Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by sraluca

ALINUK ti-am promis poze cu mare ca si tu m-ai innebunit cu lalelele tale. Sunt cam intunecate ca e rasaritul. Iti trimit si de la apus

poza rasarit mare 1

rasarit mare 2 h:08.00

te pup

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

fata Ralu tu ai marea la jeam????

ca ma nievezi rau de tooooootttttttt
da' las ca vin io ca e mare pt toata lumia....si am o prietena care are vedere la Port in Constanta

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Anis

Mi-am amintit de baitza Iarinei.
Si noi am patit cu Teo..intr-una din seri am pus apica mai caldutza si bb a fost vadit nemultumit si a oracaaaaaaiiiittt. A doua seara cred ca si-a amintit ca desi era apa oki iar a oracait. A treia seara l-am luat mai cu binishorul i-am explicat ca mami si tati au fost niste tontzi ca acum apica e oki si ca o sa avem grija sa nu mai fie prea calda. Bineinteles astea pe "cutiutza muzicala" pe care noi facem baitza si ii cantam
Si l-am dus cu zaharelul si nu si-a mai adus aminte cred..doar pe la final de baitza...a patra seara pa..uitase complet!!!

Bafta, tehnica pasilor maruntzi daca asta o fi cauza....

pup fete bucalate!!!

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Alinuk, Roni, pana pe la o luna facea foarte des kk, cam la fel ca Teo... De pe la o luna, de cand a si inceput sa doarma toata noaptea (cu mici exceptii), face kk o data pe zi, dar bine (mult tare, cateodata, pampers-ul nu face fata si da pe-afara ), tot cu branzici si alte alea... Eu inca n-am intrebat pediatra ce-o fi... Alte mamici (prietene si rude) mi-au zis ca asa arata un kk normal (mustarel cu ceva granule prin el)... Acum avem 2luni jumate, kk se prezinta la fel, copilul a luat f bine in greutate... deci nu cred ca tre' sa-ti faci probleme...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirandolina

Unul dintre articolele interesante care raspund la intrebarile noastre:

www.desprecopii.com/info.asp?id=1077" target="_blank">La cat timp dupa nastere putem incepe exercitiile fizice?

Si o intrebare la care nu am gasit raspuns inca: fetele cu cezariana, v-ati defrisat (prietenii stiu ce inseamna ) pe operatie??? Cosmeticiana mea (si ea cu ope) mi-a zis ca o face pe raspunderea mea, desi doctorul meu mi-a zis ca e ok. Sau poate n-am inteles eu bine!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mira

eu la 6 sapt inainte de controlul la doc m-am epilat modelul aprx cheliutza si acolo la epiziotomie la fel...

Nu a fost nicio pb...pp ca si la ceza e la fel.

De fapt cred ca regula de baza este cam cum te simti tu, ca si la gym, poti/suporti inseamna ca e oki!!!!!!!!

pup

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

La mai multe lunite sarbatoritilor de azi!
Sa va fie de bine, pt bebelusii care tocmai au fost botezati!

Conchita, bine ai venit! Asteptam poze cu voi sa va cunoastem mai bine.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

DA , Alinuk ,cred ca asta s-a intamplat.O s ao i-au maruntel..ca stiu ca ii trece.La Ingrid am patit mare, cand mi-a fript-o bona.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai,sa nu-mi deochi copilul,dar doarme de vreo saptamana ca un om mare.De la 8-9 seara pina la 6-7 dimineata.Asa avem si noi timp de utza.

Messa,esti priceputa fato,frumoas marsupiul tau.Pina la cite kg e indicat?
Felicitari bebelinei ca se intoarce asa.E gimnasta de pe acum.Bravo ei.Al meu se intoarce asa pe jumatate,dar are fundul cam mare si nu-i prea iese.

Alinatxa,pupam frumoasa Roberta,e o dulceata de copil cu ochelarii roz.Imbracata chic,cum stie mami.

Alinuk,eu stiam ca grauntele alea din kk e lapte nedigerat,dar nu stiu mai mult.Si al meu face mai rar ca inainte,dar atata timp cit face zilnic chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Kati,de und eai fata atata timp sa citesti tot forumul?Ca eu abia razbesc la noi.

Sraluca,bravo fata ca iei taurul de coarne si pleci la scarbici.
Ma omori si tu cu pozele tale.

Mady,si al meu ca plinge cind plec de acasa,dar stii ce fac?Plec si mai des.

Eli,asa faci?Bagi pe banda de numa?lasa ca eu azi ies cu rolele si cu caruciorul,na.Sa fac si eu fundul frumos nu doar tu.

Conchita
,bine ai venit in club!

Mihacarm,imi pare rau ce aud de leaganul tau...la o caruta de bani cit a costat.E frumoasa papusica in el,dar daca ei ii place,n-ai ce face.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

mamicilor fantastice, ma primiti si pe mine in grupul vostru? mentionez ca va citesc cu religiozitate din ziua intai, deci de mai bine de un an de zile, ca tot va plangeati recent ca nu va citeste nimeni! ei, bine, eu v-am citit mereu, creca mi-a scapat un capitol cand am nascut, dar mai mult nu! :-) imi place tare de voi si n-am intrat in discutii pana acum pentru ca m-am gandit ca daca nu am fost cu voi de la inceput...dar acum mi-am facut curaj. v-am vazut toate pozicile, inclusiv filmuletele - cel facut de Pasti de Gabi si cel recent de Lili- si vreau sa va spun ca aveti cei mai frumosi si mai scumpei bebei posibili, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

fetita mea implineste 3 luni pe 23 aprilie, o cheama Sonia Marie si e minunea noastra mult-dorita.

mami de Sonia Marie

ptiuuuuuuu ce sfioasa mai Conchita

Bine ti-ai facut curaj fata draga si te asteptam cu mult drag aici la tocat maruntel diverse

Sa-ti traiasca si tie Soniutza si daca vrei parola comuna pt album si mail da un PM!!

Anis am sunat-o pe pedi de dim cand ma speriasem ca nu facuse kkitza de o zi si atunci mi-a zis ca sa-l las pana spre 72h si apoi sa incerc cu o glicerina. La mom convorbirii telefonice nu stiam si nu aveam de unde sa-i spun de bucatelele alea...pt simplul fapt ca nu facuse inca (cred ca in mes anterior nu am fost eu suficient de clara). Si in cond alea si pe fondul faptului ca are 4 mese pe zi mi-a dat explicatia ca stomacelul lui evolueaza si e normal sa faca de mai putine ori/mai rar.
Eu cred ca am o pedi superoki..si n-am de gand sa o schimb sau sa fug de ea

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

E clar cati dr atatea pareri.
Din ce stiu de la pediatra mea, e absolut normal s a faca cu bucatele ca de branza..nu e ceva ingrijorator.Ca niste graunte mici.
Fetele mele asa au facut.
E adevarat ca stomacul evolueaza.
Dar e o prostie ca cica se pregateste pentru diversificareasta mi s-a parut aiurea.ci pur si simplu stomacelul se maturizeaza ca asa e evolutia...asa cum ai zis in mesajul 2.

Eu zic ca a facut asa din cauza mesei tale, sau a fost o simpla indigestie.Cu kaka da..incet incet face mai putin ca nr pe zi, pana se ajunge la 2/zi.

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Sa vedeti cand o s a incepem diversificarea.Cate scheme..atatia dr.O sa ne ia ameteala, si fiecare dintre noi o sa fim convinse ca dr nostru zice bine .
Eu zic sa mai lasam si instictul de mama s a functioneze si sa-l urmam.

Cat despre diversificare eu merg pe o schema care se da si afara si a mers si la Ingrid beton, de am un copil ce mananca orice.

Si apropo pediatra zice sa ma gandesc sa incep la 4 l, tinand cont de kaka Iarinei.Si eu ce fac? fac ce simt..adica incep pe la 5l jumate ,6..asa simt eu ca e mai bine pt copilul meu.

*** AniS ***

Mergi la inceput