Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 5
codruta_grg spune:
Anto, si la noi era o optiune Caorle. Tu ce parere ai de Lido si Caorle, care e mai draguta pentru copii?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
b_irina_c spune:
neatza...
Anto sper sa fie de la dinti...
Alinam sanatate lui Vlad. Sper sa-i treaca repede kkceala. Cum mai stati cu dormitul? ti-ai ridicat permisul?
Diplodocus s-a discutat f mult anul trecut despre creme . Eu o mai am pe cea care am cumparat-o anul trecut (Avene cu FP 40).
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Buna dimineata
Catush, la multi ani pt. ieri! Sper ca ai petrecut frumos aniversarea celor 20 de ani si cateva luni neinsemnate
Gina, Anirim, felicitari pt. sarcini! Va doresc sa aveti o sarcina usoara si fara peripetii.
Diplo, si eu tot avene cu fp 40 am de anul trecut, dar inca nu l-am dat pe matei deloc si ca atare copilul are niste maini negreeeee, zici ca e murdar. Noroc ca inca mai e blonziu si se mai atenueaza din efectul deosebit produs de culoarea mainilor.
Anto, tot asa e si matei, dar la el sigur sunt caninii de sus de vina pt. comportamentul irascibil. Abia astept sa iasa.
Nu mai stiu ce vroiam sa mai spun, asa ca ma opresc.
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Mi-am adus aminte : vroiam sa mai spun ca am luat bilete la tori amos. Si ca inca nu mi-am revenit din melancolia blegoasa de primavara.
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
Irina, mersi.
La noi aventura continua, aseara Victor nici nu a vrut sa se atinga de lapte. Nu inteleg, poate fi de la dinti? Adica mananca normal in rest, numai laptele il refuza. Azi dimineata s-a trezit la 6 si de abia dupa 45 de minute de mormaieli, plimbat in brate, fite, uitat la tv a acceptat sa bea lapte si apoi a adormit la loc.
Orice sfat e bine-venit.
Codruta, noi nu am vizitat Lido, dar fiind f aproape de Caorle, presupun ca nu-s mari diferente. Din cate am inteles, Lido e mai mare, mai cunoscut, deci probabil e mai dotat.
La Caorle plaja e mare si lata si din cauza fluxului si refluxului apa e putin adanca la inceput, asta zic eu ca e bine pt copii, au loc sa stea sa se balaceasca la mal.
Mai multe nu stiu sa-ti zic, nu aveam copii cand am fost si nu prea am dat atentie la detaliile specifice.
Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Ruxandra, distractie placuta la concert.
Matei face fite la mancare sau la lapte?
Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)
locca spune:
Anto, Matei nu bea lapte deloc, asa ca pot sa zic ca face fite extreme la lapte . El face fite la mancare seara mai mult si la branza in ultimul timp. Si eu sunt un pic ingrijorata cu lactatele pe care nu vrea sa le manance, dar incerc sa nu ma enervez, astept sa-i treaca perioada de eruptie.
Si se trezeste f devreme, ne ucide cu trezirile la 4.30 - 5.
Ioana75 spune:
Salutare si de la noi!
Vad ca ati vorbit de lapte .. eu am trecut-o la lapte pasteurizat la 1 an de lene sa ii fac lapte praf. Mi se pare mult mai comod asa, mai ales ca miruna bea 300 ml odata, asa ca o cutie e gata in maxim 24 de ore.
meme, e bine ca te antrenezi deja sa ai 3 copii in preajma.
Dana lui Antoine, bine ati revenit. V-am admirat in poze. Vad ca tatal tau e tot la voi.
Alina, felicitari pentru carnet!
Sofia, Kid, felcitari pentru aparitiile in reviste!
gabi, ma bucur ca ti-a iesit bine testul cu glucoza.
anirim, Gina, felicitari pentru testul pozitiv si sarcina usoara.
Nicole, imi pare rau ca a trebuit sa treci si prin chiuretaj, sper ca esti bine acum.
Norina, felicitari pentru controlul reusit la inima, si sanatate multa in continuare.
zino, eu cred ca am mers cu picioarele strimbe pina in liceu, cind m-am gindit sa ma autocorectez. Bafta la fizioterapeut.
catush[, la multi ani pentru ieri!
diplodocus, eu o dau pe Miruna cu o lotiune de la mustela, FPS 30.
Ruxandra, auditie placuta la concert.
Copilul meu a revenit la trezirea de la ora 6, pentru ca doarme la amiaza 2-3 ore. Si nu vrea sa stea cu taica-su, doar cu mine. Sper sa-i treaca perioada de mamoshenie dusa la extrem cit mai repede, ca nu imi convine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kid2003 spune:
Eu de doua zile ma chinui sa scriu pe forum si nu reusesc...nu stiu ce s-a intamplat.
Multumim pentru aprecieri, ma chinui acum sa uploadez poza copertei in album sa o vedeti in premiera, maine apare pe piata. Acum nu va pun sa cumparati revista, puteti doar sa aruncati un ochi la chioscul de ziare, oricum in interior nu mai sunt poze, doar pe coperta.
Asaaaa, sa urez si eu sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi Ginei si lui Anirim! Bravo fetelor! Ingrosati randul "grasutelor" noastre dragi de mamici reloaded!
Si copilul meu a inceput sa se strice si sa se scoale pe la 5 dimineata sa bea lapte, norocul meu e ca adoarme repede si se mai scoala de abia la 10, cu mult dupa ce plec eu la serviciu asa ca ii da un timp de respiro si bonei care ajunge la 9.
Vreau sa ii cumpar sandalute ca s-a facut cald. In weekend e Kidex si se anunta mai multi participanti decat in anii trecuti. Oricum in toamna a fost ok, am gasit lucruri frumoase si fara aglomeratia de la BE! Ce ziceti? Punem de o intalneala sau plecati cu toatele de 1 mai? Eu tre sa stau acasa, iar e motanul in expozitie in weekend, la Sala Palatului, sper sa se intoarca cu premii la fel ca data trecuta! I-am promis ca e a doua si ultima expozitie la care il duc, nu cred ca el e prea fericit acolo, asa ca...mai bine pas!
Va pup si mai revin eu, am citit tot ce ati scris, sa stiti!
b_irina_c spune:
Anto Vladut al meu a avut o perioada de fite facute mai ales la alptele de seara. Nu m-am stresat si nici pe el... Si-a revenit cam intr-o saptamana. Ocazional are seri in care nu veea sa bea lapte.
Ioana pai in loc sa-l invete Miru pe al meu sa fie mai 'libertin' a invatat ea sa fie mamoasa... Ouf...
Ruxidistractie placuta!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)