Mamici de martie-aprilie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 27
karla32 spune:
Flopici, in legatura cu tremuratul buzitei sau al barbiei - s-ar putea sa aiba o lipsa de calciu. Si baiatul meu tremura. Am crezut ca ii este frig sau are nervi, dar ieri pediatrul m-a pus sa-i dau sirop natural de calciu 50 ml/zi, 10 zile pe luna, mai ales ca eu ii dau numai san.
Raluca si bb Luca
stefaniya spune:
Iunita- am incercat sa vad la poze ce fel de bubite sunt dar nu ai poze cu asta.Si Carl a facut la doua saptamani cosuri dar destul de serioase si asistenta mi-a zis de inainte ca vor aparea si nu mi-am facut griji,chiar dispar la cateva zile si mai apare cate unul.Mai are niste bubite ca si cele de la caldura dar asistenta a zis ca hormonii fac sa apara dar vor trece pana intr-o luna.Deci nu stiu cat de urate sunt ale fetitei tale si daca doctorita a spus ca e infectie poate ca e altceva.Imi pare rau si sper sa-i treaca mai repede dar stii cum e,sunt mici si mereu apare cate ceva,asa ca fii tare!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
paula75 spune:
Buna fetelor!
N-am mai intrat de ceva vreme si asta pt. ca Eliana tipa mereu dupa mine..vrea mereu in bratze si nu pot face mai nimic
Nu mai zic ca fac si treaba in casa, mancare ..de toate..sunt rupta de obosela..ma doare si ficatul..noroc ca doarme noaptea ca altfel nu stiu ce era cu mine
Banii de truosu eu i-am laut pt. o fata care izea ca nu s-au virat..vin mai greu
Arissa, Iunita Kami78 si eu am probleme cu bibite de care vorbiti voi...pe mine ma dispera, trec unele par altele sunt pete mici rosii cu varfuletz alb care para in zona obrajorilor. Au fost si pe frunte si barbitza si s-au trecut. Am fost si la dr. dermatolog.Am dat cu Fluocinolon N, Fucicort ungunet, violet de gentian, crema Trixera de la Avene. O spal cu sapun de la Avene special pt. piele sensibila..Am dat-o si cu Baneocin pudra cu pudra de la Klorane cu galbenele..degeaba..par si dispar.Acum o limpezesc cu ceai de pelin si atat..parca e un pic mai bine..dar mai sunt..nu stiu ce sa mai fac
Acum am descoperit si un ganglion cat un sambure de cieasa in spatele urechii stangi..sunt panicata si dr. zice ca nu-i nici o problema
Nu mai zic ca ametita de aisitenta a uitat sa-i administreze fetei Vigantol desi i-am o multime de bani si abia acum la 2 luni am inceput sa luam 4 picaturi pe zi.
Ma dispera doctorii si asistentel..sincera i-as bate cu biciul asa sunt de suparat pe ei
Va pup pe toate
paula mamica de Eliana
iunita spune:
stefaniya am pus poze in album, cu data de azi. sunt cateva in care se vede debutul dar nu se vad f bine ca iti dai seama ca nu prea imi venea sa ma bag cu aparatul fix in ele. o sa incerc sa ii fac cateva mai de aproape la lumina zilei..saracuta arata acum zici ca e din star trek.. e data cu rivanol pe toata fruntea ... ma doare sufletul cand o vad asa. sper ca la voi sa fie simplele bubite pe care le au bebeii ca ce are buburuza mea mica e urat de tot si se mai si extind 

Ma duc sa ii dau sa pape ca "ursu doarme si-a uitat de foame" .Mai nou manaca la 4 ore...
are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea
stefaniya spune:
Iunita- m-am uitat la poze si cum spui si tu nu se vad foarte bine dar pare sa fie ca la Carl.Si la el sunt acum mai urate ca la inceput dar asa cum mi-a zis asistenta nu vreau sa ma ingrijorez,pt ca unele apar si altele dispar.Eu folosesc doar apa fiarta sa-l spal pe fata si nimik cosmetice sau creme,nu deocamdata pt ca asa mi s-a spus de la spital ca ei acum schimba multa piele si folosirea de cosmetice nu ii ajuta.Doar la baita pun ulei in apa si sampon de par dar in rest nimik si pana acum a dat roade.Am avut probleme cu rosu la fundulet si foloseam creme,pudra si mai rau facea si de cand il spal doar cu apa la fiecare schimbat si il las un pic dezbracat ca sa se zvante acum nu mai avem probleme,in doua zile am reparat ce stricasem ![]()
Fetita ta are niste ochisori mari,arata un copil fericit si nu cred ca bubitele alea sunt asa o mare problema.Da-le atentie ca trebuie dar nu te ingrijora prea mult ca o va placea si asa Carl ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
Camitu spune:
Buna fetelor,
Sunt Cami si am intrat sa va zic ca ieri , 26 aprilie ora 8.30 dupa un travaliu de 13 ore am nascut pe printesa ANA MARIA , scor apgar 9, 3,800 kg si 52 cm.
Acum sunt bine si maine plecam acasa din spital.
Va pup si va mai scriu.
Cami si fetita ei ANA MARIA
madybulancea spune:
Camitu fELICITARI!!!!
Chiar m agandeam azi la tine dar nu am apucat sa scriu nici un mesaj...noi tot 2 in 1...
Nu ma duc sambta sa imi fac inducere dar dak nu nasc pana la 40 de sapt ma duc,k deja imi este f greu cu burtik si ma mai apuca si starile depresive si as vrea sa fiu cu mintea limpede dupa k sa pot sa am grij ade pui meu mic si sa fac fata la toate probl...va multumesc ptr sfaturi...
Mady
38+ maine facem fix 39...
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Noi azi am facut vaccinul.S-a comportat k, desi a tipat, nu pt intepatura in sine, ci pt faptul ca-i tineam piciorusul si o deranja.A facut si kk, chiar cd asistenta ii lua temperatura.E super k, s-a mirat dc intruna de ea, ca e o frumoasa mama-mama.
Acum mi-a zis sa-i administrez paracetamol supozitor, 2 azi si 3 maine, desi dc de la farmacie, care are copil mic, mi-a zis ca nu e de acord, ca practic corpul trebuie sa lupte impotriva infectiilor si mai bine nu ii mai pun deloc.Cred ca totusi ii pun unul diseara, maine mai vad, desi cel din comert, INFARIX HEXA nu da reactii secundare.Partea proasta este ca nu trebuie sa iesim din casa si nici baita sa facem cel putin 48 de ore.Dc mi-a zis nici de 1 mai sa n-o scot...deci...lui tati nu-i convine deloc.
In legatura cu icterul mi-a zis totusi s-o mai las, numai dc vreau neaparat sa-i dau fenobarbital, asa era de parere so dc farmacista.
In fine, mai vedem sapt viitoare.
ELPOWER si Alexia a avut o secretie la ochisorul drept, acolo unde are rosu pe pleoapa si i-a trecut cu unguent oftalmic cu Kanamicina.Insa nu a avut canalul infundat!!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
diana_jors spune:
Salut,
noi tocmai ne-am intors acasa cu bebe... o sa citesc din urma, multumesc mult fetelor care m-ati sustinut.
Pana una-alta, inainte sa se trezeasca bebe, am o intrebare fundametala: cand trebuie schimbat?? La maternitate mi s-a zis sa nu il schimb niciodata imediat dupa masa... nici nu l-as trezi la 1,5h ca sa-l schimb... si e cam sadic sa-l schimb chiar cand se trezeste sa pape, ca plange... deci pls 
Revin dupa ce citesc din urma 
Diana
de
Alex
Amma23 spune:
Diana, cind se trezeste sa manince tre sa-l schimbi.Asa plangea si al meu ,dar se obisnuieste.Inainte de masa, sa fie curat cind papa.