Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

buna ziua la toata lumea.

am revenit si eu, dupa iar o serie de discutii si investigatii.
am fost la dr de infectioase si mi-a spus ca nu am de ce sa-mi fac griji ca mi-a iesit CMV IGM pozitiv, atata vreme cat am CMV IGG pozitiv...inseamna ca infectia a fost si acum apar interferente de la sarcina.

pe de alta parte pt linistea mea m-a trimis la institutul de virusologie si am facut o analiza care se numeste PP65,, care imi va spune daca este infectie sau nu si riscul ca fatul sa fie afectat este foarte putin probabil...

maine iau rezultatul si pe cel de la testul de aviditate si miercuri la dr ginecolog...vom vedea ce se va intampla...

sunt obosita, neodihnita, cu ganduri de tot felul...

abia astept sa treaca si zilele astea

in schimb eu ma simt bine, nu am nici greata, rau, niciun semn ca ar fi ceva neinregula.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana, eu cand am avut scurgerea maro, m-a tinut o sapt , iar in tot timpul asta am luat cate 6 utrogestan pe zi vaginal. eu zic sa stai calma atata timp cat a zis dr ca bb e bine!! eu cand am fost atunci la dr mi-a zis ca daca e maro scurgerea e ok, inseamna ca se elimina sangwe mai vechi.
pussi, sorry, eu pap ca o "purcica" non stop!!! iar akuma am o pofta nebuna, toata ziua as manca supica de pui cu galuste proaspata!! asa ca imi fac zilnic . cred ca o voi lua razna!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB 6 pe zi?..mie de ce mi-a spus numai 2?..hmm..la ce interval le luai..intravaginal ai spus?...pei asa nu se elimina..zic si eu nu stiu.....

ROXANA 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

si eu am probleme cu celulita de la un timp.....mai ales ca am pus pe mine vreo 4-5 kg....as vrea si eu sa stiu cum e cu uleiul de masline ca altfel..cu creme am inteles ca nu avem voie.

ROXANA 13+

Mergi la inceput

roxana eu iau si akuma 3/zi fara sa am probleme, doar asa preventiv. am crezut ca akuma la ultimul eco imi va spune sa nu mai iau dar iau zis ca am avut o durere mare de burtik si mi-a zis sa continui cu 3/zi pana la urmatorul eco.
eu am luat timp de o sapt 6/zi, 2 dimi, 2 dupa masa si 2 seara!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

BB mi-am comandat mancare..desi sunt acasa..si am mancat un snitel si e de abia ora 13, cu cartofi si cu salata de varza..sunt fericita
Rgesi eu am luat 6/zi utrogestan+progesteron injectabil. Vineri am oprit injectiile si am trecut pe 7/zi...nu am sangerat deloc, dar sustine sarcina - asa mi-a zis dr. ungur! De sapt. viitoare trec sub tutela romaneasc si o sa-mi dea si Gravibinon!
sheri unde esti??? ce face BB?

Va pupam.. incercam un somnic..dupa asa papa bun!!!

la mine asa de greu merge forumul?? la voi??

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

fetelor voi v-ati epilat cu ceara, la salon?
eu numai asa ma epilez si ar cam fi timpul si nu stiu ce sa fac
este ok in primul trimestru de sarcina?

cum ati procedat?

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetele, unde se face DT in Buc?
eu am incercat la institutul babes, cantacuzino si la euroclinic si nu fac.

12+

Mergi la inceput

PUSSI si la mine merge greu devreo 2 zile!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Bufi, eu m-am epilat sapataman trecuta tot la salon cu ceara si nu a fost nici o problema...

quote:
Originally posted by bufi

fetelor voi v-ati epilat cu ceara, la salon?
eu numai asa ma epilez si ar cam fi timpul si nu stiu ce sa fac
este ok in primul trimestru de sarcina?

cum ati procedat?

Bufi

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput