contractii nedureroase
Raspunsuri - Pagina 17

liadorian spune:
 Salut si de la noi! 
Aylin, cum te simti? Esti ok?
Noi stam in pat de ieri. Vizita aceea la spital a durat vreo 3 ore si mi-a cam deranjat burtica. N-as putea spune ca am contractii serioase, dar e foarte incordata si tare si nu vrea nicicum sa se relaxeze. Asa incat va doresc o zi buna tuturor! Sper sa mai intru un pic de forum diseara.
Lia 
 29S   
 Miruna Demetra

aylin_tarcan spune:
 lia si eu stau acasa de luni, nu m-am mai dus la serviciu. acum sunt mai bine, stau in patuc tot timpul (am calc in pat). 
la mine functioneaza asa. daca iau 2 no spa/zi in mod constant, nu se mai intareste burta asa de des. nu imediat ce am luat no spa-ul. dar dupa cateva zile de pastile si cumintenie, imediat ma simt bine. deci la mine no-spa are un efect pe termen lung. ala pe termen scurt e apa de ploaie. asa ca voi lua 2/zi pana la sfarsit. 
la mine contractiile nu sunt nasoale, ci doar se intareste burta. dar asta inmoaie colul, asa ca....stau cuminte si iau antispastice.
ramonella....nu e adevarat ca nu sunt contractii daca nu sunt dureroase! exista contractii nedureroase. si pot fi contractii focale. o sa vezi ca uneori o sa simti caputul bbeului si altadata e ca un bolovan 5 cm patrati, cum ai zis tu. capul lui bb il simti tare, dar nu chiar asa de tare. cateodata contractia focala se pozitioneaza exact unde e capul sau fundutu' lui bb.
Aylin, 
 26+  
pozici
atat de mari suntem

aylin_tarcan spune:
 lia tu ce medicamente mai iei acum? am zis eu ca nu e bine pentru tine cu spitalul ala....stai cumintica in patut si o sa vezi ca o sa se relaxeze. eu, dupa cum ziceam, cu asta o tot trag...ca nu e relaxata. dar vad ca acum si-a revenit. dar tot in patut stau cuminte. nu plec nicaieri. iti tin companie. 
sa ne mai dai un semn! 
 optimista vesnica!
Aylin, 
 26+  
pozici
atat de mari suntem

nikol31 spune:
 fetelor,am fost si eu la medic ieri si m-am plans de contractii care acum sunt tot mai dese. mi se intareste burtica pret de cateva secunde si apoi se lasa, dara asta din ce in ce mai des.cateodata simt asa ca mi se intareste numai o parte a burtii, ca o umflatura si asta e contractie sau e bebele? nu stiu ce sa mai cred. dupa ce mi-a verificat colul, mi-a spus ca totul e ok si ca aceste contractii sunt normale in sarcina , pregatesc organismul pentru nastere. atat mi-a spus ca daca sunt multe 20-30 pe zi sa iau nos-pa. deci nu e nici o problema. sper. eu am incredere in el. nu va mai faceti atatea probleme, ca poate si faptul ca ne ambalam atata fac situatia asta atat de grava. eu am observat ca ieri dupa ce am venit de la control si am fost mai linistita si nu am fost tot timpul cu atentia pe burtica am avut foarte putine contractii. in timpul zilei nu am simtit deloc ci doar aseara cand m-am pus in pat am simtit de vreo 3 ori cum mi se intareste burtica. dar atat. incercati sa nu va mai focalizati atentia acolo si va fi bine .sarcina usoara tuturor gravidutelor
va rog sa-mi raspundeti si mie la intrebarea pe care v-am pus-o mai devreme? si acea intaritura numai intr-o parte a burtii ca o umflatura sunt tot contractii sau este bebe? cum sa-mi dau seama cand se rasuceste bebe si cand sunt contractii? asta am uitat sa intreb la medic. multumesc
23+

liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
lia tu ce medicamente mai iei acum? am zis eu ca nu e bine pentru tine cu spitalul ala....stai cumintica in patut si o sa vezi ca o sa se relaxeze. eu, dupa cum ziceam, cu asta o tot trag...ca nu e relaxata. dar vad ca acum si-a revenit. dar tot in patut stau cuminte. nu plec nicaieri. iti tin companie.
sa ne mai dai un semn!optimista vesnica!
Aylin,26+
pozici
atat de mari suntem
Ma bucur ca tii lucrurile sub control.
 Si pe mine ma streseaza faza asta cu colul, nu stiu cate contractii poate el suporta si atunci mai bine safe than sorry.Ce iau acum? Pana cum vreo 2 zile luam 3 no-spa pe zi, pastilute, fiindca ma simteam mult mai bine. Din ce stiu eu de la gine, poti lua linistita chiar 3/zi pana la sfarsit. Mie, spre exemplu, mi-a spus ca pot face linistita 3 no-spa injectabil pe zi atata timp cat e nevoie. De cand cu mersul meu la spital, fac injectabil de 2 ori pe zi (No-spa+scobutil), iar la amiaza iau o pastiluta.
Oricum trebuie sa stau in pat, pentru ca nimic nu face minuni. Si nici nu simt instantaneu ca tratamentul si-ar face efectul. Trebuie sa-i lasi o perioada sa actioneze.
Mi-e tare necaz ca n-o sa pot iesi maine din casa. As fi vrut sa merg maine pana ala scoala, pentru ca se lanseaza un proiect la care am lucrat de mi-au sarit capacele. Si tocmai eu n-o sa apar in poze!

Exact acum, cand am o camasa rosie ochioasa foc, le luam tuturor fatza. Plus ca-s si cea mai "proeminenta" din gasca si sigur mi-ar fi trebuit un hectar de hartie fotografica numai pentru mine. Dar asta e... Data viitoare!Lia
 29S   
 Miruna Demetra 

RAMONELLA spune:
quote:
ramonella....nu e adevarat ca nu sunt contractii daca nu sunt dureroase! exista contractii nedureroase. si pot fi contractii focale. o sa vezi ca uneori o sa simti caputul bbeului si altadata e ca un bolovan 5 cm patrati, cum ai zis tu. capul lui bb il simti tare, dar nu chiar asa de tare. cateodata contractia focala se pozitioneaza exact unde e capul sau fundutu' lui bb.
Aylin,26+
pozici
atat de mari suntem
Habar n-am ce sa zic..Nu stiu.O sa vad daca se intetesc.Dar deocamdata am 1,2 pe zi.
poze
vine bebe
Ramonel
15+ 
Alexia Beatrice

liadorian spune:
 Nikol, nu stiu cat de clar o sa fie ce explic eu aici, dar sa incercam. Pentru mine e contractie cand se intareste burtica serios de tot si simt ca se "strange" uterul, plus un soi de tensiune care nu dureaza mai mult de un minut. Ei bine, toata distractia asta poate sa doara sau nu. Eu am avut si dureroase, si nedureroase. Cand doare, e ca un soi de durere menstruala puternica, dublata de durere de spate.
Cand misca bebe sau cand se pozitioneaza el mai ciudat, burta mi-e in continuare elastica si simt distinct agitatia din burtica, intuiesc ca e el.
Cam asta simt eu. Dar cred ca fiecare dintre noi percepem destul de diferit ce ni se intampla. In rest, de acord cu tine. Nu trebuie exagerat cu atentia la fiecare mic simptom. Daca nu sunt motive medicale intemeiate, mai bine ne-am ocupa timpul imaginandu-ne ce copilasi perfecti si isteti o sa producem! Ca relele vin ele si singure, daca e sa vina, nu trebuie sa ne mai si gandim noi la ele!
Lia 
 29S   
 Miruna Demetra

violetan spune:
 [quote]Originally posted by liadorian
Nikol, nu stiu cat de clar o sa fie ce explic eu aici, dar sa incercam. Pentru mine e contractie cand se intareste burtica serios de tot si simt ca se "strange" uterul, plus un soi de tensiune care nu dureaza mai mult de un minut. Ei bine, toata distractia asta poate sa doara sau nu. Eu am avut si dureroase, si nedureroase. Cand doare, e ca un soi de durere menstruala puternica, dublata de durere de spate.
Cand misca bebe sau cand se pozitioneaza el mai ciudat, burta mi-e in continuare elastica si simt distinct agitatia din burtica, intuiesc ca e el.
Cam asta simt eu. Dar cred ca fiecare dintre noi percepem destul de diferit ce ni se intampla. In rest, de acord cu tine. Nu trebuie exagerat cu atentia la fiecare mic simptom. Daca nu sunt motive medicale intemeiate, mai bine ne-am ocupa timpul imaginandu-ne ce copilasi perfecti si isteti o sa producem! Ca relele vin ele si singure, daca e sa vina, nu trebuie sa ne mai si gandim noi la ele!
Ca bine le zici, Lia!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 28 

aylin_tarcan spune:
 de acord cu lia!!!
tare o mai iubesc eu pe fatuca asta optimista, vesela si glumeata! 
 lia ca tare m-a distrat mesajul tau!
Aylin, 
 26+  
pozici
atat de mari suntem

liadorian spune:
quote:
de acord cu lia!!!
tare o mai iubesc eu pe fatuca asta optimista, vesela si glumeata!lia ca tare m-a distrat mesajul tau!
Aylin,26+
pozici
atat de mari suntem
Eeee, ma mai rasfat si eu!
Pupici la fete!

Lia
 29S   
 Miruna Demetra