Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
darleena spune:
Roxana(RGE) si mie mi-a dat doctorul cand am avut scurgeri 6 utrogestan pe zi si No-spa. Mi-au trecut scurgerile intr-o saptamana si au mai aparut dupa alte 2 sapt...dar atunci doar o zi si s=au terminat. Eu oricum n-am mai luat utrogestan pentru ca ma plictisisem de el.
Victo incearca la GeneticLab, pe mine acolo m-a trimis dr. sa fac TT...pe care inca nu l-am facut ca e inca devreme.
Si la mine se incarca DC cam greu de cateva zile...cred ca e de la ei.
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
ADA72 spune:
Stie cineva sa-mi spuna daca la prima "infatisare" la 4s de la conceptier se face tuseu sau doar eco? Pleaseee. Azi merg la dl. dr. tutunaru. Poate a mai trecut cineva prin asta, ma gandesc.
Laura10 spune:
fetelor mi-e un rau, nu am mai pati asa ceva.
avem 6 saptamani si pur si simplu de juma de ora simt ca am sfarsec. nu am avut greturi sau mai stiu eu ce. pur si simplu ma doare acum capul si mi-e foarte somn si ma simt lesinata, aproape ca-mi vien sa ma intind pe jos...
a mai patit cineva asa ceva? chiar m-am speriat
acum sunt putin mai bine...
abia pe 4 mai am programare la doctor, atunci am reusir sa ma programez si am sunat acum o saptamana,... sper sa nu fie grav caci chiar sunt speriata...
darleena spune:
Laura eu zic sa stai linistita ca astea sunt simptome ca ala mic creste.
Cam toate de aici am patit mai mult sau mai putin ca tine ![]()
Perioada asta - cum esti tu acum - e cea mai pacatoasa, dupa aia se mai obisnuieste organismul cu sarcina si te vei simti mai bine.
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
Laura10 spune:
darleena merci de incurajari... sper sa nu fie nimik grav cum spuneam... simt ca nu vreau altceva sa fac decat sa staua casa in pat, parca asta e tot ceea ce pot face... si nu pot lipsi de la servici... acum apar si greturile? ca eu nu am avut pana acum...
sper sa nu ma apuce, dar nici asa lesinata nu e bine... pur si simplu fac eforturi marete sa nu cad cu capul pe birou...
darleena spune:
Laura eu de cand sunt insarcinata aproape ca nu mai am deloc chef sa muncesc.
Tot timpul sunt obosita sau ma simt rau si simt ca mi-a mai ramas doar un singur neuron care saracul nu prea face fata.
Cu greu ma mobilizez sa fac ceva, toata ziua as sta ca un gandac la soare...dar din pacate nu se poate 

11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
anacami spune:
Laura, eu la prima sarcina nu am avut deloc greturi, nici pofte. Nici acum nu am greturi (doar mai poftesc
...), in schimb ma cam doare capul si ma simt cam lesinata. Cel putin saptamana trecuta credeam ca mai am putin si imi plesneste..Acum vad ca mi-a mai trecut, am banuit ca m-ar fi incercat si o raceala/gripa.
Cred ca o sa-mi fac si eu Dt si TT, ma gandeam tot la GeneticLab (specializat pe teste genetice).Doctora care imi urmareste sarcina lucreaza la CMU, s-ar putea sa faca si ei.Sper sa nu se supere daca voi face in alta parte, ca m-au cam "ofticat" in ultimul timp deoarece mi s-a intamplat de vreo 3 ori sa imi intarzie destul de mult rezultatele.
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
Laura10 spune:
offf mai prind si eu curaj cand vad ca nu sunt singura care se simte asa... si parca nu ma mai tine memoria nici de la mana pana la gura... e foarte ciudat...
credeti ca e grav daca ajung la doctor abia dupa... hmmm 8 saptamani?
anacami spune:
Darleena, nu vreau sa te sperii-poate nu o sa fie cazul tau. Majoritatea mamicilor au probleme mari de memorie imediat dupa nastere, eu ma speriasem- uitam de la mana-pan-la-gura lucruri elementare... M-am intors dupa 7 luni de la nastere la serviciu, vreo 2-3 luni am avut ceva probleme pana m-am reacomodat (iar prenatal am stat doar 3 saptamani acasa). Deci, se poate si mai rau...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
RGE spune:
multumesc mult pentru raspunsuri fetelor...sper sa se opreasca sangerarile mele..oricum eu tot nu am inteles problema mea..desprindere mica de placenta..microhematom..nu stiu ce sunt astea deja sunt depasita de situatie...mi-am sunat si celalalt doctor(ca am doi)....si mi-a spus sa iau acum 2 pastilute de duphaston..nu am mai luat pana acum nu stiu ce sunt dar am vazut ca voi ati mai luat.
va pup si multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine.
ROXANA
13+