contractii nedureroase
Raspunsuri - Pagina 28
ancadragoman spune:
Myral de cateva zile nu am mai avut dureri ,cred ca e de bine.
Pupici
anca
17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
liadorian spune:
quote:
Originally posted by myral
LIAAYLIN
ANTOANELA
Pt ca voi sunteti modelele mele atunci cand ma apuca disperarea.
Myral25+
Myral, ce de-a pupaturi trebuie sa inapoiez!!! Cred ca e si firesc sa mai evadam din pat intr-o zi mai buna. Acuma, fiecare isi stie limitele. Daca nu fortezi nota si compensezi cu odihna si antispastice, eu iti doresc cat mai multe iesiri linistite!

Editez ca sa te felicit pentru saptamana schimbata! Mie asa imi place sa bifez pe calendar saptamanile care au trecut!

LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
myral spune:
Anca sigur e de bine asa sa fie si in continuare sa ai o sarcina fara griji.Lia din pacate tot vad ca limitele mele incep sa scada
. Dar cica se anunta canicula vara asta asa ca o sa stau mai putin stresata in casa ca am aer conditionat si tot mai bine e in casa pe caldurile alea
.Myral
26+
ancadragoman spune:
Si eu de azi am intrat la program redus si cand incep caldurile o sa imi iau niste medicale.![]()
anca
17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
liadorian spune:
Aaaaaayliiiiiiiiin! Aaaayliiiin! Sper ca s-a auzit pana la Timisoara, mai tare de atat nu ma tin plamanii sa te strig! Ce mai faceti, iubita mica si iubita mare? Toate bune? Noi rezistam eroic (sau mai putin eroic in anumite zile cand parca se cam ingroasa gluma). Azi mergem la eco s-o vizionam pe distinsa domnita (care s-a comportat ieri ca un adevarat huligan si mi-a facut burta acordeon de atata agitatie
)si pe rabdatorul meu col.
Myral, Anca nu va mai vad pe aici, presupun ca sunteti bine. Pupici pentru toate burticile!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
ancadragoman spune:
Lia si eu pup burtica.Noi suntem bine
anca
17+
Maria
poze
myral spune:
Lia si noi suntem bine. Adica la fel ca desi iau o gramada de pastile tot mi se intareste burtica de destule ori pe zi dar ma gandesc ca trebuie sa reziste. Tu faci tot injectii sau mai iei si pastile? Ca la mine dr cand a vazut colul lung si inchis mi-a dat tot pastile dar nici eu nu m-am laudat cate contractii am pe zi si in plus ma mai doare si spatele. Acum imi pare rau ca tot la o luna m-a programat si eu am tacut iar acum nu mai am rabdare cand ma gandesc cat mai am pana la consultatie
. Sa ne aduci vesti de la dr (bune binenteles).Anca ma bucur ca sunteti bine.Aylin acum tu urmezi la raport
Myral
26+
aylin_tarcan spune:
manca-o-ar (cum s-o scrie ca sunt somnorici) mama pe ea de mami de domnita! 

lia, mirunica, sunt bine, iubitelor! am fost luni la gine, si nimic de remarcat, nimic de spus, dar nici eu nu m-am laudat cu contractiile. continuam ca si pana acum. ieri am avut o zi plina, doua drumuri la doctor (unul pentru streptococ B altul la ortoped sa vad daca scolioza mea are ceva a face cu nasterea - si nu are), bagat pe sub birou de cateva ori sa bag cablurile de la calculator...si pe urma ceva frica sa nu ma resimt. dar nu a fost mai rau decat in alte zile.
azi dormit, papa, dormit, papa....ca noptile tare e greu cu somnul.
in rest, la mine se pare ca in loc sa se intensifice, contractiile sunt mai rarute si mai slabute decat erau pana in 26 sapt. probabil ca odihna lunga a avut un cuvant de spus.
si acum ma preocupa celulele stem si cu cine nasc. [:d]
pe toate iubitele mele cu puiutii din burtici. sa stati cumintele fetelor, si nu are ce sa se intample!!!
anca, da-o pe medicale, mama (zic eu care nu mi-am luat). 
Aylin,
29+ 
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
lia, astept cele mai bune vesti din lume de la eco. sa te faca mandra mirunica!!!!

Aylin,
29+ 
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
Aylin, se pare ca ramane valabila vorba englezului - no news is good news. Mie atata imi trebuia sa aud, ca sunteti bine. Nu de alta, dar daca lipsesti prea mult de la apel, incep sa-mi fac griji. Iar daca s-au rarit contractiile, e loc de sarbatorit cu un Pepsi rece. (Aveti voie Pepsi rece?)
Myral, aiurea treaba cu contractiile astea... Pana si eu m-am saturat de ele. Dar uite ce spune Aylin, odihna, odihna, odihna! stai cumintica si nu-ti pierde rabdarea. Noi am luat saptamana asta numai no-spa pastile, fiindca am facut niste noduli urati de la injectii. Vad ca nu s-a intamplat nimic dramatic, slava Domnului, insa si uterul meu e satul de atata gimnastica. Simt efectiv cum la fiecare contractie trage de col.
Domnita a fost azi o lady toata ziua (cred si eu, dupa ce mustruluiala si-a luat ieri!) Ecografia am facut-o la un domn dr. nou (si foarte laudat prin targ la noi) care - stupoare! - n-a masurat decat diametrul biparietal si s-a ocupat mai mult de putza fiica-mii
(ca noi i-am spus ca nu stim ce-i in burtica; Toma necredinciosul, imi mai trebuia o opinie avizata!) decat de lungimea femurului si toate celelalte. Era o eco 2D obisnuita, nu o morfofetala, dar parca tot asteptam mai multe informatii. In fine, mai iesim noi saptamana viitoare si repetam eco, pentru linistea tuturor.
Gata, acum ca v-am auzit pe toate, putem trimite linistite topicul asta pe pagina 3! Relaxare si voie buna tuturor!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!