Buna tuturor!Este primul meu mesaj pe forum si sper ca postez unde trebuie.
Marius,te rog lamureste-ma si pe mine intr-o problema-am fost angajata timp de 4 ani si 3 luni,dupa care am intrat 2 luni in somaj,perioada in care am ramas insarcinata;copilul se va naste in ianuarie.In prezent lucrez din nou,dar pana la nastere voi avea doar 9 luni platite impozitele catre stat(neintrerupt) si din cate stiu e nevoie de 10 luni de contributie. Exista posibilitatea de a plati retroactiv,astfel incat sa beneficiez de indemnizatia pentru copil?
Multe multumiri,cu anticipatie si ma bucur ca am gasit acest forum minunat.
Teodora
Ma bucur ca ai dat de noi si iti urez bine ai venit in cadrul www.desprecopii.com. Probabil ai sa remarci in afara de forum si nivelul ridicat de informatii utile legate de sarcina de copii de familie in general, informatii ce s-au dovedit deosebit de utile celor care au avut nevoie de ele. Trebuie sa mentionez faptul ca aceste informatii provind in cea mai mare masura tot de la noi toti cei ce formam ceea ce se numeste www.desprecopii.com. Si din acest motiv iti adresez o invitatie cu aceasta ocazie sa te alaturi acestor oameni minunati pe care ii vei intalni cu siguranta aici si povesteste-le si altora daca vei considera util despre ceea ce ai gasit aici pentru ca sigur undeva cineva cauta raspunsuri asa cum le cauti si tu.
Pentru a putea raspunde e necesar de stiut ce ai facut din perioada 1 ianuarie 2003 incoace.
Marius (www.desprecopii.com)
In ultimele 12 luni sa ai 10 luni calitate de asigurata,care poate sa fie :servici,somaj,concediu medical ,dar te lamureste primele doua subiecte de pe pagina aceasta editat de Marius si de Ierima.
Dupa cum am citit eu raspunsurile la acest site ,sa fi linistita ca ai dreptul,dar Marius va da un raspuns corect.
sarcina usoara ,sa citesti si celelalate subiecte sunt foarte folositoare pt.viitorele parinti.
ili