Piticodromul de sept-oct 2005 (178)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, da, invata ce vor ei nu ce vrem noi.
kid, eu merg sigur la kidex ca am o lista de jucarii de cumparat.
Ne-am intilnit simbata cu Vladut si Irina, sper sa pun poze cit de curind. Dupa 2 ore in parculet de alergat dupa copil am facut febra musculara.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana hihihi inseamna ca trebuie sa iesim in parc mai des .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anto, Locca la fel Petrut nu mai vrea sa manance produse din lapte, deja de vreo 2 saptamani. Sper sa fie doar o faza.
Gina felicitari !!! ma bucur, stiu ce mult iti doreai. Iti urez o sarcina usoara.
Anirim felicitari si sarcina usoara

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Intrebarea este eu ce pisici ii dau sa manance dimineata si seara? Ca branza nu prea mai vrea, lapte nu, cereale cu lapte nu, orez cu lapte nu, paste nu. Deci?
A, paine cu unt si miere pas, nu vrea. Si totusi ii e foame. Aseara i-am dat gratar de pui si compot de piersici.
Nu mai stiu cu ce sa-l incerc.

Simona, noi nu plecam nicaieri si as veni la kidexpo. Si eu am nevoie de sandale pt. Matei dar nu ma incumet sa-i cumpar fara sa le probeze. Tu vrei sa mergi cu Alex sau singura?

Ma duc acasa. Bineinteles ca dupa show-ul de azi noapte acum doarme de 3 ore juma. Sa nu mor?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ca sa fiu in trend ma laud si eu cu show azi noapte. Copilul asta imi scoate peri albi uneori. S-a trezit la 2.45 si avea chef de povesti. Totul era bine daca eu stateam in fotoliu langa patul lui...nu trebuia nici macar sa vorbesc cu el, ci doar sa stau acolo... El statea cuminte intins in pat... Ne uitam unii la altii... ete asa.. ca avea el chef . Intr-un final s-a dat batut pe la 4.15 (in conditiile in care eu vin dupa 2 zile de tot beep-ul la munca ).
Gata... mi-am varsat oful...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Irina da mi-am ridicat carnetulk azi si am si condus si dimineata si acum seara da sunt mult mai stresata fara nenea instructorul in dreapta, nu stiu daca am lok intre masini , intr-o intersectie cu sens giratoriu am stat 5 min sa intru de se pliktisise ala din spatele meu, orikum mi s-a parut nasol tare da banuiesc ca asa ept toata lumea, orikum eu perseverez zilnik si aia care ma injura sa stie ca si eu pot si mai tare ca ei hehehe.

Vlad azi nu mai e kkcios da nu mai are nici ce sa faka ca e in greva foamei rau de tot, in seara sat a mancat o punga de pufuleti ca a iesit cu buniku la plimbare si plangea dupa pufuletii plozilor si atat, acasa nu a vrut orez nici cu banana, nici cu mar copt ..... cred ca ar manca un iaurt si cu okii acum mititelul da il mai tin pe regim si maine, orikum i-a scazut burta si a fakut niste betishoare de picioare.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Alina felicitari pentru carnet si pune lamaia la vedere. Imi pare rau pentru Vlad, insa stiu c-o sa ai grija de el.
Pentru prima oara Petrut are muci (fara febra sau altele), o mica raceala luata de la mine, care am luat-o de la alt copil pe care l-am luat in brate si l-am dragalit ca nu-l vazusem de jumate de an. Acel copil n-are nici o vina, bineinteles. La culcare e trist, ca pica de somn si nu poate respira. Mi-e greu sa-l vad putin bolnav.

Nu mai tin bine minte, Kid parca avea o reteta de pate de ficat ? Petrut are unghiile casante si am citit ca e de la lipsa de fier. In tara cel mai mult imi placea ficat inabusit cu ceapa, de cand am venit aici n-am mai mancat. Aici ficatul are o reputatie foarte proasta si normal ca americanizatul de sot nu m-a lasat sa-i dau pana acum. Aseara i-am dat sa citeasca si m-a lasat sa-i cumpar, in sfarsit ! Am copil vegetarian convins si nu pot sa-i dau carne rosie, o sa incerc si cu celelalte alimente ce contin fier,

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara buna seara

cam pace pe aici ,sau ati iesit pe afara sa o vedeti pe Alina cum conduce ,felicitari Alina pt carnet ei lasa ca o sa vina si vremea cind ai sa fi experta in parcari si condus

ioana,da mai este tata la noi pina miercuri 2 mai

kid sa ne arati si noua pe Alexuta ,tinem pumnii la motan ca ese frumos tare

irina ce smecher Vladut

diplo bine ca ai amintit ca eu uitasem complet ca trebuie sa imi ung copilu cu crema de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Alina , curaj mult in trafic !Si sa nu ii bagi prea mult in seama pe cei care claxoneaza in urma ta !Multa sanatate si lui Vladut !

Anirim si Gina , felicitari ! Sa duceti sarcina pina la final fara prea multe probleme !

Irina , dar ce a patit Vladut de te chinuie asa de tare ?

Eu nu ma pot lauda cu prea multe ,ba dimpotriva as umple o pagina daca as incepe a ma plinge
Pe scurt :-Durerile de spate si de solduri imi fac zilele amare.Dar mai am vreo 4 saptamini doar si scap .Vorba vine ,scap de una ,dar dau peste altele
-Un copil mic super mamos ,miriit in ultimele zile ,mofturos la mincare ,suspectez caninii ,dar nu pot da vina cu certitudine pe ei
-Un copil mare cu imunitatea la pamint,dupa 3 ture de antibiotic luate in nici 2 luni de zile ,acum are o stomatita aftoasa .Dupa ce ca a slabit saracul in ultimele saptamini de nu mai stau pantalonii pe el ,acum nici cind ii e foame nu poate minca de durere .Off,si cind stau sa ma gindesc ca acum 2 ani de zile la fel am patit-o cu el .Eu cu burta la gura si el bolnav ,umblam din doctor in doctor

GABI33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara,
Cred ca o sa ajung sa nu va mai amintiti de noi,dar asa de rau stau cu timpul ca nu mai am timp de nimik.Iaris in loc sa se cuminteasca,parca e din ce in ce mai rau.Atata se maraie daca nu obtine ce vrea si se arunca pe jos si se enerveaza.A avut si el vreo 2 zile scaune mai moi,tot un iaurt zic eu ca a fost vinovat,acum e spre bine.Are iarasi o perioada de fite la masa,nu prea mai mananca si nici nu mai stiu cum sa procedez cu mesele ca ar sta numai afara.Pana la pranz e cum e,ca nu ies zilnic cu el afara si dimineata,dar dupa pranz vrea numai afara.Si aici toti copiii mananca prostii si e musai sa infulece si el pufuleti si pufarini,iar cand ajungem acasa refuza masa de seara,bea doar lapte.Ar manca numai castraveti si rosii daca ar fi dupa el,aa si ciorba de 3 ori pe zi,noroc ca pun acolo multe legume pe care le mananca ...ca la noi nu exista felul 2.La capitolul olita...suntem in plop,adica nu presteaza...nu ma stresez...dar se streseaza altii si in locul meu si ma enerveaza de mor.Stie la ce foloseste olita si wc-ul,dar cand e asezat pe ele parca il musca ceva de fundel,asa sare.M-am decis...il voi lasa sa ceara singur.Pana atunci intra in baie cu noi si se uita la noi.A invatat ca trebuie sa rupa hartie si sa o arunce in wc,asa ca suntem pe drumul cel bun
Irina...eu as demisionaPoate ar trebui sa nu il lasati sa doarma ziua prea mult.La noi ziua e dezastru ca doarme doar daca sunt in preajma,noaptea e ok ca doarme cu noi,nu mai incape in patut ca doarme de-a latul patului,asa ca...sta intre noi,cocotat cu picioarele pe pernele noastre si doarme dus pana dimineata
NANADANA l-am vazut pe Antoine fara plete.Azi l-am tuns si noi pe IAris si i-am lasat codita ca mi-a fost mila sa il tai tot
Gabiarama,eu i-am dat lui IAris Ribomunyl pt imunitate si ,desi stiu ca nu toata lumea e pentru ...eu l-am folosit in disperarea mea sa nu il mai vad racit.Pana acum a functionat.De 3 luni nu ii mai dau antibiotic,nu a mai facut febra si a stat si intre oameni virusati.Sper sa fie bine si de acum inainte.La noi a fost bine,poate merita sa incerci
Si desi e tarziu am sa spun si eu LA MULTI ANI IRINA<ALINA SI CATUSH,sa fiti sanatoase si iubite.Ma duc acum la nani,va pup

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput