"Un copil cade din masina in mers"

"Un copil cade din masina in mers" | Autor: Jiulia

Link direct la acest mesaj

http://www.youtube.com/watch?v=7MMWq10CttI

Intamplare surprinsa de camerele de supraveghere de pe autostrada: un tata neatent isi "pierde" copilul din masina. Finalul este din fericire unul fara urmari grave.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nici nu vreau sa deschid link-ul acela. Sper ca e o gluma..dar..totusi...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu cred ca sint bolnava psihic:mi s-a parut gen camera ascunsa si foarte amuzant.Aviz amatorilor care au copiii pe bancheta din spate ,cu miinile libere sa poata butona.Si al meu deschide geamurile si isi flutura pletele in vint...Din acest motiv copiii trebuie tinuti pe scaunul din fata, sa vezi ce butoneaza si armate portierele.
Faza e la turci sau la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Copiii trebuie tinuti in spate, in scaun special cu centura, iar portierele blocate.
In videoclip am vazut ca a cazut prin usa din fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Din acest motiv copiii trebuie tinuti pe scaunul din fata, sa vezi ce butoneaza si armate portierele.

dulcetica

Noi nu plecam de acasa nici 100 m fara sa punem copii in scaun cu centura pusa! Nu au voie sa stea in fata!!! Nici cu scaun nici fara! (cel putin in cazul nostru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Copilasii se pun in spate in scaun cu centura. Daca vrei sa i vezi sunt oglinzi speciale ptr asta pe care le poti monta.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Cu riscul ca am sa fiu interpretata drept categorica , rea sau mai stiu eu cum,am vazut aici in trafic,parinti atat de iresponsabili de mi s-a facut parul maciuca.
Conduc cu copii de 2-3 ani, postati pe scaunul din fata, cu geamul deschis si copilul cu picioarele pe scaun aplecat inafara geamului;copii mici tot in fata stand in picioare cu sticla cu biberon in gura,mame si tati ce conduc cu copilul in brate in timp ce fumeaza sau vorbesc la celularsau le fac pe amandoua odata tinand volanul cu jumatate de palma,parinti ce-si poarta cate doi copii pe motocicleta fara casca.
O sa-mi ziceti ca nu-i usor cu copii ca daca copilul plange ce sa-i faci.
E nu-i chiar asa,eu zic (dar poate sunt prea spartana) ca daca-l inveti de mic ca in spate-i locul lui in masina, legat cu centura sau in scaunelul lui tot sub centura,copilul asa se obisnuieste si invata regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nella spune:

Imi e tare greu sa cred ca sunt si parinti iresponsabili.
Fiica mea pana la 12 ani nu a avut voie pa scaunul din fata ,si apoi fara centura in nici un caz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Treci un pic pe-aici ca in interval de o ora in trafic o sa vezi din astia cu duiumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Sa-i vezi pe cei de aici cum isi tin copii numai in fatain masini! indiferent de varsta, chiar sugari, in brate la mama, stau in fata oameni buni! mie nu-mi venea sa cred la inceput, imi venea sa le zic ceva!
Al meu sta in spate, in scaunel prins cu centura, sa mai nou vrea sa stea si el pe bancheta, tot cu centura bineinteles, si usile blocate. Nici nu discutam altfel! L-am obisnuit asa de mic si nu avem probleme la capitolul asta. dar sa ti copii de 2, 3 ....ani singuri pe banchet din fata, sau chiar sugari in brate, mi se pare o tampenie ! Si daca ati vedea cum mai si circula!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Nu gasesc nimic amuzant in clip, sincer mi sa ridicat parul in cap cind am vazut copilasul ala (cred ca e de o seama cu al meu).
Cind au cumparat parintii mei prima masina aveam 4 ani si tata ne-a bagat pe mine si sora-mea pe bancheta din spate sa facem prima plimbare nu a inchis bine usa pe partea mea si la o curba la care incetinise de aproape orise masina sa deschis usa si am picat jos. Eu nu am avut nimic si nici nu mi sa parut mare scofala dar tata nu-si mai revenea din sperietura.
Clipul de mai sus nu ma speriat prin perspectiva a ceaa ce am patit ci din cauza ca mi sa parut ca acel copilas aduce cu al meu la inaltime si gesturi.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput