintii proiecteaza asupra copiilor lor sentimentele proprii – exemplu: “Yvonne, al carei copil se agita inainte de a se culca, nu poate sa suporte nici un fel de zgomote din cele pe care le aude prin interfon si imediat se repede in camera. ‘Of, saracul Adam’, ofteaza ea. ‘Te simti singur aici? Iti este frica?’ Problema nu este micul Adam ci Yvonne. ‘Saracul Adam’ inseamna de fapt ‘Saraca de mine’. Sotul ei calatoreste f mult si ei nu i-a placut niciodata sa stea singura. “
- plansul nu este in mod necesar ceva rau la bebelusi; este modul lor de comunicare si cateodata ei se descarca pur si simplu prin asta; adultii sunt cei ce ofera in mod neaparat o conotatie negativa plansului.

Limbajul corpului Traducerea
Capul
- miscari laterale - e obosit

- se fereste de un obiect- vrea o schimbare de peisaj

- se intoarce intr-o parte si trage de cap spre spate- foame
- daca fiind in pozitie verticala da din cap ca si cum ar aproba - obosit

Ochii
- rosii- obosit

- ii inchide incet si ii deschide repede in mod continuu- obosit
- ochi deschisi larg, nu clipeste - prea obosit; prea stimulat

Gura/Limba/Buzele
- casca- obosit

- buze stranse- foame
- aparenta unui tipat dar fara sunet;in final un oftat precede plansul- are gaze sau il doare ceva

- buza de jos tremura- frig

- isi suge limba- se calmeaza singur, cateodata acest lucru este gresit interpretat ca foame

- isi indoaie marginile limbii- foame

- indoaie limba in sus ca o soparla, fara supt - gaze sau alta durere

Fata
- grimase, de multe ori incruntat; daca este culcat poate sa inceapa sa se agite, sa roteasca ochii si sa aiba o expresie faciala ca si cum ar zambi- gaze sau alte dureri sau face kk
- rosie, se pot vedea venele de la tample- a plans prea mult, si-a tinut respiratia prea mult; vasele se dilata

Bratele / Mainile
- maini la gura, le suge- daca nu a mancat de 2,3 ore inseamna foame, daca nu, dorinta de a suge

- joaca cu degetele- are nevoie de o schimbare de peisaj

- foarte necoordonate, agitate; poate zgaria cu mainile- foarte obosit sau are gaze
- mainile tremura usor - are gaze sau alta durere

Spatele
- se arcuieste catre spate cautand sanul sau bibe- foame
- se fatzaie miscandu-se dintr-o parte in alta- are pampersul ud sau rece;gaze
- este rigid- gaze sau alta durere

- tremura - frig

Pielea
- transpirata- prea cald; sau lasat sa planga prea mult ceea ce face corpul sa degaja caldura multa si energie

- extremtitati invinetite- frig; gaze sau alte dureri si a fost lasat sa planga prea mult; pe masura ce corpul emana caldura si energie sangele este trimis catre extremitati

- piele de gaina - frig

Picioarele
- loviri puternice, necoordonate- obosit

- trase la piept- gaze sau dureri abdominale

Hai noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sraluca super tare poza.

catalina asa si-a stabilit emmi programul si stiu cam ce vrea si cand. cu Y stam mai prost...dar maine o las cu soacra mea si stau cu cornu-n perna cat pot, asa ca se rezolva si asta.

gio fffffffff frumos!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MESSA, eu n-am reusit sa vad filmuletul, linkul e acoperit de o chestie neagra... sunt in ceata.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna fete, va pup

La multe lunite sanatoase sarbatoritilor de azi!!

sa o iau in ordinea citirii..
Mihacarm, sarumana de compliment.Ce serioasa e fetita ta in leaganul ei..il studiaza cu atentie, nu gluma
Messa, si eu prima data am crezut ca s-a scris gresit, ca de fapt iti faceai aseara un mai tai, sa-l astepti pe tati mai cu foc..pe urma am vazut ce minunatie ai facut, super.Si eu il mai atarn pe Andreiut asa, in marsupiu, cand il apuca si il hartanesc prin toata casa, ii place maxim..si ce manute scumpe are Arianna!
Mira, eu m-am epilat de tot, la 6 sapt si de atunci asa o tin, n-au fost probleme..

Cata, Marina, Rali, sarumana pt raspunsuri pv botezul.Intre timp am vorbit cu nasa si am lamurit, s-a mai interesat si ea si am stabilit ce tre sa ia si ce duc eu la biserica..multumesc mult.

Alina, vaaai, ce dulce e Robertica, si ce opelari mufosi are!!eu sunt in fiecare zi in parc sau dau ture de bucla, intre 13 si 16,30, iti dau nr de tel pe pm si suna-ma cand iesiti, ne vedem.

AAAAA, va sa zica asa e treaba, mama lui Teo chiar ca e scriicioasa!pai mai Alinuk, m-a surprins piscatura da' mi-a placutsa v-o scriu si eu acu: stiti cum era Alinuk a noastra?cu greu ii dadeai 18 ani, era o demazela care mai are un pic si da bacul, mai lua o pauza de meditatii si ea pe la sala, saracuta!si are o basmaluta rosie....
Asa!te-am scris!

Dana, ce sa fac, fetita, trag in disperare cardio, stepper si banda, am auns la 50 de minute din fiecare antrenament, transpir si dau jos, ca altfel, cu fatait la aparatele lui peste nu mai slabesc eu bunatate de ciocolatele, praji, pui pane si alte cele mancate cu gratie in sarcina, pana la 37 kg in plus!!da-i cu rolele, se da super bine jos.

Gio, super pozele, mai vlem!pupam Evuta crestina!
Cata, e f interesant, sa stii ca eu citesc, multumim mult!

m-am reapucat de dansuri, fete!sapt trecuta am reinceput antrenamentele, azi am fost cu totii la Snagov, la iarba verde si am dansat cu toti baietii din grup, am constatat ca nu sunt chiar varza, dupa ceva luni de chiul, din cauza de bb...l-am luat si pe Andrei care nu s-a sinchisit de dansurile noastre, a rupt carutul cu somnul...

v-am pupat mult

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Cata da, bb Margicutza e hranit numai cu laptik de la mine, multumesc lui Dumnezeu ca am din belsug in ciuda faptului ca inaintariele mele nu promiteau prea mult (modelul marutze fiind inainte... am mai zis io aici ca sper sa nu ajunga shosetzele..)

Pupici pt traduceri, iti foarte multumim!!! Mai asteptam si continuarea..

Rali merci de raspuns..coincide cu ce mi-a zis si mie pedi...asadar in principiu sa ma astept ca de acum incolo sa faca o data pe zi... Ma invatasem cu el kkcios

Gio sa-ti traiasca Evutza, adevarata printzesica ce sa mai...Si tu ai fost o frumoasa!

pupici

hihi ma duc sa fac un tort ca maine e posibil sa am musafiri ca ma cheama si Georgiana ...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

aici mi s-a stamblat caciulitza
si ce daca, sunt dragut si asa!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput