Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 11
vanessa ionescu spune:
La multi ani Madutza! (eu intarziata ca deobicei...)
La multi ani tuturor sarbatoritiolor!
Nu mai apuc nici sa deschid calculatorul darmite sa mai si intru pe forum...
nu stiu cand trece ziua si nici nu pot sa spun ca ma da munca afara din casa...
Cata are varsat de vant (forma usoara ca e vaccinat). Joia trecuta cred ca la gradinita si-au dat telefoanele peste cap sunand parinti ca, "cadeau" unul dupa altul. la fiecare jumatate de ora mai rasareau bubite pe cate unul...
nu e grav dar sta acasa.. Si eu am avut o viroza de nu am avut voce cateva zile spre bucuria lui Andu. Rau a fost ca am avut un proces intr-o zi si se uita judecatoarea la mine ca la nebuni ca nu intelegea nimic din ce ii spuneam.
Cata a devenit foarte dragastos. Toata ziua imi face declaratii ca sunt buna, ca sunt harnica (asa ma vede el si eu nu vreau sa-l contrazic) ca ma iubeste pana la soare ziua si pana la cer noaptea (ca atunci nu e soare). Imi vorbeste cu "draga mea", "iubita mea" "scumpa mea" etc. si uite cum ii iert toate nazbatiile...
Andu mai are o luna si termina scoala. sa vedem pe ce loc e anul asta. L-am inscrios in 2 tabere (la Sibiel - in care ma duc si eu cu Cata si in Grecia). Aia din Grecia nu ma prea bucura dar nu puteam sa-l refuz. se duce toata gasca lui cu invatatoarea lui, cu directoarea scolii cu nu stiu cate mame, cu bibliotecara etc
va pup ca suna mobilele incontinuu si scriui mesajul asta de vreo 35 de minute.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
anacami spune:
Helou!
am fost la eco, toate par la locul lor,are 14 saptamani (mai mare decat varsta data de UM) si este FETITA
!
Va pupam pe toti!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
Laurina,ti-l trimit pe Sebi sa o puna la punct
;este mare maestru la asa ceva, nu poti sa ii zici ceva ca iti raspunde imediat-la obiect,nu se lasa pana nu are el ultimul cuvant (inclusiv in cazuri din astea)!!!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
laureta spune:
Inca nu m am "intepat" din lipsa de personal
, adica nu era nimic la campul de lupta.O sa mai incerc.
anacami
sa iti traiasca galusca mica, ce faaain
vanesa, refacere rapida lui Cata
Laurina am avut de a face si noi cu copilasi tot asa mai"agresivi"si fizic si verbal.Nu va spun ce putea sa scoata din gurita un ingeras mic de 3 ani
.Si mama lui nu zicea nimiiiic![]()
alus sa iti traiasca blondina
, vazut pozele
tnicoleta spor la treaba
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
alus spune:
FELICITARI PUPICI LA FETITA DIN
.. CRED CA ESTI TARE FERICITA
SI TIE
Vanessa- multa multa sanatate lui Cata. 
Laurina- sa sti ca parca sau vorbit sotii nostri, si eu am mult de luptat cu el, este pus negativ si gata, parca ar vrea dar zice nu. Of barbati astia. Iti doresc noroc si sper ca de curand sa aflu vesti bune, si sper ca si eu am sa am vesti bune.
Nu te enerva di asa lucruri, ca tu iti strici nervi iar aceasta mama are undeva adanc, se vede ca kasa copilul sa faca ce vrea sa aiba ea liniste. Ii spune cate ceva dar cred ca numai sa nu spuna alta mama cate ceva nasol pe adresa ei. Daca ar fi invers a teia oara cand ia facut obsevatie si nimic l-ar lua de maneca si l-ar duce direct acasa. Asa fac eu cand vad ca vorbesc cu ia ca, cu peretele. Atunci respira adanc si fii fericita ca ai copil bine crescut, asta este important.
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
alus spune:
LA MULTI ANI LARA 

LA MULTI ANI INGRID 

LA MULTI ANI BIANCA 

LA MULTI ANI SARA 

Va dorim multa multa sanatate, sa cresteti mari, frumoase si ascultatoare, iar voua mamici dragi sa va bucurati de ingerasi vostri in fiecare zi 
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Laurina spune:

LA MULTI ANI LARA CELINE, Lauraa, sa-ti traiasca printesa , sa fie sanatoasa. Cum este cu doua minunici?
LA MULTI ANI BIANCA! Sa fi sanatoasa printesa frumoasa!!! Lili, sa-ti traiasca minunea! Ce mai face Sebi?
LA MULTI ANI INGRID! Sa fi sanatoasa! Piatra-lunii, sa-ti traiasca printesa!!!
LA MULTI ANI SARA!
Uau ce de sarbatorite, numai fetite![]()
Vanessa multa sanatate pentru Cata. Ce dragut este cum te alinta:). Aproape se termina scoala, ce zboara timpul asta ! Frumoase excursii ai ales!
Alus, daca spui ca parca ar vrea, insemana ca mai ai un pic pana il convingi de tot. Iti tin pumnii. Despre mine, poate vestea lui Cami sa ma hotarasca si sa trec la lupta de convingere:)
Cami, ma bucur foarte, foarte mult, stiu ca iti doreai fetita, deci acum la vanatoare de rochite. Cred ca esti foarte fericita, mai ales ca totul este foarte bine.Multumesc pentru cavaler:)
Fetelor ce cadouri frumoase pregatiti pentru puiutii vostri? Vreau sa ma ocup din timp si nu prea stiu bine ce sa-i cumpar. A adus cam multe iepurasul si a furat din ideile pentru ziua lui. Uf iepurasul asta...
In rest noi tot cu Hidi bolnav, am schimbat doctorul, este mai bine, dar il tin saracul aproape toata ziua in baie, ca sa nu scape lichid prin casa. Mancarea nu prea ii place, dar asta nu-i prob ca areee de unde da jos. Multumim pt sfaturi, el manca inainte numai mancare speciala pentru piele si blana, iar acum ii dam din cea speciala urinary, care o arunc in fiecare zi aproape intreaga.
tnicoleta spune:
Laurina si Alus Il bag si eu pe al meu in hora. Aseara am avut-o pe Cristina la noi iar sotul zice: "Tu mai vrei unul? Ca eu deja am obosit numai ascultandu-le."
La multi ani sarbatoritelor!
fug la munca ca n-am terminat 
Unde mai pui ca sunt si cheauna ca am adormit pe la 4 dim si m-am trezit la 7 
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Multumesc mult!
La multi ani sarbatoritelor de astazi, multa sanatate si fericire intreaga viata:
Lara Celine (Lauraa)
Bianca (Lili B)
Ingrid (Piatra Lunii)
Sara (Oimpia_76)
Laurina,nici eu nu stiu ce cadou sa ii fac. Nici la petrecere nu sunt horatarata, as vrea sa fie la un loc de joaca, dar se pare ca este nu stiu ce epidemie de varicela si probabil vor fi multi care nu vor "onora" invitatia! Cel mai probabil o sa-i imbogatesc colectia de Thomas (i-am luat de la Kidex inca doua locomotive, dar nu am rezistat si i le-am dat deja...).I-am mai cumparat si ceva hainute de vara, dar probabil ca tot o jucarie va fi apreciata mai mult ![]()
Alus, ti-am vazut micuta cocheta!ce bine stie sa pozeze, are talent si aspect de fotomodel 
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
acris spune:
Anacami, felicitariiiiiiiiiiiiiiii !!!!
Wow, fetita...super...mai , dar ati nimerit-o ![]()
Mi-au dat lacrimileeeeeeeeeeeeeeee
PUp!!!!