Miresele anului 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Capsunile ce le-am luat eu era din Turcia (cred). Erau si bune printre ele, dar oricum, nu se puteau compara cu ale noastre din sezon. Si de nici o culoare cu aia culesi din gradina bunicii . Cand imi amintesc de vremurile cand eram o piticutza, si buni a mea era in putere si lucra o gradina pe care o avea in capatul strazii, si vara, cand veneam in vacanta, mancam la capsuni pana explodam... ce vremuri...

In alta ordine de idei, pe la Cluj e soare, cica 14 grade (zice ferestruica mea meteo de pe ecran). Stau cu morcov ca am de umblat dupa ce ies de la servici si astia au zis ceva de ploaie. Sper ca nu, ca umbrela n-am luat-o, ochelarii de soare in schimb, da.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...asa e, fructele care se fac la noi nu le poti compara cu nici un fel de fructe aduse de pe cine stie unde din import!
...aici nu intra bananele of course

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonjoir, fetelor!
onutz, bine te-ai intors! faine povestiri
vad ca ati dat-o pe fructe acu'..sa va fie rushinik ...ca balesc aci la sute de km distanteeee......

p'aci e innorat...nu cred ca sta sa ploua...dar, mais tii...termometru n-am asa ca nush cate grade or fi...dar, banuiesc ca sunt tot vreo 14, 15 grade...

pup, dragelor!!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Oana sincera sa fiu cele mai bune piersici le-am mancat in Tunisia. Dar le avem si noi pe ale noastre: capsuni, ciresele alea pietroase, caisele... gata, ma opresc, ca altfel o iau razna.
Soro nu stiu ce te face sa crezi ca eu aici nu-s in aceeasi situatie ingrata de ...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Fetelor daca va spun ce poftesc eu
(un pomelo )
...iar incep aici discutiile

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

poooomeeeellllooooooooooooo ruuuuuullllzzzzz!!!

eh, si daca nu mai apuc sa intru...va pupez si va doresc un week-end plin de...tot ce vreti voi!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Ba, eu poftesc la fructe 'varatice', destul cu astea de iarna. (asta nu inseamna ca n-as manca un pomelo in momentul asta, daca mi-ar da cineva )

Fetelor, va doresc si eu un weekend cat mai placut si relaxant! Ne auzim la cafelutza de luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Io va poftesc la
ca e ziua mea.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

[redLA MULTI ANI KATERYNA!!!!![/red]
Sa de Dumnezeu sa ai parte de toate cele bune si sa ti se implineasca toate dorintele(atat cele curate cat si cele necurate)
Si sa te distrezi cat incape si sa papi si pt mine o feliutza de tortuletz si o praji si sa bei si un suculetz tot pt mine.
Si sa ne povestesti cum a fost!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kateryna

Io va poftesc la
ca e ziua mea.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

pai si numa acu' ne spui?!? ...la sfarsitul programului!

LA MULTI ANI

...si din tot sufletul iti doresc sa fi fericita alaturi de cei dragi tie!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput