Mamici de martie-aprilie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
magdutah spune:
Si acum majoretele la treaba pentru toate viitoarele mamici !!!

dallina

val

mady

cria

camitu

Pupici ... sper ca nu am uitat pe nimeni ... in caz contrar , inca odata : 

Tutror viitoarelor mamici !!!!

Magda cu Matei
elyanne spune:
Felicitari mami Diana_Jors! Sa fiti sanatosi si sa veniti repede acasa!
Dormit pe burta... ai mei dorm asa de la 5 sapt. Si dorm fooarte linistiti. Au cate doua reprize de somn de 5-6 ore de seara pana dimineata. In timpul zilei se scoala la 3-4-5 ore...
Deja sunt in stare sa-si ridice capul si sa il intoraca de pe o parte pe cealalta, sa-si ridice nasul din saltea... Mare grija insa, sa nu ramana nimic in patut ce ar putea fi indesat pe gat si sa se sufoce... batise, manusi.
Citeam in "Mama si copilul" ca pot face nani e burta din sapt. 2-3. Eu n-am avut curaj asa devreme.
loradin
si la noi merge cu elefantii ... si mai am vreo 2-3 in repertoriu, din cutiutele muzicale ![]()
Se uita fii'mea ca la nebuni la mine si se rade cand ma aude... cred si io, la urechea mea muzicala... dar baietilor le place... si asta conteaza.
Iunita si ai mei au cosuri pe fata, mai ales in barba... Dar eu nu le fac nimic, nu le dau cu nimic... ma cam enerveaza... si le-as "racai" putin... dar ma abtin
Doar in sterg pe fata, seara, la baie cu ceai de galbenele.
Despre vaccin... fiecare dr. cu parerea lui...
Eu raman la cele gratuite pt. ca asa ne-a recomandat pediatrul si pt. ca mandra n-a avut reactii de la ele... poate doar o stare de subfebrilitate in seara respectiva. Atat. Sper sa fie la fel si la baieti.
Despre cele cumparate am auzit ca teoretic n-ar avea reactii, dar sunt mamici care spuneau ca puiutii lor au avut reactii si de la vaccinurile astea.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
tzuna spune:
LORADIN- iti multumesc mult pentru raspuns si incurajari.
Suntem bine. Aseara eram f suparata ca Maria a ajuns la performanta de a manca numai 50 ml la o masa. Si mai nimic la urmatoarea. Nu mai uda nici scutecele si am fost f ingrijorata. Nu am dormit mai deloc desi ea dormea si dormea si patul sub ea.
Azi m-am dus la vaccin. a consultat-o si e ok. Nu avea febra (oricum ii iau zilnic temperatura), nu rosu in gat nimic. Iar per total cu greutatea nu stam chiar rau si mi-a spus ca e normal sa ia asa putin daca ea plange in timpul mesei si noaptea doarme de oboseala in loc sa pape. Si deocamdata sa nu ma ingrijorez. II face vaccinul (abia dc a plans putin) si venim acasa. Nu tb sa-i dau sa pape 2 h. I-am pus 1/2 de supozitor de novocalmin sa nu faca febra si asteptam sa treaca timpul. Ea super vesela. radea cu gurita pana la urechi. Apoi i s-a facut foame. I-am dat 50 ml de ceai in asteptarea lapticului. Cand s-a facut timpul de laptic (peste 1 ora) a mai papat 60 ml (-am dat cu biberonul sa fiu sigura ca papa ceva) si a adormit. Peste 15 minute s-a trezit si a mai papat vreo 4 minute si la san. Nu-mi venea sa cred. Si de atunci doarme. Nici in zilele ei cele mai bune nu a mancat si nu a dormit asa.
Eu am profitata de timpul asta si m-am epilat- mare realizare.
Mi-au spus de la cabinet ca azi sa nu o scot afara si sa nu-i fac baita. mai sunt si alte contraindicatii? De maine incolo e ok sa avem acelasi program ca inainte?
Eu am facut vaccinul de la stat ca am inteles ca o data ce incepi sa cumperi dozele asa va trebui sa faci tot timpul si nu cred ca ne-am permite. Dar sper sa fie bine si sa nu aiba efecte adverse. Pana acum e ok dar au trecut abia 5 ore.
Gata va las. daca tot doarme ma duc sa-i bag termometrul in gurita.
Felicitari noilor mamici.
Bafta celor ce nu au nascut inca.
arissa spune:
iunita, cred ca e vorba de Neopreol.
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007
paxela spune:

felicitari noilor mamici sa va traiasca puiutii sa fie sanatosi
haideti fetelor, nasteri usoare
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
iunita spune:
Elyanne,, multumesc ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi si mie. Incep sa ma panichez, ca parca nu sunt cosuri..parca e o iritati.. abia astept sa ajung la pediatra sa vad ce poate fin. acum toata portiunea dintre sprancene si pana aproape deperisor e plina de pustule una langa alta... mi-e asa o mila cand o vad..desi pe ea nu par sa o deranjeze ceea ce ma face sa cred ca nu o mananca. o sa ii fac o poza si sa vedem ce ne zice doctorita..poate daca nu sunt cosuri o sa pot sa spun altei mamici ce e si cum se trateaza .
are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea
karra80 spune:
In primul rand felicitari mamicilor si bun venit pe lume bebelusilor......multe busurii sa va aduca copilutii vostrii....
Elpower si a mea mananca la fel.....cand 60 cand 90, 120 si am reusit si performanta de a ajunge la 150 da o sg data.....in rest cand si cum....nopatea o sg data se trez pe la 4 ea doarme mai nou de pe la 23 la 4...si apoi de pe la 4:30-5 la 8:30-9-9:30 cam asa....si ziua daca iesim afara cat stau cu ea afara atata doarme....si in casa pana seara cand ne apuca colicii e super..cuminte si linistita.....
Azi am fost la controlul de 6 sapt.....defapt 7...si e totul ok...mai am de asteptat rezulattul la lama, asta fiind maine dupa care putem da drumul la
.....
In leg cu contraceptia mi-a zis ca steriletul se poate dar dupa 4 luni de la nastere ca pe atunci isi revine la forma initiala uterul...si cred ca voi opta pt el....
TZUNA....da-mi voie sa-ti spun ca te admir...eu nu mai pot cand plange seara cate o ora...imi vine sa mor de mila ei.....dar sa planga asa de mult.....nu stiu daca as rezista
Deocamdata cam atat ca pana doarme Winnie a mea si taicas-o sa mai apuc sa strang si eu pe aici prin casa...

pt fetele care mai sunt pe ultima 100 m
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
pozici
cria_bv spune:
Felicitari 
crina, ellamis si diana_jors
sa va traiasca bebeii si sa fiti sanatosi.
Multumesc mult fetelor pentru majorete. Noi am fost la dr. azi si maine ne internam pt ca bebe e tahicardic. Nu stiu daca nasc maine dar e mai bine asa.
Pun si eu majorete pt fetele care au ramas in cursa.
Val

Dallina

Mady

Florin_a

Camitu

Scuze daca am uitat pe cineva.
Cria
39+ cu
Vlad
Val_ spune:
Felicitari Diana, Crina si Ellamiss pentru puiutii vostri scumpi. Sa va intoarceti repede acasa cu minunile voastre.
Mine urmez si eu, la prima ora. Sa fiu sincera cand am vazut acul de la trusa de epidurala m-au cam trecut fiorii dar totusi sunt destul de relaxata acum. Sper sa ma tina pana maine. Ma rog la Dumnezeu sa imi dea curaj si o stare de calm.
Va pup si pun si eu niste majorete pentru fetele care urmeaza
Dallina
Mady
Florin_a
Camitu

Si daca am uitat pe cineva

Pupici 
Valentina 38+ cu bebe Mariuca