Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Victo
mai, Ramo, da ce urias de copil faci tu acolo?
cati cm are bebe tau la 12 sapt? al meu la 11 avea 4,8 cm.cred ca e cam mititel...12+
victo si al meu bebe la 11 sapt avea 45.4 mm !
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+creste bebe...
poza eco bb
bb_yasmi spune:
nici mici nu avem voie sa mancam???? ca nu e carne cruda!! iar salamuri sunt multe care sunt fierte inainte.
12+
creste bebe...
poza eco bb
Victo spune:
Pussi..sa incerci sa mananci, macar acum cand nu vomiti..ceva lactat, ceva carne si macar un fruct, in fiecare zi.si paine integrala.
nu zic ca asa fac eu, dar ma straduiesc. :).azi am reusit.
12+
pussi spune:
victo
incerc
fructe mananc, azi n-am macat..dar de obicei bag...
bbeu am mancat 1 mic sapt. trecuta ..dar prajit la curte
PUSSI
6 + 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
pussi, si eu am mancat tot unul azi si era facut la curte!
dar de salamurile care sunt fierte ce stii , e ok?? stiu ca alea crude si uscate nu sunt bune, dar astea??
gata fug sa ma uit la schimb de mame![]()
pusici pe burtici!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
mihuta spune:
Eu am mancat mici, ieri 2 facuti acasa si duminica trecuta alti 2 la nu stiu ce festival. Am avut grija sa fie bine facuti. Culmea e ca mie nici nu-mi prea plac micii, dar cred ca e din cauza ca am mirosul mai accentuat ca mi s-au parut ca miros foarte bine.
Nu pot spune ca am pofte, sincer nici nu prea cred in ele, insa m-am ingrasat si fara pofte si chiar ca nu era cazul, ca ma ingrasasem si asa destul in timpul tratamentului pentru FIV. De la greata. Am avut cateva saptamani de greata care trece doar cu mancare , si chiar si atunci pentru putin timp. N-am vomitat niciodata, dar ma asteptam la asta, ca nu cred ca am vomat de mai mult de 2 ori in viata.
I-am spus doctorului ca am greturi si m-am ingrasat si mi-a spus "foarte bine". Hmm, n-as zice.
Noi avem 2.6 cm - adica atat am avut vineri. Saptamana asta fac bitestul si saptamana viitoare fac prima ecografie morfologica (sa se verifice pliul nucal). Pentru cele care au 11-12 saptamani de sarcina si care au facut ecografia, puteti sa-mi spuneti cat de clar se vede fatul si daca se poate afla sexul copilului sau e prea devreme ?
9s
crisstiana spune:
buna
sunt noua pe site si inca nu pot sa-mi dau seama cum functioneaza, asa ca fac o proba sa vad ce iese. apropo eu sunt mamica de decembrie(neinregistrata inca in lista annei)
ancadragoman spune:
Buna seara
Anacami multumesc mult ptr informati,cred ca o sa ma duc marti acolo sa le fac.
Fetelor si eu am mancat mici zilele astea,nu cred ca are ceva,sincer nici nu m-am gandit ca prea imi curgeau balele dupa ei![]()
Bun venit noilor gravidute si va doresc sarcini usoare.
Pupicei
anca
11+
vine bebe....
poze
crisstiana spune:
buna inca o data
Ma numesc Crisstiana, am 28 de ani si locuiesc in prezent in Spania. Am descoperit acest site in urma cu putin timp, cand mi-am facut testul de sarcina si a rezultat pozitiv. Pana atunci nu avusesem interesul de a cauta astfel de site-uri, dar acum sunt posesoarea unei sarcini de 6 saptamani si ma declar super fericita, iar acest site mi se pare foarte util pentru toate fetele care au burtica.
As avea o rugaminte pentru Anne, cand mai intra pe site sa ma treaca si pe mine in lista mamicilor de decembrie. UM: 10.03.2007, DPN:15.12.2007, data mea de nastere e 20.04.1979. Daca e nevoie de mai multe informatii, trimite un mesaj pe forum si am sa-ti raspund cat mai repede cu putinta.
Pentru toate mamicile, va doresc sarcini usoare, fara probleme si bebelusi sanatosi.
crisstiana spune:
As avea un mesaj pentru DANANGIE. Am inteles ca ai o cumnata care are probleme cu scurgerile maronii. Vreau sa-ti spun ca si eu am aceeasi problema. M-am speriat cand am citit ca acestea pot fi primul pas spre un avort spontan. Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, mai ales ca m-am chinuit 2 ani pana sa raman insarcinata. Asa ca azi am fost la spital, la urgenta, dar medicii de aici par a fi la fel de pasivi ca si cei din Italia. Mi-au spus ca nu e nimic grav, sa merg acasa si sa stau in pat si ca in acest caz, timpul decide daca voi mentine sarcina sau o voi pierde. E incredibil. Am inceput sa plang si tot ce au facut a fost sa-mi dea niste calmante, atata tot. Mi-au facut si o ecografie din care reiese ca bb e bine momentan si ca inima lui bate. Atata tot. Am citit ca Darlena a avut aceeasi problema si i s-a recomandat Utrogestan. Nu stiu ce fel de medicament e acesta, dar mie nu mi-au dat nimic. E incredibil. Sunt suparata foc pe doctorii de aici.
Ma puteti voi ajuta cu niste sfaturi. Oare e suficient doar sa stau in pat si atat? Nu e nevoie sa iau vreun fel de medicamente? Mai sunt si alte fete care au depasit acesta situatie cu bine, doar stand in pat?
Nu pot sa cred ce mi se intampla. Sunt stresata, disperata si suparata la culme.
In plus am vazut ca toate fetele din romania sunt trimise sa-si faca tot felul de teste si de analize. Aici nu m-au trimis nicaieri. Or fi astia tampiti si incompetenti ori e doar o impresie de-a mea?![]()