Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Victo eu cand am fost la 6 saptamani ecograful imi spunea ca bebe are 12,2 mm,ceea ce corespunde unei sarcini de 7 saptamani.Apoi cand m-am dus la 9 saptamani mi-a zis ca are 30,07 mm,ceea ce corespunde unei sarcini de 10 saptamani.De fapt ea nici nu s-a luat dupa UM.Doar dupa ce arata ecograful.Nu stiu cum am putut ramane cu 1 saptamana mai repede insarcinata,ca atunci eram la 1 saptamana dupa ciclu si mai aveam pana la ovulatie inca o saptamana.Habar n-am.Nu conteaza,sanatos sa fie.Si se mai spune ca femeile slabe fac de obicei copii mari.Mai stii???Macar el sa se ingrase daca eu nu ma ingras deloc.

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara si de la noi,

PUSSI dupa mine mananci prea lejer. In sensul ca mananci prea lichide. Eu din fericire nu am greturi si o zi de alimentatie la mine e cam asa:

ora 8,00: lapte cu cereale ( ti le recomand ca sunt consistente si contin fier foarte important in sarcina)
ora 11,00: iaurt
ora 14,00 sau 15,00: o felie de carne de vita facuta la cuptor, la tigaie sau la gratar , cu mazare fiarta sau cu pireu, sau cu salata multa, sau cu fasole, sau cu legume fierte, sau cu orez fiert;
ora 18,00: un fruct sau din nou iaurt;
ora 21,00 sau 22,00(pentru ca sunt obisnuita sa mananc la aceasta ora): spaghetti, sau 2 cartofi fierti cu un ou fiert, sau peste facut la cuptor, sau ciorba din carne de vita, sau orez cu legume, sau salata de vinete, etc.......acum nu-mi mai aduc aminte

Cam asa mananc eu. Eu zic sa bagi in alimentatie ceva consistent. Carnea rosie cum ar fi cea de vita e extrem de recomandata. Cerealele care sa contina fier(ca nu toate contin fe).

De exemplu azi mi-am facut de cap. E prima oara de cand sut gravida. Dimineata am mancat 2 brios cu crema si 2 pahare cu lapte.La pranz am fost la McDonalds. Dar am mancat pe baza de pui. La 16,00 o felie de tort. Seara o farfurie mareeeeee de spaghetti. Aaa si o bere fara alcool.

DANA 8 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Am revenit pe site, desi inchisesem calculatorul. Acum chiar ca sunt furioasa. Medicul care m-a consultat, a intocmit un raport al consultatiei, in 2 exemplare din care mi-a lasat mie copia ca sa o duc la ginecologul meu, cand am data de vizita. Si cand citesc din nou raporul, ce vad: la rubrica¨´´Impresion diagnostica´´ apare scris : ´´AMENAZA DE ABORTO´´. Pai, mai fetelor, dar in ce lume traim? Doctorul asta e constient de faptul ca sunt amenintata de un avort, dar nu imi da nimica, ci doar imi spune repaos la pat. Imi vine sa ma intorc la spital si sa-l strang de gat. Pai, e normal asa ceva???? Cred ca ma lasa nervii cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

se vede bine copilasu la 11 sapt. al meu facea tumbe.:)eu l/am vazut cam cu susu/n jos...are si un inceput de membre..
inca nu se vede sexul.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MIHUTA cumnata mea facuse eco la 12 sapt. si medicul ii spusese de pe atunci ca va fi fetita.

DANA 8 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi
si la mine la eco s-a vazut fff bine, dar nu s-a vazut sexul! eu voi face doar 4D intre 18-20 sapt, atata, doar daca e cazul (doamne fereste) fac si restul !

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Neata burticilor!!!
Va invit la un ceiut.
Eu nu cred ca voi face TT,e un stres mare in plus.
4D cres ca voi face,dar mai incolo,si numai ca sa-i vad fatuca la bebe.Eu am incredere in doctorita mea,ca se pricepe foarte bine la ecograf,inca de acum 25 de ani doar ea cu 1 doctor faceau ecograf in Ecograf.De aceea cred ca se pricepe si am incredere in ea,ca daca e ceva rau,Doamne fereste,o sa vada.
Dar eu sunt optimista ca va fi totul bine.
Sambata noaptea am visat ca aveam sange pe chilot.Ce cosmar.

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna fetele, scuze de absenta! Felicitari noilor mamaici si la multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua de nume. Eu azi ma duc la doc si am emotii foarte mari. Oare o sa aflu azi ce este? Oare bebe e bine? Oare e unul singur sau sunt doi? Si tot asa...
Eu ma simt bine... trecand peste faptul ca am tre4cut prin niste emotii zilele astea cumplite si am fost deranjata la burtica... nu am nimic. Parca nici nu as fi insarcinata. Nu tu greturi, nu tu dureri ( exceptand durerile de sani)...doar vise tampite ( aproape cosmaruri).

copilul meu

alte poze

Cristina 11+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

quote:
Originally posted by annitha_cl

Buna fetele, scuze de absenta! Felicitari noilor mamaici si la multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua de nume. Eu azi ma duc la doc si am emotii foarte mari. Oare o sa aflu azi ce este? Oare bebe e bine? Oare e unul singur sau sunt doi? Si tot asa...
Eu ma simt bine... trecand peste faptul ca am tre4cut prin niste emotii zilele astea cumplite si am fost deranjata la burtica... nu am nimic. Parca nici nu as fi insarcinata. Nu tu greturi, nu tu dureri ( exceptand durerile de sani)...doar vise tampite ( aproape cosmaruri).

copilul meu

alte poze

Cristina 12+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

copilul meu

alte poze

Cristina 11+

Mergi la inceput

Annitha,cam rarut pe la noi.Tin pumnii azi la eco.La ce ora mergi????Stai linistita ca nici eu nu mai prae am simtome,inca de la 8 saptamani si eram tare speriata.Cica e normal,hormonii s-a mai linistit,corpul s-a obisnuit cu sarcina.Si eu am vise ciudate,chiar cosmaruri uneori.

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput