Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

A! si am uitat sa-ti spun ca se intampla cateodata sa simt ceva in zona unde e trompa si ovarul drept.

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355 http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU. JOS CU E-URILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anca si eu am luat utrogestan oral..si a fost crunt, ameteli, stari de lesin , imi era frica sa conduc. Ar trebui sa vb cu medicul..poate te trece pe Duphaston.Stiu sigur ca in Ungaria exista utrogestan pt. administrare orala, care nu are aceleasi efecte secundare .... arata ca si cel de la noi, tot 100 mg, dar e oral!
gugustiucla mine e sarcina reusita prin FIV, asa ca am vanat toate simptomele, TB mare 37.3-37.5..dar e sarcina gemmerala, dureri de CM tot timpul, arsuri pe gat, sanii durerosi! CM intarzie de la utogestan in mod normal. Pe administrare de Utrogestan vine CM numai daca ai o superinsuficienta progeateronica!

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANCA esti o scumpa. Iti multumesc.....dar cumnata e aici in It. E cam greu sa ajunga la ea utrog. Pana luni nu avem ce face. Sa vedem ce zice luni doctorita. Oricum iti multumesc mult de tot. M-am inmuiat cand am citit ca vrei sa le trimiti.... Dupa ce merge luni la doctor am sa va spun ce si cum.....

GUGU asa o chem eu pe sora cea mare....gugu....deci eu am avut dureri ca la CM. De fapt, de vreo 2 ori mi-am pus tampon ca a crezut ca-mi vine . Dar nu a fost sa fie . Spe sa te ajute D-zeu si pe tine.

Eu m-am pus sa fac ciorba cu carne de vita. Am o foameeeeeeee

NRL 5 kg.....dar cat aveai inainte si cat esti de inalta?

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

GUGU de ce nu incerci sa faci un test de sarcina? poate e cu cateva zile prea repede, dar nu se stie niciodata
Dana am 175 cm si aveam 51 de kg, toata lumea imi spunea ca sunt prea slaba
Eu iau Duphaston si nu simt sa imi faca rau deloc, oare care e diferenta la ce luati voi?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi o sa il mai iau asa pana luni,ca imi fac secretia si oricum nu puteam sa il iau altfel si luni il intreb pe dr ce si cum.Mersi
Gugu eu in Z12 DPO am avut test poz asa ca zic ca merge un test
Dana daca e ti le trimit si in Italia,pe autocar ca am cum.

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna ziua fetelor..in legatura cu utrogestanul vroiam si eu sa va intreb ceva..........
stiti ca saptamana trecuta am ajuns la urgenta pentru ca aveam sangerare ..cam abundenta mi s-a parut mie si m-am speriat...acolo doctora mi-a spus ca este totul ok...mi l-a aratat pe bebe si mi-a spus ca atata timp cat este sange maro este sange vechi care se elimina sau de la dezlipirea de placenta sau chiar lipirea ei se elimina sangele....atunci mi-a marit doza de utrogestan de la o capsula la 2 capsule si no-spa 3-4 pe zi..mi-a spus de asemenea ca sangerarea poate reveni peste o saptamana si sa nu ma sperii...zilele trecute am fost la control este totul ok mi s-a spus ca bebe a crescut frumos....ieri insa (la o saptamana cum a spus si dr.)..au inceput iar scurgerile(sunt mai degraba ca o apa murdara maro, impropriu spus sangerare)....acum am stat eu si m-am gandit si cred ca am facut o prostie..utrogestanul trebuia luat oral cat am avut "sangerarile "astea..ca mie mi se pare ca este eliminat odata cu sangerarea si ma gandesc ca poate ar fi fost mai bine oral..voi stiti ceva??

ROXANA 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NRL pai e bine, da la inaltimea care-o ai erai slaba. Eu am 170cm, 57 kg. M-am ingrasat 1 kg.

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao-ciao !!!!!!! Sunt si eu pe-aici ...

Azi am fost ca o albinuta, m-a apucat harnicia ... am spalat si ordonat balconul cu simt de raspundere ... acum vreau sa bag un pic aspiratorul si prin casa ... si putina ordine ...

danuta - imi pare rau pt. cumnata ta ... sper totusi sa fie bine. Eu zic insa sa nu generalizam cu dr. de pe-aici .. e drept ca tu lucrezi in domeniu si stii mai multe dar totusi sunt si dr. de treaba ... daca e prin partile Milano te trimit eu la un dr. bun ... e valabil si pt. tine daca esti interesata ... e drept, in privat ca eu am renuntat deja sa ma enervez de sistemul sanitar national. Pana la urma e spre binele meu, chiar daca dau un ban ...

Aaaaa si am mai aflat aseara de o nepoata de-a sotului ca este . Ce ma bucur ... au avut nunta in acelasi an cu noi si ma bucur ca vor fi in fam. copilasi apropiati de varsta ...

9+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxana daca ai sangerari este bine sa il iei oral,ptr ca altfel se elimina.

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA mersi mult ..asa o sa fac..tu cate iei pe zi?...sunt suficiente unul dimineata si unul seara daca le aiu oral..?adica isi fac la fel efectul?

ROXANA 13+

Mergi la inceput