contractii nedureroase
Raspunsuri - Pagina 15

greenapple2611 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
nikole, la 975 de grame, da, inteleg. dar la sub 500???? si sa nu mor cand ma gandesc la baietelul meu care avea 1 kil? si nu l-a ajutat nimeni cu nimic? si asta dupa ce ni s-a spus ca nu puteam avea copii in mod natural!!!
totusi, 460 e mai putin de jumatate din 975!!! este de-a dreptul incredibil. pe de alta parte, japonia nu e romania!
gata, nu ma mai gandesc, ca o iau razna cand imi aduc aminte prin cate am trecut! macar de-ar fi bine de data asta!
Aylin,25+
pozici
atat de mari suntem
Eu am nascut la 34 de saptamani o fetita de 2300g care a trait doar 4 zile. Abia dupa 9 ani , adica acum, mi-au descoperit cauza pentru care pierd sarcinile: deficiente de coagulare. Se formeaza trombusuri pe placenta si fatul nu se mai hraneste.

liadorian spune:
greenapple2611, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat! Sa inteleg ca acum esti iarasi insarcinata? Cum te simti?
Azi nu prea am cu ce ma lauda. Ne-am facut vaccinul cu imunoglobulina antiD (eu am Rh negativ, sotul - Rh pozitiv). Iesirea asta din casa a cam pus capac perioadei mele nesperat de bune pe care am savurat-o in ultima vreme. Ne intoarcem cumintele in patut, cu injectii de 3 ori pe zi, ca sa nu suparam nimic prin burtica.
Lia S28
Miruna Demetra

myral spune:
Buna fetele! Am revenit si eu azi, ieri am stat in umbra din cauze depresive, am facut ceva treaba dimineata apoi m-am plimbat si eu cam o ora ca toata lumea era afara o vreme asa frumoasa in Constanta a fost f frumos nu excesiv de cald ,iar seara m-am trezit cu o durere de spate si o serie de contractii care m-au speriat. Asa ca mi-am luat toate pastilele posibile si m-am culcat iar azi sunt f cuminte
ca si Lia cred in patut cu laptopul in brate.Myral
23+

AYUMI spune:
Myral,ma bucur ca te simti mai bine.Eu,de cand cu noul tratament,am scapat de tot de contractii.Doar atunci cand merg mai mult si ma obosesc mai am cateva.
Bianca 19+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

liadorian spune:
Ayumi, ma bucur mult ca esti mai bine! Noi am stat cuminti in pat si ieri si cred ca rezultatele se observa deja. Nu mai am burtica asa de tensionata ca inainte, bebelina si-a reinceput programul de luni, se [pare ca se linistesc toate ...
Va pup! Sa aveti o saptamana buna!
Lia S28
Miruna Demetra

gema spune:
Mai fetelor cucuietelor m-ati cam speriat.............eu sunt insarcinata in 23 de sapt. si pe la 19 sapt am avut prima oara contractii dar le-am pus pe seama durerii de rinichi.....au trecut cu scobutil si no-spa iar acum de vreo sapt. au reaparut dupa ce am facut putin efort.
Sunt nedureroase dar nu de tot, parca simt asa ceva, o jena care ma strange, in unele zile sunt dese, in altele mai rare.....
La Dr. mmerg abia pe 30 mai..........trebuie sa ma ingrijorez? Am inteles ca mai sunt si normale ...............
Dar despre dureri de burtica jos ce imi spuneti? Apar si acestea uneori...........
Offfffffffff

liadorian spune:
Haideti, fetelor, sa nu ne mai speriem atata de ce citim aici! Gema, experientele altora nu sunt decat atat: experientele altora, nu trebuie sa te sperii numai fiindca altcuiva i s-a intamplat ceva... Noi ne povestim aici toate ofurile fiindca suntem un grup de sprijin, fiindca aici gasim intelegere de la alte burtici, nu pentru ca vrem sa semanam spaima si teroare printre gravidutze. Gema, cred ca tu stii cel mai bine daca ai sau nu motive de ingrijorare. Daca acele contractii nu-s dureroase si ritmice, regulate, daca iei antispastice (si vad ca iei! ), daca nu faci efort (aici ai o bulinutza neagra de la mine, dar de acum o sa fii atenta, nu-i asa?
), daca medicul ti-a spus la ecograf ca bebe e ok, se dezvolta in parametrii normali, atunci pentru ce sa te ingrijorezi? Mai bine bucura-te ca esti mami, fa o plimbare si in locul meu, ca eu n-am voie
, cumpara-ti un buchet urias de liliac (imi place mie liliacul in perioada asta
) si nu te mai gandi la rau!
Aylin, ce mai faci? Iar ocupata la servici? Sunteti bine, tu si bebe?
Lia 29S
Miruna Demetra

aylin_tarcan spune:
buna dimineata si de la noi!
gema nici ca putea fi spus mai bine decat a spus lia. nu vrem sa speriem pe nimeni. important este sa fim informate, ca sa putem sa luam in seama ce e de luat in seama si sa nu ignoram. dar nu sa ne speriem. cum spunea si lia, important e sa nu doara. daca sunt nedureroase, cu antispastice totul o sa fie ok. daca totusi ai dureri ca la ciclu, poate ca ar fi bine pentru linistea ta sa vezi ce zice doftorelul si sa iti prescrie el doza de antispastice. si .....cel mai important, fara efort.
anto bine ai venit pe la noi! sa scapi repede repede de raceala. ceiuturi calde cu multa miere si lamaie, vitamia c si sirop de tuse. ca mai multe nu stiu sa spun.
lia, eu nu m-am simtit chiar extraordinar ieri, am plecat de la serviciu cum m-am dus, si azi stau acasic. de aia nu am mai scris. e ceva dubios ca in fiecare luni ma simt mai rau. ce o fi cu ziua asta de luni....oricum, mai am 3 zile de mers la serviciu si gata
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem

RAMONELLA spune:
Salutare!
Am 15 saptamani de sarcina.Am ajuns si eu la acest subiect,din pacate...De vreo sapamana am si eu contractii..Mai mult cand stau in pat,relaxata,simt cum mi se face o umflatura ,apoi isi revine la loc.M-am cam speriat din ceea ce am citit aici.Maine ma duc la doctor,sa vedem ce zice.
poze
vine bebe
Ramonel15+
Alexia Beatrice

liadorian spune:
Ramonel, simti ca ti se intareste burtica atunci cand simti umflatura aceea? Te doare asa, ca la ciclu sau nu?
Daca nu mai intri azi pe forum, iti spun de pe acum bafta la control!
Lia 29S
Miruna Demetra