Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
marinar spune:
cata am bagat la cap si dupa masa de la 11 a emmei mergem la biserica.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
gio spune:
messa, si eu am patit-o dupa sarcina cu taisia - mi-a trecut cum a venit, dupa un timp. de dat mi-am dat cu crema de galbenele.
eu acum mai pun poze de la botez - restaurant. de fapt a fost o pensiune, cu floricele, verdeata, curte, piscinuta (asta ca sa-i pazim pe copii sa nu cada in ea), super misto. daca va intereseaza zona - regie - pt botezuri v-o recomand ca noi am fost f placut impresionati si de altfel toti invitatii.
cand termin mai pun un link
anis spune:
gio,scrie-mi ce mi-ai zis in PM aici, ca nu pot deschide PM.AM vazut ca mi-ai dat mesaj ,dar nu il pot citi.
Fetele va raspund mai incolo..ca acum n-am timp.
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Catalina spune:
Multumesc mult Marina. Sa iti ajute Dumnezeu.
Fetele nu-i nici un efort sa scriu aci din carte, v-am zis ca imi fixeaza si mie mai bine informatia in cap. Si e o placere.
Kate, mersic de lamuririle cu fructele.
eli1977 spune:
La multi ani, sa traiti cu numele: Gio, Kate (Georgiana), Alinuk (Georgiana)
la multe lunite
Alexia&Daria (Flavia) ~ 5 luni
Erik Lucian (Marybell) ~ 4 luni
Eva Victoria (Gio) ~ 3 luni
Vlad Gabriel (Mog) ~ 3 luni
Andra Elena (Nitulica) ~ 3 luni
Cata, ma duc la biserica, te ajut si eu si ma gandesc la voi..
Messa, Mira, Dana, ma intrebati de dansuri...am facut dans sportiv in timpul facultatii, pe urma prin 2002 am inceput sa frecventez Salsa, asa l-am si cunoscut pe d-l sot, avem aceeasi pasiune.La Salsa am inceput serios dansuri latino, din 2003, dar sunt cele de club, salsa americana si cubana, bachata, rueda si merengue american(sunt mai multe stiluri).Am mers ani de zile, pe urma s-a desfiintat Salsa, ne-am tot mutat cu clubul prin divesre locuri, acum facem la Preoteasa, de 3 ori pe sapt.Imi place de mor, trei ore nu ma dezlipesc de acolo.Sotul a tot fost, si cand eram eu gravi, ca sa nu ramanem in urma,acum am reinceput si eu.E drept, prima data mi-a fost taaare peste mana, dar tre sa insist..e fff frumos, e o gasca acolo, ne stim de ceva timp, plecam in diverse orase, la workshop-uri, concursuri, am fost si la Atena, la Sofia, unde fac aia campionate de salsa, e f frumos.ieri am iesit la picnic cu ei si cand l-au vazut pe bb...au inceput sa aplaude, sa chiuie,m-am si speriat.La nunta, in 2005, am avut o multime de la dansuri, au facut cateva coregrafii suuuper, m-au furat in Salsa noua,, acolo era pregatita sampanie, m-au dansat toti baietii, e fain tare...
il astept pe bb sa pape, as iesi pe la 1 si un pic afarica, Alinutzo, te sun
pupici
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
Catalina spune:
Multumesc si tie Eli. Sunt sigura ca stiti ca rugile pe care le facem pt altii se intorc cu bine pt noi. Asa ca astfel va doresc si voua.
mihacarm2002 spune:
Marybell, f. frumoase pozele de pe campul cu floricele. M-am tot uitat la cea indicata si de Kate si nu am vazut pe nimeni care sa tina copilul. Totusi, sunt sigura ca nu statea singurel.
In patut sta in picioare?
Catalina, pt ca sa se termine cu bine ziua pt familia voastra.
M-ai lasat masca cu ultima traducere din carte. Mai tot timpul fac si altceva cand alaptez (mai ales citesc pe forum, iar noaptea tin capul pe spate si inchid ochii). Noaptea Eva, de obicei, adoarme la san. Eu ma bucur ca ma pot culca repede si eu.
Si uneori dupa baie adoarme. Pana la 2 luni adormea numai la san.
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Catalina spune:
Miha, eu nu pot face altceva cand MAtei mananca desi nu il alaptez. El incepe sa planga chiar daca vorbesc mai tare sau tusesc. Dar asta doar la masa, in rest nu este asa de sensibil. Acuma tu nu te speria de ce zicea acolo ca daca adoarme mai mereu la masa sa chemi dr. Pana sa il chemi vezi si cum e copilul, creste, e ok, plange mult etc. Ca poate mananca repede si adoarme ca e satula. Asa ca chestiile astea trebuie interpretate, nu luate ad-literam.
Cred ca din rand in rand in carte autoarea spune sa luam ce scrie cu regim de orientare, ca fiecare copil este diferit. Asta e ca un refren.
A, si FFF IMPORTANT: un copil care plange NU este egal cu un parinte rau.
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
V-am zis eu ca daca pleaca situl o sa am mai mult timp de forum?
Iata ca ambii copii sunt hraniti si gata de plecare la plimbare. Chiar si mami e hranita, si daca va spun ca am spalat si vasele am adunat si virtejul de jucarii + haine lasate de Matei in urma, o spalatura cu mopul prin bucatarie si-a facut loc in program, ma credeti?
La multi ani Gio, Kate, Alinuk si tuturor celor cu nume sau derivate ale numelui Gheorghe! Aveti grija azi cu chercheleala sa nu imbatati copiii
Spun astia la meteo ca se imbuneaza vremea si la noi scade in fiecare zi cate un grad; credeti-ma se simte (daca am venit cu bb in brate acasa -caci de frig plangea saracul, si acasa am descoperit 2 piciorute BOCNAAAA ) oF, las' ca vine ea si caldurica...
Azi merg la posta sa ridic batista bebelusului si stiti ca fac pe mine de frica la gandul ca o sa o folosesc. Poate nu prea curand, caci momentan copiii nu au nevoie, dar tot o sa imi trebuiasca.
Hai ca ma grabesc sa ies afara, parca vad ca iar ii dau sa suga prin parcuri!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Primele 3 luni din viata stelutelor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
neata!
fetele nu am citit din urma asa ca nu pot sa raspund acum , dar mai tarziu cand recuperez cu cititul mai comentez... noi sambata super ocupate ca am avut o nunta, duminica obosite si cu plimbare si cu moft la mancare.... asa ca abia acum am ajuns si eu la calculator
va pupacesc si mai revin