Miresele anului 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello, ce-i baiul? Nu va mai place cafeaua mea?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Nu-i nici un bai...foarte buna cafeaua...chiar aveam nevoie, ca am ajuns la ora 2 dimineata inapoi si am dormit doar cateva ore.
Totul a fost super...va povestesc imediat, dupa ce imi fac putina ordine prin e-mailuri

...in alta ordine de idei Madam Aly...m-am uitat prin pozele tale...pai face fata niste prajiiii...nu stiu cum ai tupeu sa le pui acolo ca eu is deja beteaga dupa ce le-am vazut

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Onutz deci te-ai intors. Asteptam impresii. Cat despre praji...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

hai ca am iesit si eu din morman...dupa mirosul de cofi..si praji ..ca nu se mai putea...

prin partile astea...noutati nu prea sunt......asa ca, le astept pe ale voastre..
..si nici idei de dezbatut....sunt intr-o totala lipsa de inspiratiune...

si salut fetele!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

No ciao! Am ajuns si eu acasa de la servici si de la piata incarcata ca un catar.Cum v-ati petrecut in mini-vacanta? Eu tot pe acasa am stat mai ales ca marti a fost vremea aia de sa nu scoti cainele din casa.
Aly, ce praji apetisante ai facut...yammy

Mergi la inceput

O sa ma inrosesc pana in varful urechilor daca ma tot laudati la prajituri. Da'... imi place .
Eu cica mi-am mai taiat entuziasmul cu inscrisul ca nu ma pot inscrie fara analize. Asa ca musai sa ma programez rapid la analize. Cica in aproximativ o luna as cam fi 'apta' de examinare. Si cred ca frunzele de la morcov is deja vizibile de la voi. Ieri cica am facut un test din Ilioara... am dat pe spate, a ras si sotzul de mine cand i-am zis ca l-am picat cu brio. E drept ca la unele intrebari am gresit din neatentie... dar totusi. Dar la examen am inteles ca-s mult mai usoare chestionarele. Si-i vorba ca din 1 iunie sa scoata intrebarile din contraventii si sa fie intrebari cu o singura varianta de raspuns corect.
Nu mai am stare. Imediat o sterg si eu la cumparaturi. Kitzy ce mai era bun prin piata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Aly, is multe in piata numa ca te cam ustura la buzunar.50.60 mii un kg de rosii?! Pai mai bine ma duc la Kaufland si le iau mai ieftin. Am vrut sa iau ridichi dar le-au scumpit si pe alea. Am optat pt niste ceapa verde, castraveti, conopida( pt supica) si alte verdeturi ca am mancat destule muraturi iarna asta. Deci una peste alta, piata e plina dar scumpa.

Mergi la inceput

Uf am avut atatea de rezolvat ca nu am mai ajuns sa va scriu... dar imi iau revansa acu
...despre Londra ce va pot spune...merita sa vizitati orasul asta!!!
E un oras superb...in care nu iti ajung nici 10 zile ca sa vezi jumatate macar din cate ar fi de vazut.

Noi ne-am intors obositi...pentru ca am incercat sa vedem cat mai multe...
...vremea a fost superba...fara nici un strop de ploaie!

...Big Ben-ul si Parlamentul sunt superbe... am asteptat o ora ca sa ne dam cu London Eye dar a meritat...Turnul Londrei a fost impresionant, mai ales bijuteriile regale de acolo...Catedrala Sf. Paul (a 3-a ca marime din Europa) este fara cuvinte...Madame Tussaud e ceva unic...iar magazinul Harrods ne-a golit buzunarele de bani
...si as putea sa va scriu pagini intregi dar mai bine o sa vedeti voi in poze.

...preturile ca si in De doar ca in lire ...am cheltuit de nici nu vreau sa stiu...dar o data in viata merita!

...inca nu am reusit sa adun pozele...dar promit ca in scurt timp am sa va arat cate ceva din ce am vazut noi (cred ca am facut mai mult de 1000 de poze)

abia astept sa vina Gio sa ne spuna cum a fost vacanta lor.

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

'Neatza! Cafelutza e gata, mai lipsesc povestile din jurul ei.
Onutz ce bine ca v-ati distrat pe cinste. Da-i incolo de bani, ca vin altii, dar amintirile raman o viata. Si pana la urma, vorba sotziorului meu, cu asta ramai, nu ca ai stat acasa.
Kitzy ai dreptate, scumpe rau toate. Noi am ajuns si in Cora, si in Billa si in piata si desi n-am cumparat mare lucru, tot ne-am usurat de ceva banutzi. Pe mine ma dispera in perioada asta ca nu prea am ce fructe sa mananc. De banane si mere m-am saturat, portocalele nu mai au nici un haz (am luat sapta trecuta si a trebuit sa le desfac exact ca pe gref ca sa le pot manca), capsuni am luat sapta trecuta (apropo, saptamana asta s-au scumpit si nu-mi explic de ce) si erau cam apa de ploaie, atata ca-i vezi forma si iti zice creierul ca mananci o capsuna, ca altfel... pauza. Cu kiwi-ul ce mai mai scot. Of, abia astept sa vina capsunile alea adevarate, de la noi, si ciresele... si restul bunatatilor.
Fetelor, o zi buna! Si scurta, sa vina weekend-ul cat mai repede!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

'Neatza! Cafelutza e gata, mai lipsesc povestile din jurul ei.
Onutz ce bine ca v-ati distrat pe cinste. Da-i incolo de bani, ca vin altii, dar amintirile raman o viata. Si pana la urma, vorba sotziorului meu, cu asta ramai, nu ca ai stat acasa.

merci de cafeluta
...asa e Aly, sunt de acord 100% cu sotiorul tau...banii, stii si tu cum e ca niciodata nu e momentul ba ca ai altceva de facut, cumparat etc....dar nu conteaza!
...asta e "hooby-ul" meu

referitor la fructe am vazut, cumparat, mancat, tot tacamul...niste capsuni mariiii si credeam ca sunt apa de ploaie, dar au fost foarte bune...cine stie de pe unde or fi??

cum e vremea pe la voi
aici sunt 20 grade

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput