Grup de suport pt.slabire 5 kg.(9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutari si de la noi! vrem sa felicitam fetele cuminti care au umplut prima pagina cu flori.
Noi suntem bine! Maricei! Crestem! iar ca si concluzie....joi am 12 sapt. de sarcina si am slabit 3 kg. pana acum, din cauza ! dar promit ca le pun inapoi si ma prezin in 2008 sa ma fac frumoasa
La semnatura sunt poze cu puiutii mei!
Va pupam pe toate si va tinem pumnii la cat mai putine kg.!!!

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Pussi, felicitari pentru puiutii din burtica! Sa ai o sarcina usoara in continuare! Sper sa fiu si eu mamica de 2008!

Alina33, felicitari pentru kilogramul pierdut. Stiu ca e greu, si eu ma lupt sa trec pragul de 54 kg, insa organismul meu parca se incapataneaza.

Luna75, merci pentru floricica. Imi place sa intru aici sa vad cate fete au rezultate bune in lupta cu kilogramele si ma bucur mult pentru ele. Uneori insa, mi-e rusine ca ma lasa ambitia si cedez poftei de cine stie ce mancare sau dulciuri.

Saptamana asta insa am inceput-o bine, tin un regim bazat pe proteine si fructe multe. Sper sa dea rezultate.

Pupici,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Moira, dar nu esti prea slaba?

Fetelor se apropie sfarsitul lunii mai, cum mai stati cu kg? Faceti si voi ca mine, incercati sa slabiti pe ultima suta de metri?!
Eu ma cantaresc maine si dau raportul. Nu cred ca am dat jos cele 5 kg cum imi propusem , din pacate.
Chiara tu cum stai?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Moniland cele 5 kg s-au dus, deci mai merit o floricica....sper la inca una in 1 iunie dimineata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La mine cantarul arata azi dimineatza 61.2. Sper sa arate maine un 61 curat sa am si eu 4 kg luna asta.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

quote:
Originally posted by Luna75

[quote]Originally posted by ina C

Target : 3 kg

Sa inteleg ca mai ai doar 3 kg.pana la target?
Inseamna ca ai fost mai mult decat
Sper sa mai revii cu informatii detaliate pentru a-ti pune un camp de flori

Multumesc tuturor pentru urari!

Luna e vorba de kilogramele pe care as vrea sa le pierd in actualul concurs de la Nou stil de viata.
...mai am destul de mult pina ating tinta-64 kg, mai ales ca m-am mai procopsit cu un kg cu ocazia petrecerilor-am iar 73.

numai bine fetelor,ina C

Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Pussi, felicitari pentru gemeni.
Eu am azi 61.0 kg, deci merit inca o floricica iar bilantzul acestei luni arata ca sunt cu 4 kg mai usoara.
Chiara, cred ca tb sa te felicit pe tine in primul rand, cred ca tu esti castigatoarea lunii. Dar le felicitit pe toate fetele care luna asta s-au ambitionat si au scapat de kg in plus: Moniland, Luna, Moira, Fabya.
Spor la slabit in continuare.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna dimineata fetelor,

Nu stiu ce sa mai fac pentru ca sa nu mai fiu balonata. De cate ori tin regim, mi se umfla burta de parca as fi gravida (nu m-ar supara sa fiu). Cred ca este de la fructele si legumele crude pe care le mananc in regim. Oare sa tin un regim fara fructe si legume? Voi ati tinut asa ceva, de genul celui bazat pe proteine?

Moniland, nu sunt prea slaba. Desi am oase mici si nu par grasuta, sunt destul de pufoasa, insa nu numai de la greutate, ci mai ales de la faptul ca nu fac sport suficient.

Eunice, Chiara, Luna, bravo!!!!

Azi e zi de peste si legume (cred ca le voi manca fierte).

O zi buna,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am ajuns la 59 kg . In luna mai am dat jos 3 kg. Asa ca am pierdut competitia. chiara FELICITARI! , eunice BRAVO! si tie.
Eu de maine sunt in concediu si voi fi pentru o saptamana la odihna si relaxare la turci. Sper sa ma pot abtine de la bunatati si sa nu pun mai mult de 1 kg.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Eu ma mai cantaresc si maine dimineata.
Moniland tare sunt curioasa cu cate kg in plus te vei intoarce de la turci. Eu iti urez sa te distrezi si sa nu pui niciunul pe tine. Plec si eu tot la ei dar la sf. lui iunie si stiu din proprie experienta ca tare usor se lipesc kilogramele acolo.

Mergi la inceput