contractii nedureroase

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Aylinvesti bune daca s-au rarit contractiile asta astept si eu.Liasi tu cu vesti bune deci nu are putza Miruna. Dar colul e bine inchis?Si macar pe pagina 2 sa ramana subiectul.Myral26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

myral, o sa vezi ca dupa un timp de odihna si organismul tau o sa intre in relaxare si se raresc contractiile!!! tin pumnii!!!!

si eu zic ca macar pe pagina 2!!!

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Aylin asta tot astept si eu. Ai luat cumva si un tratament mai deosebit sau doar odihna si-a spus cuvantul?Si subiectul asta o sa-l inchidem noi dupa ce nastem binenteles cat mai aproape de termen(sa ma incurajati si pe mine ca sunteti inaintea mea) si nimeni sa nu mai aiba probleme sa fie doar sarcini usoare. Pana atunci mai dati cate un semn din cand in candMyral27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Uite-un semn de la mine, Myral! Sper sa fie asa cum spui tu, sa nu mai auzim de contractii mai devreme de saptamana 40! Pana una, alta, ca tot omul care n-are ce face acasa , iata ce mi-a trecut mie prin scafarlie: oare de la atatea antispastice e posibil sa relaxezi exagerat uterul incat in momentul X/nasterea sa nu mai ai suficiente contractii eficiente cat sa expulzezi copilul? Sau e posibil sa se rigidizeze colul, cum spunea azi o mamica din odiseea mea? Stiu ca ar fi culmea, dupa atata spaima ca o sa nasc prea repede, sa nu pot naste nici cand trebuie! Dar totusi... Vreti sa fie asta "tema de casa", pentru discutiile viitoare cu ginecologii la care mergem? Eu am programare pe marti, pe 12 iunie si chiar o s-o intreb pe gine lucrurile astea. Daca intrebati si voi o sa avem aici mai multe opinii avizate.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myral

Aylin asta tot astept si eu. Ai luat cumva si un tratament mai deosebit sau doar odihna si-a spus cuvantul?

Si subiectul asta o sa-l inchidem noi dupa ce nastem binenteles cat mai aproape de termen(sa ma incurajati si pe mine ca sunteti inaintea mea) si nimeni sa nu mai aiba probleme sa fie doar sarcini usoare. Pana atunci mai dati cate un semn din cand in cand

Myral27+

odihna + no-spa

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Lia sa inteleg ca si la tine s-au rarit contractiile si colul e tot inchis. Deci am si eu sperante sa fie mai bine desi mie mi-e greu sa ma gandesc la 40 sapt, poate cand ajung si eu la 32. Eu merg la dr abia pe 25ca nu i-am zis sa vin mai devreme mie oricum mi-a zis ca nu crede sa ajung la 40 sapt. Parerea mea e ca nu cred sa se relaxeze uterul asa incat sa nu-si mai faca treaba atunci cand trebuie, iar cu col rigid cred ca exista si fara atata tratament, antispasticele nu cred ca au efect asupra colului. Mie acuma mi-e asa greu sa cred ca o sa mi se relaxeze uterul ca iau in unele zile atatea antispastice si degeaba poate isi mai fac si efectul in timp.Acum nu stiu si la cate sapt se intrerupe totusi tratamentul, dar o sa-ti spuna dr sigur.Myral27+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

Uite-un semn de la mine, Myral! Sper sa fie asa cum spui tu, sa nu mai auzim de contractii mai devreme de saptamana 40! Pana una, alta, ca tot omul care n-are ce face acasa , iata ce mi-a trecut mie prin scafarlie: oare de la atatea antispastice e posibil sa relaxezi exagerat uterul incat in momentul X/nasterea sa nu mai ai suficiente contractii eficiente cat sa expulzezi copilul? Sau e posibil sa se rigidizeze colul, cum spunea azi o mamica din odiseea mea? Stiu ca ar fi culmea, dupa atata spaima ca o sa nasc prea repede, sa nu pot naste nici cand trebuie! Dar totusi... Vreti sa fie asta "tema de casa", pentru discutiile viitoare cu ginecologii la care mergem? Eu am programare pe marti, pe 12 iunie si chiar o s-o intreb pe gine lucrurile astea. Daca intrebati si voi o sa avem aici mai multe opinii avizate.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

lione, sa stii ca dupa ce am auzit si eu asta la odise mi-am pus aceeasi problema ca tine. o sa intreb si eu, dar merg abia pe 25. eu am mai intrebat daca nu are nimic faptul ca iau antispastice de atata timp si daca are vreun efect negativ daca iau pana la nastere si mi s-a raspuns: NU. am intrebat de doua ori.

dar il mai intreb pe 25 pe celalalt medic. si am incredere in ce va zice el.

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

stie cineva sa schimbe capitolul?

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Aylin deci sa ma bazez pe odihna ca la mine no spa nu are efectMyral27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deschid eu capitol nou

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput