Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pussi, la analize burta goala fara papa si apa. Daca poti ! Pe trii mai vad pasarica bebeului.
Ancacami, sa-mi spui si mie unde vezi mobilier frumos. Eu am vazut chiar pe situl promovat de forum, cu mobila de copii, este pe un banner in partea dreapta a paginii, si mi-a placut mobila alba cu ceva desene (floricele cred) pe ea.

Ancadragomano, la ce ora ti-o faci ? Morfo zic. Dar parca nu vroiai sa renunti la ea si sa faci mai tarziu, sau ma insel? Eu la 12.30 la Iosup tot pe 3 mai.

Aseara l-am simtit din nou pec el mic, fluturasii erau stol, apoi a venit un soricel. Azi face nani soricelul.

Shery 12+

my precious

eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Sunt si eu de acord cu Petronela
Chiar cand am citit mai devreme mesajul Ginei m-a deranjat putin atitudinea, insa am zis ca sunt eu mai tafnoasa si ca nu ar trebui sa spun nimic, mai ales ca oricum nu m-am prea implicat pana acum in chestii din astea tehnice pt. odisee.

Pe de alta parte, Gina, nu cred ca vreuna din noi am vrea sa crezi ca ne-am suparat pe tine sau ca nu te vom primi cu drag printre noi. Daca zici ca esti o persoana care trece repede la actiune, sunt convinsa ca intelegi foarte bine ca atunci cand cineva nou vine intr-un grup si incearca dintr-o miscare sa schimbe cam toate regulile - chiar daca nu sunt ele cele mai bune - nu va fi prea apreciat.
Sunt convinsa ca intentiile au fost din cele mai bune, poate metoda a fost mai "brutala" si a creat ceva frustari

In rest numai de bine

11+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna burticutzele mele dragi!imi cer scuze si rusine sa-mi fie ca nu am mai intrat de vreo 2 saptamani pe forum,dar sincer va spun ca inca vreo doua saptamani in ritmul in care sunt si nu mai stiu nici cum ma cheama.nu am apucat sa citesc din urma,doar atat am vazut ceva ce m-a bucurat enorm,si anume ca LAURA IOANA e graviduta.FELICITARI iubita sa va ajute DOAMNE DOAMNE sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara la termen si sa continuam cu toate la mamici.
YASMINUCA,RAMONELU,ANCUTZ va pupacesc si aveti grija de burtici si de voi.pup si celelalte fete si va doresc sarcini usoare.

10+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Nici eu nu as vrea sa se inteleaga ca daca mi-am spus punctul de vedere am exclus-o pe gina din grupul nostru ... nu, am vrut doar sa sublinez ca suntem un grup, iar orice decizie (buna, rea) ar trebui intai comunicata tuturor.

ana - asta asa ca vrei tu sa "calmezi spiritele" (desi nici nu s-au incins macar), dar explicatia ca astepta fff mult sa fie mamica de 2007 si de aici nerabdarea de a fi pe lista ... si daca nu esti pe lista crezi ca bucuria de a fi mamica dispare??? La mine nu e asa ... si ca sunt si ca nu sunt pe lista aia, fericirea mea e maxima si o comunic in fiecare zi tuturor, prin viu grai sau prin comportament ...

Na, si ca sa fiu si mai "intepata" ... pot sa deschid eu capitolul viitor??? Ca sa trec pe toata lumea pe lista ... vazand ca ma simt bine si nu ma lupt cu greturile ... deocamdata ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Petro, da-i nainte!!! la deschis capitol nou ma refer

irina, scumpa mai esti si la "vedere" si la detalii!! o sa iti dau na na ca nu intri sa ne spui cum evolueaza bebe!!! ai fost la dr, la eco??

voua be merge bine DC??? la mine merge k "porcu'" de cateva zile bune!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

RAMONA JIANU..bine ai venit "mami" printre noi..sa ai parte de sarcina usoara si fara probleme!! SUCCES!!
nici eu nu am simtit astazi fluturasul..cred ca bebe face nani..
maine mergem si noi la eco morf....bafta tuturor mamicilor care merg maine la analize si ecografii SA AUZIM NUMAI DE BINE!!!

ROXANA 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

buna fetelor si bun venit noilor gravidutze.
pentru greturi mi-a spus o mamica de pastile de ghimbir,se gasesc la farmacie.inca nu le-am icercat,dar cum greata a revenit am sa merg azi sa cumpar

12+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

yasmi - ... mai astept si aprobarea altor fete ... ca mai am timp cam de-o pagina asa

Cand ar trebui sa vina stolul ala de fluturi despre care vorbiti si pe la mine prin burtica??? Eu saptamana viitoare ma duc iar la eco ... abia astept sa vad cat de mari ne-am facut ... Am gasit un site italian in care iti explica saptamana de saptamana cum evolueaza atat fatul cat si schimbarile care intervin la mamica ... e fff interesant. Daca cineva este interesat, vi-l trimit ... Si, saptamana in care ma aflu eu, am citit ca samburelul meu ar fi cam de marinea unei caise ... manca-l-ar mama de samburel !!!!

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri eu merg la 18.30,nu cred ca ne intalnim.
Pussi nu trebuie sa mananci nimic daca sunt de sange si la secretie trebuie cu 48 de ore inainte sa nu te speli inauntru si sa nu faci sex.
Fetelor Gina sa stiti ca in mare parte are dreptate,la toate Odiseele mai mari decat noi exista un ser comun si oricine poate umbla pe prima pagina.Eu asa am vrut sa fac ,dar nu a mai mers,nu stiu de ce ,acum cum credeti voi ca vb aia"majoritatea decide"
Pupicei

Mai fetelor despre ce "fluturasi"vorbiti?
Cum simtiti?

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

anca - am specificat ca sunt de acord cu userul comun pe forum ... pt. grupul nostru, nu eram de acord cu schimbarea adresei de mail de pe yahoo ... dar, avand in vedere ca se cam deschide greu un cont pe DC, trebuie asteptat cam mult pana se aproba ... era bine si asa cum am mers inainte pana acum. Si acestea fiind spuse, am incheiat subiectul (in ceea ce ma priveste). Nu am vrut sa supar pe nimeni si imi cer scuze daca am facut-o totusi ...

10+
Petronela

Mergi la inceput