Grup de suport pt.slabire 5 kg.(9)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Luna, si mie imi era foame. Dar ce bine e cu 7 kg mai putin. Hai ca am dieta si pentru luna a 2-a cam tot in acelasi stil.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Luna, si mie imi era foame. Dar ce bine e cu 7 kg mai putin. Hai ca am dieta si pentru luna a 2-a cam tot in acelasi stil.

Intr-adevar.Kilogramele minus merita tot efortul.
Eu ma gandesc ca dupa ce ajung la 57,sa incep un nou stil de alimentatie,sanatos (fara porcarii)si de asemenea sa imi cumpar si eu colonix (produsul de dezintoxicare a colonului)

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Luna, merci mult-mult de lista. Eu incepusem sa caut, dar pe urma am amanat ca nu aveam rabdare. Nu mai stiam in ce capitol e.
3 kg nu sunt mult, dar sunt exact pe solduri si talie si ma enerveaza groaznic. Si se duc foarte-foarte greu. De obicei ajung la 47, pe urma am vreo scapare vreo doua zile si iar ajung inapoi la 48 si ceva..

Daca poti, te rog sa imi trimiti dieta.
Problema mea cea mare este ca nu prea fac miscare. Cred ca asta m-ar ajuta foarte mult, chiar daca nu as tine o dieta stricta. Dar lenea asta, of-of...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

M-am intors dupa o vacanta de 10 zile si abia asteptam sa intru pe forum sa vad ce mai fac suratele mele luptatoare. Am citit ce ati scris in urma Ma bucur pentru fiecare dintre voi care ati slabit.
Felicitari Chiara, Moniland, Mihaser, Didi-Anda si toate fetele cu rezultate frumoase!

In mini vacanta de acasa nu am tinut cont de nici o cura de slabire, mai ales ca in fiecare seara am avut ceva de sarbatorit si am vrut sa ne simtim bine. Prin urmare, Luna75, trebuie sa te rog sa imi iei o floricica, pentru ca am 55 kg.

Spor la slabit!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Sambata nu m-am mai cantarit pt ca am fost plecata in vizite - si in weekend am cam abuzat
Azi abuzez, ca de e ziua mea.
De maine incep programul "artistic".

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Elly me, La multi ani! Sa fii sanatoasa, iubita si cu kg pe care le vrei tu!
La mine: 62.0, deci merit inca o floricica.
O saptamana fara tentatii culinare va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am slabit si eu cu regimul de la nutritionista si Pilates
Si asta in ciuda faptului ca mancam minimum 50 de game de ciocolata pe zi plus alte dulciuri.
Poate reusesc in sf. sa ma las si de dulcele asta....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Xio, ce regim aveai de la nutritionista? Acuma, imi dau seama, ca a fost facut in dependenta de analizele tale, dar eram curioasa.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu are nici o legatura cu analizele mele(ata pt. ca nu am nimic special) , de fapt i-a fost dat mamei mele care e obeza. Doctorita e prietena de familie asa ca am putut vorbi dschis cu ea .
Regimul e unul echilibrat cu care slabesti maxim 4 kg/ luna si minimum 2.
1100-1200 calorii /zi si intr-o zi ai voie sa mananci:
-100 g paine(veche de 1 zi de preferinta)
-300 g fructe
-600 g legume
-150 g carne(pete , pui , porc f. slaba , vita , muschi file,fiarta ,innabuita , la cuptor )
-500 g iaurt , lapte degresate inclusiv de fructe , dar mai putin
-40 g cascaval si telemea grasa parca
-1 galbenus de ou pe saptamana , 3 albusuri/saptamana
-dimineata poti manca de exemplu o felie de paine cu gem
-150 g paste fainoase/orez/cartofi
-2 linguri ulei
-1 praitura pe saptamana
-1 inghetata /luna

Fara prajeli , carnea facuta pe gratar de preferinta , nici in teflon nu e ok pt. ca se frige in propria grasime , fara unt , fara smantana , fara fasole uscata

Se face miscare zilnic , orice numai sa fie miscare , se bea apa , ceai , suc natural(nu din comert , facut de tine).
vreau sa spun ca eu nu pot manca tot de aici i nici mama-mea , deci nu moti de foame , ba chiar iti ramane mancare , poti gati orice , doar sa nu fie fript.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

elly_me

Moira,bine ai revenit printre noi

eunice,

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput