Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
roandre spune:
LA MULTI ANI celor ce azi au motiv de ciocnit ceva pahare!
Azi e si ziua sotului meu asa ca motiv de sarbatorit avem de vreo 3 zile de nici n-am mai reusit sa intru pe forum.
Alinuk, am vrut sa-ti raspund referitor la kk. E perfect normal ce se intampla. In timp ce cresc, bebeii ajung sa aiba mai putine scaune pe zi. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul Alexiei si acum si la Andrei. La inceput cate 6-8 scaune pe zi, dupa fiecare alaptat iar acum a ajuns in medie la un scaun pe zi iar uneori are si un scaun la 2 zile dar nu da semne sa se chinuie sau sa fie constipat. Acel kk cu bucatele prin el se numeste "jumari de ou" si e ok.
Deci ce ti-a zis pediatra ta e corect...isi rareste in mod firesc nr de kk caci doar n-o sa faca toata viata kk dupa fiecare masa.
Fetelor care ati botezat bebeii, sa le fie de bine micutilor...eu citesc din urma si ma uit la poze. Pana acum am dat de pozele lu' gio...f frumoase!
Hai ca m-am trezit de dimineata si sper sa am timp sa citesc pana se trezesc bebeii mei!
ALINATXA spune:
Eli am avut casuta full si nu am primit nimic de la tine.Uite ai aici numerele mele de telefon
Conex: 0722958050
Zapp:0788020945
Te pup....dA-mi un beep ceva cand iesi....
ALINATXA spune:
Mihacarm,eli,pako,ivona multumim mult ptr complimente ...
M-am uitat la poza cu,caciulita eli.......baietelul tau e framasel rau de tot......Acum daca ar fii sa aleg eu in locul bebelinei mele sinvcer nici nu stiu pe cine....Numai baietei unu si unu
ALINATXA spune:
Anis chiar voiam o schema de diversificare de la o mamica care a trecut prin asta......Am o prietena care a inceput diversiicare la 3 luni jumate dat fiin faptul ca bebele nu a fost deloc alaptat natural si pana acum la 1 an jumatate tot soiul de enterocolite a avut.Ea a si schimbat laptele praf brusc si nu treptat pe la 5 luni.Cert este ca nu a fost bine deloc ptr bebe faptul ca a inceput diversificarea atat de timpuriu.Mie imi e tare frica de diversificarea asta.Bebelina mea nu a avut probleme deloc decat cu cacuta si nu ash vrea sa inceapa o data cu diversificarea.Docotra de familie de care va ziceam ca e super tipa si doctora(are si ea bebelina de 1 an) mi-a zis sa incep la 3 luni jumatate avand in vedere ca papam formula.Sunt foarte derutata si ash vrea sa incep etapa asta cat mai tarziu din considerentele mentionate mai sus.Ce ma sfatuiesti????
Catalina spune:
Fetele, vreau sa va rog si eu ceva pentru ca eu nu pot intra in biserica fiind cu rushii dupa mine. Daca mergeti careva azi la biserica, fiind sarbatoare, va rog mult sa aprindeti o lumanare si pt fratele meu Alexandru. E in mare incercare si sper sa nu il lase Dumnezeu nici de data asta. Stiti voi, speranta moare ultima. Cu adevarat ultima. Va multumesc din suflet anticipat. Dupa ce trece ziua de azi am sa va pot spune si pt ce v-ati rugat. Deocamdata am sufletul cat un purice si incerc din rasputeri sa ma axez numai pe Matei si sa fiu calma ca sa nu fie nici el agitat. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Roandre, sa iti traiasca sotul. Si sa va aud ca va mai sarbatoriti si voi, nu doar ca va trageti de nas cu muci. Pupici multi.
laura-popy spune:
LA MULTI ANI! Tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!
messa, spala-te pe maini doar cu sapun special pentru bebelusi si da-te cu crema ca si inainte. Eu mi-am luat numai sapun sanosan la baie si am rezolvat problema mainilor.
terbitza, ti-am trimis pm.
mda, cam rar cu scrisul pe aici, am recuperat de citit si sper sa va stresez mai des de aici incolo....
catalina pentru timpul pe care ni-l aloci.
Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David
gio spune:
mersi mult pt urari!!!
La multi ani pt Alinuk si Kate, iar daca mai sunteti, spuneti aici!
catalina mama, zambetul era pt aprecierile tale legate de botez_ ca nu mi-ai da mai mult de cls a 12-a
Catalina spune:
Si din nou din carte putin:
- nu hraniti copilul (indiferent de modalitate) facand altceva in acelasi timp (vb la tel sau cu altcineva de ex); daca vreti sa vb cu copilul, faceti-o incet, ca si cum ati lua cina la lumina lumanarii
- daca copilul adoarme la masa, iata cateva tehnici de trezire: cu degetul mare ii faceti masaj in sens circular in palma; il mangaiati pe spate sau lateral; va "plimbati" degetele de-a lungul coloanei. nu se pune o carpa rece pe frunte si nu se gadila la picioare
- daca copilul adoarme in mod constant la masa, consultati medicul
- daca ati incercat pt cca 5 minute sa il faceti sa ragaie si nu a facut-o puteti presupune ca nu are aer in stomac si il puteti pune jos; daca incepe sa se agite il ridicati din nou si incercati sa il faceti sa ragaie
Deocamdata atat ca s-a trezit Matei. Mai vb si nu ma uitati cu rugamintea.
Va pup
kateryna spune:
La multi ani! Sa ne traim si sa fim fericiti alaturi de familiile noastre : Gio, Kateryna (Georgiana), Anelin-George de kateryna, Alinuk (Georgiana) si tuturor mamicilor si taticilor care poarta nume derivate din Sf. Gheorghe.
LA multe lunite:
Alexia&Daria (Flavia) ~ 5 luni
Erik Lucian (Marybell) ~ 4 luni
Eva Victoria (Gio) ~ 3 luni
Vlad Gabriel (Mog) ~ 3 luni
Andra Elena (Nitulica) ~ 3 luni
Cata, si eu iti multumesc pentru timpul pe care ni-l acorzi traducand si scriind aici din cartea ta. Am vazut ca intrebasei dc nu aem voie sa dam acele fructe la bebei. Raspunsul este: pentru ca sunt alergene si risti sa-ti dezvolte copilasul o alergie.
Mihacarm2002, tare freza Evei.
Cu dintii...noua acum ne cresc unii muguri in gingie (se vad intre gingie si buza pe masura ce cresc) si ne chinuie dintisorii de sus plus caninii (la astia e destul de umflata gingia, dar cine stie cat dureaza pana ies. Poate stau si ei sa iasa la timpul lor, desi astia il supara cel mai rau). Nu e obligatoriu sa fie ca la colici. Pot sa planga mai putin sau sa nu simta cand le ies dintii. La noi se pare ca sunt prea multi dintr-o data si bb mic si e cam naspa durerea d-asta avem de tras. Oricum avem si noi zile mai bune *cand e cuminte si se joaca si doarme* si zile mai rele... Apropo, am vazut un documentar pe discovery acum ceva timp si spuneau ca daca ar trebui sa ne iasa dintii acum cand suntem constienti de noi, nu am putea sa suportam durerea pentru ca e mult prea mare( nu ma intrebati cum au aproximat ptr ca a trecut ceva timp de atunci si am uitat).
Fetelor multumim pentru urarile facute mie si lui Anelin.
Lili, si Anelin a facut asa cam acum o luna. Avea perioade cand urla daca il puneam sa planga. Eu incercam de cateva ori sa vad daca vrea si daca vedeam ca inca mai urla (ziceai ca-l taie cineva camnd il apropiam de san) il lasam 2-3 minute sa planga pana obosea putin si pe urma manca singur fara probleme. Vezi poate merge si asa.
Marybell, ce poze frumoase. Si eu vreau sa-i fac lui Anelin poze intre flori in genul pozei asteia.
Mi se pare mie sau Erik sta in picioare in patut?
quote:
Originally posted by mirandolina
Sa vedeti ce mi s-a intimplat in Herastrau. Maya in carucior, gasca pe linga ea. Cald afara ca la balamuc, soare. Cipilica Maya - lipsa, ca nu sunt romanul tipic cu caciula la douajdegradecelsius. Babeta linga carucior, strigind la al meu barbat: PUNE ACUM CACIULITZA LA COPIL CA TE BAT! ACUM!!! Va las sa comentati - daca aveti chef, desigur.
vai ce i-as fi zis eu vreo 2... Am zile in care asa vanez babele cu chef de comentarii... Mai ales cand sunt obosita si cu am chef sa ma relaxez luandu-ma de babe. Sa nu intelegeti ca ma aiu eu de le...nuuu! Le astept la cotitura ca se arunca singure in gura leului.."De ce nu pui caciula al copil?" Da dc chinui copilul in haine de blugi de acum? ce el e de blugi?"," ca de ce nu....
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George