urgent!!! am nevoie de aparat aerosoli, va rog!!!

urgent!!! am nevoie de aparat aerosoli, va rog!!! | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

va rog frumos, are cineva sa-mi imprumute pentru 10 zile un aparat ptr aerosoli? Fetita mea cea mare, Maria(6,3 ani) a fost azi-nopate diagnosticata cu sinuzita , ca urmare a unei viroze respiratorii.i s-a recomadat Klacid si aerosoli, insa dr de la Alexandrescu, mi-a recomandat sa nu merg in spital ptr aerosoli(aparatul fiind folosit de mai multi pacienti, nu este ok, plus de asta este epidemie de scarlatina si rujeola si nu ne recomanda sa o aducem in spital)..asa ca fac apel la cineva, daca are un aparat de aerosoli ptr. copii peste 5 ani(am inteles ca sunt unele ptr copii sub 5 ani si unele peste) si il poate imprumuta ptr 10-15 zile, ptr ca este destul de scump sa-l cumpar si am dat si asa o multime de bani pe dr si medicamente...daca n-o sa am incotro, o sa-l cumpar, dar ma gandeam ca poate gasesc pe cineva cu inima larga aici, in iubitul meu DC
PS sunt din Bucuresti
Rog moderatorii sa lase putin pe generale subiectul, poate am mai multe sanse.
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Offf Rox imi pare rau de ce aud ...multaaaaaaaaaaaaa sananate piticei ..eu sunt departe si nu pot sa te ajut ...dar uite daca nu si nu gasesti un aparat cred ca poti cumpara numai masca ptr copii costa doar 50 de ron ( e adevarat setul cu masca de adult si de copil ..asta am gasit la repezeala ) si pe care sa o foloseasca numai ea ...masca e elementul pe care il folosesc toti ...nu aparatul ..bacteriile si virusi neputuand intra in corpul aparatului acolo unde se pun medicamentele ....Intreaba la spital daca poti cumpara masca separata si de care este nevoie ..eu am gasit www.medishop.ro/product_info.php?products_id=57&osCsid=0a7d197206ae65ff0aa630ac6d9b821d" target="_blank">aici setul de care vb ...
Aaaa si acu daca imi permiti un mic sfat ..in vacanta sau cand puteti voi incearca sa ajungi cu fetele la o salina face minuni ptr cei cu bronsite,astm , sinuzite ..etc ...numai ca trebuie sa sa intrebi doctorul care este buna ..uscata sau umeda ( cea de la Slanic Prahova e uscata si Slanic Moldova umeda - sau invers nu mai stiu ..ai inteles tu ideea ) ..Fratele meu a avut un inceput de astm bronsic a scapat de el dupa vreo 2 ani de tratamente si cure de salina ..
Va pup va urez multaaaaaaaaaaaaaaa sanatateeeeeeeeeeee si sa auzim numai vesti bune de la voi

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

chiar nimeni nu are sau nu stie pe cineva care are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Roxi, imi pare rau ca stau asa departe. Eu am imprumutat de la cineva unul anul trecut si inca e la mine....Pe aici se practica si sitemul : imprumut aparatul de la medicul pediatru al copilului. Dar stiu ca nu toti medicii pediatri au asa ceva. Nasol. Incearca sa cumperi doar masca. Apoi mergi la spital cu masca ta. Asa e cel mai bine. Si cat de repede la salina. Noi am fost la Praid in vara, insa nu ti-as recomanda sa mergi vara. E f. multa lume si copii adeseori se imbolnavesc. Gandeste-te sa intre zilnic in mina 3000 de oameni! Cati microbi, si in plus diferenta mare de temperatura de afara (de la 30 grade) fata de mina (10-12 grade). Cred ca asta e cea mai buna perioada si cea de toamna tarzie.Multa sanatate!

Mergi la inceput

multumesc, medicul de familie nu-l mai are, l-a imprumutat la o alta mamica care a uitat sa-l mai aduca inapoi..si la spital, nu vreau sa merg, este epidemie de scarlatina si rujeola(sau cam asa ceva) si asta i-ar mai trebui acum, sa faca si una din bolile copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Mai, fetelor, eu am o alta idee (Roxanal, sper sa nu te superi pe mine): ce-ar fi daca am pune fiecare cate 20 - 30 de lei sa cumparam un aparat de aerosoli (nu e asa scump daca punem mai multe fete - vreo 2 mil - vezi aici http://www.buymed.ro/list.php?categoryID=57
Dupa ce Roxanal il foloseste, il pastram si cine o sa mai aiba nevoie de el sa-l foloseasca. Asa o ajutam si pe Roxanal si cu siguranta vor mai fi si alte fete care vor avea nevoie.
Ce ziceti? Io-s prima pe lista!

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

imi pare rau ca esti asa departe...
eu mi-am luat anul trecut unul cu 1.700.000 dar, doamne-ajuta, inca n-a trebuit sa-l folosesc. cind am avut nevoie, noua ni l-a imprumutat dr. orl. noi am avut pb. cu otitele.
multa sanatate!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Va multumesc mult, Elle, esti o draguta, nu m-am suparat, insa..am facut rost, tot de la un membru DC ...oricum, ca de obicei, aici am gasit ceea ce am avut nevoie..va

Mergi la inceput