contractii nedureroase

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da Lia simt cum se intareste burtica.Dar nu ma doare deloc.Numai ca e senzatia aia ciudata.Si umflatura aia nu e foarte mare,are vreo 5 cm.
Mersi mult!Sper sa fie bine.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ramonel, ai sa vezi ca nu-s motive majore sa te alarmezi! Daca nu doare, ideal e sa o lasi cat mai molae cu efortul, ca sa previi o evolutie neplacuta a situatiei. Cu cat esti mai atenta acum, cu atat va fi mai bine mai incolo! Odihneste-te cat mai mult, rasfata-te, ca asa se fac copiii cei mai frumosi si mai isteti ! (Vezi, eu de aia stau cuminte, ca sa iasa Miruna minunata!)

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Bianca bine ca ai scapat de contractii oare ce substanta miraculoasa contine medicamentul tau poate e si la noi denumirea oricum nu-mi spune nimic. Eu am luat de toate dar nu scap de tot de contractii nicicum.Gema numai doctorul poate spune daca sunt sau nu normale contractiile tale, durerile de burtica jos sigur nu sunt poate ai nevoie de putin repaos.Ramonel cam la aceleasi saptamani au aparut si la mine la inceput nu am luat in seama dar pe masura ce a trecut timpul a crescut umflatura aceea care la mine doctorita a zis ca e uterul care se strange. La mine erau cam multe pe zi nici nu le-am numarat niciodata de frica cred dar daca la tine sunt rare de 2,3 0ri pe zi am inteles ca nu sunt periculoase.LIA asa e nu trebuie sa se sperie nimeni toate suntem diferite dar eu ma bucur mult ca exista grupul asta de sprijin cum ii zici tu unde ne spunem ofurile si citim experientele altora. Fiecare organism reactioneaza diferit la intarituri contractii dar mai bine sa ne ingrijoram degeaba si sa mergem la doctor decat sa stam asa.Myral23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si eu vreau sa stiu ce substanta miraculoasa e aia!!! ca nici mie nu imi trec cu nimic.

eu am multe pe zi, inca de cand au inceput. nu imi aduc aminte sa fi avut vreodata 2-3. unele sunt mai serioase, altele mai putin serioase si le simt doar cand pun mana pe burta (si atunci burtica e doar mai tare, dar nu ca piatra), am si din alea focale....convietuim

mai spun o data parerea mea. toate femeile le au, doar ca unele le percep, altele nu. unele incep sa le perceapa abia tarziu. dar ele exista. intr-o masura mai mare sau mai mica. si ma gandesc ca o depinde si de stratul adipos...ma gandesc eu. nu stiu...

Aylin, 26+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri si incurajari!
Intr-adevar trebuie sa o las mai moale cu efortul pentru ca am observat ca atunci devin mai dese........
Lia si mie imi place liliacul ffffffffff mult dar la noi s-a trecut cam de 2 saptamani.....eu sunt din Ploiesti.
Pupici multi va trimit si haideti sa fim curajoase caci, in fond, este cea mai frumoasa perioada din viata noastra. NU???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Myral,sincera sa fiu nu stiu ce substanta contine aceste pastile,insa mie imi priesc.De 6 zile de cand le iau,nu mai stiu ce sunt alea contractii.Doar daca merg mult ziua si ma obosesc,seara mi se intareste putin burtica;insa doar pentru scurt timp.
Sper ca sa reusesti si tu sa scapi de contractii.

Bianca 19+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Am fost la doctor!!!Nu sunt contractii daca nu sunt dureroase!!!!E bebele care se misca!!!!Inca nu sunt obisnuita cu miscarile,si de aceea nu stiu ce e!Bine ca nu e nimic grav!Si deci il simt pe bebe.A inceput cu suturile.Acum mai rar,dar va incepe mai des.

poze
vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Bianca Ramonel ma bucur pt voi! Of ce n-as da sa scap si eu de ele sa stau mai linistita toata sarcina.Ramonel felicitari pt fetita miscareata!Myral23+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myral

Bianca Ramonel ma bucur pt voi! Of ce n-as da sa scap si eu de ele sa stau mai linistita toata sarcina.
Ramonel felicitari pt fetita miscareata!

Myral23+

Multam.Ma bucur ca incep sa o simt.Deja incepe cu suturile.Ce frumos.

poze
vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

quote:
Originally posted by myral

Bianca Ramonel ma bucur pt voi! Of ce n-as da sa scap si eu de ele sa stau mai linistita toata sarcina.
Ramonel felicitari pt fetita miscareata!

Myral23+

Multam.Ma bucur ca incep sa o simt.Deja incepe cu suturile.Ce frumos.

Asa devreme? Bravo tie! Sarcina usoara si frumoasa!

poze
vine bebe

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 28

Mergi la inceput