Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc de raspunsuri!
akuma stau si am gandesc de ce mie nu mi-a zis nimik??!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_jianu spune:

bb yasmi normal ca o punem. Anca te rog sa ma treci si pe mine pe listuta ramona UM 13.03.2007 DPN 18.12.2007....a si ziua mea de nastere 12.12.1982.

http://new.photos.yahoo.com/jianumona/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooooo fetele !!!!!

Ce mai faceti, ce mai ziceti? Eu sunt bine ... nimic deosebit, de aia am si evitat sa mai scriu ... nu am cu ce simptome de grvidtza sa ma laud . Asa cum spuneam si in urma ... sunt surprinzator de bine ...

nrl - ma asociez raspunsului darleenei despre analizele alea ... asa cum tot ea mi-a explicat cu cateva zile in urma, eu le consider utile, iar daca nu ti le da medicul de fam., ar trebui neaparat sa ti le dea ginecologul de facut. De unde ideea ca sunt inutile? Uite, mi-e nu mi-a iestit ceva in regula cu toxoplasma si mi s-a recomandat control periodic, adica lunar, pt. asa ceva ... mai ales daca spui ca ai pisici ... una din cauzele acestui virus. Nu vreau sa fac eu pe atotstiutoarea, iti spun doar ceea ce mi s-a spus si mie si sper sa nu mi-o iei in nume de rau ...

gina - sunt de acord cu tine cu deschisul capitolului de o singura persoana ... adica cine vrea, poate sa o faca ... dar fetele noastre intreaba mereu cand cap. este pe sfarsite cine vrea sa deschida viitorul capitol. Nu mi se pare deloc ca vreuna dintre noi a pus monopol pe asa ceva ... si faptul ca s-a intarziat sa te treaca pe lista ... nu mi se pare ceva atat de grav ... trebuie sa ne intelegem reciproc ... azi poate esti bine, voioasa, dar maine poate te doare ceva numai timp de forum nu ai ... Deja avem o adresa de mail, ne-am obisnuit cu aia, iar motivul ca e lunga adresa nu il vad un inconvenient ... Poate inainte de a face toate demersurile pe care zici ca le-ai facut pt. ca esti o persoana care trece rapid la fapte ... ar fi trebuit sa ne intrebi ... zic eu. Personal, mi s-a parut prea impunator tonul tau si cum ne-ai comunicat toate noutatile si demersurile facute.
Aaaa si sunt de acord cu non-mentionarea (decat daca persoana resp. tine asta) pe lista a persoanelor care au pierdut sarcina.
Asta e parerea mea, iar daca celelalte fete sunt de acord cu tine ... atunci nu o luati in seama, treci peste ce am scris aici ...

danuta - ce mai zici??? Parerea mea e ca inca mai e insarcinata cumnata ta si asteptam vesti de la tine despre ea, dupa vizita la dr.

9+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ana scuze de botez,accept plimbarea

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

super ramona!!!
woww akuma ma uitam ca s-ar putea sa nasti chiar de ziua ta!!! frumos cadou!!
tu in ce zona ai zis ca stai?

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Petronela, nu te supara! uite nici eu nu am fost trecuta pe lista,desi m-am prezentat. Am si sters mesajele cu datele mele, pentru ca am considerat ca nu am fost luata in seama. Sincera sa fiu nici nu mai vreau sa fiu pe lista, daca vreau scriu, daca nu-nu,pot sa dispar in ceata intr-o zi, fara sa se alarmeze cineva .

Am vreo 4 ani de cand frecventez acest forum, inainte nu era asa, era un username comun pt. fiecare grup, cand avea cineva ceva de modificat intra- cum ai zis si tu, initiatoarea poate avea probleme (cum a fost Alia), poate nu are chef cateva zile,etc. Acum nici la copilasi nu mai folosim tot timpoul user-name-ul comun, dar deja ne stim f. bine, intram si mai rar si capitolele se schimba si se modifica f.f.f rar.In unele zile nu se mai scrie niciun mesaj, in unele 2-3 mesaje. Perioada odiseei este cea mai palpitanta din acest punct de vedere..

Inca o data, nu trebuie sa te superi

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

salutare fetelor, n-am mai avut timp sa postez pe aici dar v-am citit. Sunt de acord cu Petronella in ceea ce priveste raspunsul pentru Gina. Mie mi se pare o prostie schimbatul adresei comune si intr-adevar, consider ca trebuia sa ceara intai acceptul celorlalte fete (macar celor care deja si-au postat poze acolo) inainte sa ia o hotarare. Suntem un colectiv la urma urmei si ar trebui sa hotaram impreuna. Daca nu, ne trezim ca in momentul in care fiecareia dintre noi nu ii convine ceva (si slava Domnului, in perioada asta avem destule capricii)facem cate o "revolutie" pe forum. Acum, stau sa ma intreb, daca se aproba si cealalta adresa fiecare o sa posteze dupa cum o taie capul?
Va pup, maine ma duc la TT si eco pliu nucal. O sa va tin la curent in ce consta pentru cele interesate

Cata 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sheript. Titi mici stau in ace toata sarcina!Sanatosi sa fie!! Mobilier nu am cautat..nici nu m-am uitat. Cred ca ma horasc dupa ce stiu ce pasarica au! tu pe 06.05 o sti!! In faza in care sunt...cred ca merg pe mobila la comanada, le cumpar patuturi mai mari..si dupa ii trec in paturi supraetajate! ma mai gandesc
ancutamersi! sper sa fie bine!important e ca Titi sa fie sanatosi ca le suport pe toate! nici eu nu mai pot incheia pantalonii, intra pe mine..dar cand ajung la fermuar..se fave un V
ana-camitoti imi zic sa nu cunpar la Tii nimic ca nu e bine, esi am primit hainute cadouri...si m-am hotarat eu asa ca din luna 6 ..nu stu pana in 7 ca tine..ca-s 2...ma apuc de cumparaturi pt. ei!Sa traiesc placerea asta din plin!
analize daca tot ma internez maine, sa nu le fac?? se fac la spital??trebuie sa fiu nemancata?? analize de secretie nu-mi face?? voi ati facut??
cu morfofetala m-ati lamurit, o fac intre 12-14 sapt.

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

ana - nu m-am suparat deloc ... ai inteles gresit ... gina era tare nerabdatoare sa fie pe lista si nu s-a regasit imediat ce a dat datele ... si atunci a schimbat regulile pe-aici, fara sa intrebe, ci ne-a pus in fata faptului implinit, am facut asa, am facut invers etc. Eu nu as fi procedat asa ... daca voi sunteti de acord ... mi-e indiferent. Dar nu mi-a placut modul in care a procedat. Tocmai pt. ca suntem un grup si pana acum ne-am inteles, ar fi trebuit intai sa intrebe ...
Si sunt de acord cu userul comun pe acst forum, dar faptul ca a schimbat adresa de mail comuna, nu. Aveam deja o adresa, ne-am obisnuit cu aia, avem poze puse acolo (eu deja mi-am sters albumul tocmai pt. ca ma gandeam ca trebuie sa o schimbam) ... nu vad de ce tre' sa luam alta.
Si da, si mie mi-e indiferent daca sunt pe lista ... daca am ceva de spus, va spun oricum , daca am ceva de intrebat am gasit fete fff dragute si mi-au raspuns ... Nu m-am suparat deloc, ai inteles gresit ... uite un de lamine ca sa vezi ca nu sunt suparata ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Petronela,eu nu m-am regasit nici dupa cateva zile. Dar nu conteaza,important este sa fim sanatosi si sa ne putem ajuta cu informatii, sa impartasim starile prin care trecem.
Ai dreptate intr-o privinta, Gina isi dorea extrem de mult sa fie mamica de 2007, s-a intamplat minunea dupa o perioada lunga de asteptare. Drept pt. care .

Hai sa ne bucuram de sarcina, sa trecem usor peste aceasta perioada, sa fim sanatosi si noi si puiutii, ca restu' nu mai conteaza,nu ??

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput