Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Dragos

Laureta Condoleante. Si... se aude ceva de bb2?

Lauraa Sa-ti traiasca bebelina. Ptiu, ptiu sa n-o deochi... Cum este cu doua printese?

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Laureta, condoleante!
Ca si Nicoleta, si eu m-am intrebat daca e vorba, macar in perspectiva, de bb2.
La noi s-a schimbat radical situatia, adica Lau ar vrea chiar acum un bebelus, iar eu din toamna incolo. Suntem de coma!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI DRAGOS!!!

LA MULTI ANI ALEXIA GABRIELLE!!! Flaviutza, sa-ti traiasca papusica sa fie sanatoasa!!!

Lauraa, sa-ti traiasca minunea!!! Este o frumusete piticuta:) Sper sa fie o mancacioasa si sa o molipseasca si pe Lara. Cand iti gasesti timp mai intra si pe la noi sa ne povestesti cum este cu doua printese:)

Laureta, condoleante, imi pare rau. Ce intreaba fetele de bebe2? Ceva planuri? Hai nu mai fi suparata , mai intra pe la noi si povesteste-ne de Inisa.

Nico, vreti sa faceti naveta sa inteleg? Nu imi dau seama cat este de departe. Cred ca urmeaza o saptamana grea fara Bia:(

Bertha, mai este un pic pana la toamna, poate cadeti de acord la vara:), tu ai mai incercat sa schimbi serviciul, sau ramai acolo in perspectiva bebe2?

In weekend-ul asta prelungit am facut ceva reparatii prin casa, am cheltuit bani la ikea(dar numai pe decoratiuni:)). Ne-am plimbat mult cu Mihnunita care a fost un scump in fiecare zi ne intreba daca plecam la serviciu. Din pacate s-a imbolnavit Hidi si in fiecare zi am mers cu el la doctor si nu vad nici o imbunatatire, are nisip la rinichi:(. Sa vedem ce ne mai spune si azi, dar cred ca o sa schimbam doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Dragos!!!
Alina, sa-ti traiasca baiatul! Ce mai faceti voi?

La multi ani Alexia!!!
Flaviutza, sa-ti traiasca printesa si sa te faca in continuare mandra de ea!

Laureta, condoleante!
Ce-i cu bb2? Aveti planuri? Ce-i cu "of-ul" asta mare? Pupici Inisei!

Lauraa, sa va traiasca Louisa! Seamana cu Lara, eu asa vad. Chiar la Ludwigsburg locuieste o prietena cu baietelul ei, cica e frumusel oraselul. Numai bine!

Cami, ne-ai parasit de tot :( ...

Bertha, sa iasa cum vreti voi ... poate ajungeti la un compromis :)

Diana, ma duc sa votez frumusetea mica!

Noi suntem bine, ne-am inceput iar activitatile ... si am o groaza pe cap. Vineri am fost cu niste prieteni la circ ... circul, unul micut, n-a fost cine stie ce, dar copiilor le-a placut, sotii au avut motiv de chicoteli, mie mi-a parut rau de "artisti", cred ca au avut in total 20 de spectatori ... deh, ce sa-i faci cu taranii astia de pe aici ...
Sambata am fost doar prin zona (mi-am pus "gradina" de pe balcon la punct ... si-au facut genele de "taranca romana" de cap si am exagerat cu rosii, ardei iuti si flori :)), pe seara au venit bunicii la noi si au si ramas la noi peste noapte ptr. ca duminica eram invitati la gratar. A fost fain ... mai ales ca seara ni l-au luat pe Cris si ne-am "relaxat" si noi :)
Ieri, fiind liber, am fost noi dupa copil, iar o zi de repauz.
Cand a venit acasa a trebuit sa constate ca nu mai are biberoane. I-am spus povestea cu "tanti de la gradinita", care a venit sa vada daca Cris e baiat mare, bun de gradinita si ne-a luat toate biberoanele ... si nici nu avem voie sa luam altele, ca mai vine in control. A bazait putin, dar s-a linistit repede, chiar spunand el ca ptr. bb trebuie sa luam biberoane noi. La culcare a baut putin laptic din cana cu cioc (chiar e buna de baut culcat), dimineata tot asa ... nu mult ca inainte, dar tot e bine. Face in continuare "apa brate" (bea apa stand in bratele mele si jucandu-se cu parul meu), dar mult mai scurt si binenteles ca din cana cu cioc. Sa vedem cum o sa fie in continuare, pana acum sunt multumita. Am baiat mare!
S-a dres si la burtica ... si in perioada fara laptic (de la indigestie) a mancat parca mai bine si fara salamuri ... sa vedem ce mai urmeaza.

Cam atat, sper ca mai apareti pe aici, ca-i mare tacere! Va pupic si va doresc o saptamana faina! Pupici la banditi!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hop si eu, cica la munca, dar mai intai pe forum

Bertha Poate undeva la mijlocul acestei perioade cadeti de acord si cu bb. si asteptam vestile bune.

Laurina Mihnunitei, cred ca eara cel mai fericit cand ii spuneai ca stai cu el toata ziua. Sanatate lui Hidi. Am inteles ca exista si o hrana speciala de regim pentru pisici. Mai bine schimbi doctorul.

Irinusha Ca de fiecare data va distrati de minune. Sa va fie de bine. lui Cris si felicitari pentru renuntarea la biberoane. Ma gandesc si eu sa il scot pe al Biei da trebuie sa vorbesc si cu ... cumnatica mea sa il soata pe al lui Alex, ca altfel nu fac nimic. Banditul cere biberon si pentru Bia si vine si il da.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Am revenit si noi dupa cateva zile relaxare...Am fost intr-o regiune mai "salbatica", destul de departe de "civilizatie".Am fost la o cabana din Arges, aproape de Iezer.Am ajuns greu acolo, dar a meritat.Maine poate va dau si link la poze, sa vedeti ce minunatie (locatia este pe Raul Doamnei, cu apa super-curata, turcoaz). Cand am ajuns, Sebi (Gigi-contra, ca de obicei) plangea sa ne intoarcem, ca el nu sta acolo.Ieri, cand ne faceam bagajele, ne-a spus ca nu vrea sa plecam, ca lui ii place la munte .L-am pacalit ca mergem la cascada, pana la Bucuresti ne-a intrebat cat mai avem pana cand ajungem la ea! Pe langa cabana trecea raul, a aruncat Sebastian cu zeci de kg de pietre-cica sa faca bombe in apa!

Irinusha,felicitari! Daca nu o faceai acum, probabil ca avea sa fie foarte greu mai tarziu, cand ar fi vazut biberon la bb2!
Laurina, si Sebi a inceput sa ne intrebe daca mergem la serviciu a doua zi ; ne promite ca ne face diverse chestii (adica ne pune piedici), ca sa nu mai plecam! Ce bine ca stati aproape de un parc asa mare si frumos!!
Lauraa,felicitari! Sa fiti sanatosi!
Laureta,multa sanatate!

Va pupam si va dorim o saptamana placuta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Aaa,nu mai stiu cine spunea de frica! Si lui Sebastian ii este teama de lucrurile/locurile necunoascute.A prins un obicei, cand ii este frica isi baga capul la sanul meu sau in pieptul lui tati si ne roaga sa ii punem mana pe cap.
Un ex. de zilele trecute: la cabana la care am fost se ajungea prin munti, pe un culoar destul de ingust, pe langa rau. Drumul cu serpentine, munte inalt de o parte si de alta. Ne-a spus ca nu vrea acolo, sa cautam iesirea . S-a bagat adanc intre sanii mei . In prima zi am fost in drumetie pe un traseu de 4 km, tot asa pe un culoar destul de stramt intre munti. La un moment dat a vazut o poteca fara prea multi copaci. A inceput sa strige victorios "mami,tati, uite iesirea! sunt sigur ca este iesirea, am vazut ca soarele vine de acolo!"
A doua zi nu mai avea nicio problema, era ca la el acasa! S-a apropiat de raul involburat,cu greu l-am tinut sa nu urce pe o punte din aceea care se clatina (el cica este "podul suspendat"-ca la Thomas), desi in prima zi nici chip sa il duc langa ele.

Sper sa nu fie vreo problema, incerc sa ma gandesc ca este el mai precaut (parca Irinusha avea expresia asta)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

LA MULTI ANI DRAGOS!

LA MULTI ANI ALEXIA GABRIELLE!

Ne am intors.Sunt rupta de oboseala si nesomn.Fetelor mi e greu sa accept moartea, mai ales a unui om care sa luptat sa traiasca.Am o stare de lesin numai cand ma gandesc la moarte, sunt tare trista:).Si resimt totul fizic,vreau sa imi revin din amorteala/ameteala asta, cred ca o discutie cu un preot ma va ajuta.

Fetelor ce bb2?? Stiti voi ceva si io nu?:)Suntem intro situatie financiara mai dificila si nu cred ca este momentul chiar delok.

Revin dupa un dus si hranit cupil.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Laureta, ai grija de tine! Lasa gandurile negre, chiar daca nu-i usor.
Hai sa te lamuresc: te-ai aratat atat de ingrijorata de perspectiva celei de-a 2-a cezariene, incat ne-am gandit ca pregatiti actiunea, daca n-ati si inceput-o cumva. Acum ne-am lamurit ca ne-ai indus in eroare, din pacate.

poze

Mergi la inceput

Dragele mele, am pus pozici noi cu Frumusete rara si rasfatata. Le puteti vedea aici: 1 Mai

poze

Mergi la inceput