Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
annitha_cl spune:
Ramonell, stiu ca in ultimul timp nu prea am aparut dar promit ca nu se mai repeta... Ma duc la 16,30...si am nioste emotii de numa. Nu am stare... vreau sa ma epilez dar imi tremura mainile si nu pot. UFFF!

Sunt curioasa daca se vede sexu lui bebe daca nu peste 2 sapt imi fac eco 3d si sigur se va vedea atunci
copilul meu
alte poze
Cristina
12+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
oana_r spune:
neata fetele.
Ramo , eu am intrebat doctore de TT si mi-a spus sa nu-l fac,in carte scrie ca de la 35 de ani si mi-a spus ca la eco se vede ca totul e in reegula.
12+ si matei 
http://new.photos.yahoo.com/oana_r_76/photo/294928804339267420/0 bb11s5z
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
bb_yasmi spune:
Cristina, e prea devreme sa se vada! citisem in una din cartile mele ca cel mai sigur se vede sexul la 20-24 sapt si atunci cu o marja de eroare de 20%. de abia astept sa vii de la eco, poate ne aduci si pozica cu bebe!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
darleena spune:
Neatza burtici! Ce mai faceti? Cu ce va mai laudati?
Danangie ce mai face cumnata ta? Ii tinem pumnii azi, sa fie totul bine.
Annitha fii "barbata", ca nu poate fi decat bine. Poate dupa eco nu mai dispari si vii sa ne spui si noua cum a fost. ![]()
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
annitha_cl spune:
Fetelor promit ca diseara, oricat de tarziu ar fi va aduc vesti despre bebe oricum ar fi ele... cat despre poze.... nu stiu vedem daca ne da poze nenea doc. Eu va cam las ca ar trebui sa ma apuc de epilat serios. Va pupic si vorbim mai tarziu.
copilul meu
alte poze
Cristina
12+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
mihuta spune:
Annitha, mult succes la eco azi, cred ca de-abia astepti. Eu una numar zilele pana miercurea viitoare cand merg la morfo, de-abia astept sa-mi vad comoara.
Adica numar zilele mai abitir ca oricum le numar de cand am aflat ca sunt insarcinata.
9s
anacami spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor sarbatoritilor, distractie placuta!
La 12 saptamani (implinite) ar trebui sa se vada sexul fatului (asta daca nu este prea rusinos sa se ascunda).
La Sebastian, dr. Pop mi-a spus de la 12w si cateva zile ca este baietel.
Din pacate, SD nu ocoleste in totalitate femeile sub 35 ani (riscul este mai mic, dar exista). Cunosc 3 persoane de pe forum sub aceasta varsta, una chiar sub 30 (26-28 ani), care au nascut copii cu SD. Sper sa nu mai fie cazul, sa fie toti copilasii sanatosi.
Noi am fost ieri la o vecinica care implineste astazi 2 anisori- Georgiana.
Desi lui Sebastian nu ii place sa mearga in case straine (adica mai precis nu reusim sa trecem de usa, ca se invineteste de plans...), ieri am stat 3 ore si a plans la plecare.
Avem si cateva poze aici
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
oana_r spune:
ancuta,care dai ca rarut,te tii de conferinte,iti mai aduci aminte de ghicitoarea mea in carti?se pare ca a avut dreptate ca in octombrie am sa mai am un copil.
12+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
danangie spune:
Buna dimineata mamici,
DARLEENA a fost dimineata si a facut dozarea lui BhCG si are rezultatul la ora 16,00( 17,00 ora voastra), acum la 9,00 (ora 10,00 la voi) a sunat doctorita si i-a zis sa vina maine dimineata la ora 9,00 cu amandoua rezultatele de BhCG( cel de acum o saptamana plus cel de azi) si tot maine ii va repeta ecografia.Ce sa-ti spun......ea sangerari mai are. Adica picaturi de sange maro. Greata are non stop, sanii o dor de nu mai poate.Ea se simte oricum
. Nu simte ca a pierdut copilul. D-ne ajuta!
DANA
8 +
BEBICA
POZELE MELE
darleena spune:
Sa dea DD Dana
Daca are greturi si sani sensibili eu zic ca e de bine, mai ales daca scurgerea nu s-a transformat in rosie.
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic