***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 9
aissa spune:
Cristinacsa eu am comandat 50 si de masurat in talie...mi-e si frica sa o fac. Am 108 (ups) si de regula caut sa comand texturi cu elastan ca sa fiu sigura.
Am primit si eu codul ala de reducere, stau cu cosul pregatit dar nu prea am bani pe card si desi as aplica mai repede ceva de redus taxele ieri a vazut sorela mea un rucsac din setul de genti rosii si dupa ce nu m-a convins sa ii dau si ei una din set a zis sa ii comand un set ei, asa ca socotesc acum pe ce cont sa risc o comanda.
Daca au sosit deja din 11-13 comenzi poate vin si adidasii mei pe luni, sper sa ajunga, aia sunt pusi pe numele si adresa Andreeip.
Poze
gabi25 spune:
Salutare redutiste demodate
Vreau si eu contul si parola sa vad si sa pun si eu poze.
primavara2001@yahoo.com
Multumesc
P.S. Intreba cineva daca exista un cod care sa reduca pretul la jucarii......am gasit ceva dar nu l-am testat:
18589 - 30% sur textile
25% sur literie et mobilier
20% sur electromenager, sport, jouet
15% sur son
cadou : blouson matelasse taille 42/44
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
nushulica spune:
'neata fetele! ce pacat ca azi nu se primesc colete la posta ca poate primeam si eu azi comanda din 07.04 abia o astept am luat o rochitza frumoasa(cel putin asa pare in poza)
http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-volants-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324096851&documentid=207607&categoryid=22905252&single=&hasnext=1&hasprev=0
si abia astept sa o vad cum arata in realitate plus ...o gramada de chilotinici nu mai stiu cate perechi(pentru mine toate)
INGRID
lavi02 spune:
care era codul addyei cu -15 euro la PE 2007?
Parca 40312 l-am retinut dar nu mi-l accepta...
aissa spune:
Lavi nu il mai stiu, o sa caut sa vad daca l-am scris pe undeva.
Eu vroiam azi sa comand adidasii aia demodati de 15 euro si gentile pt sora-mea asa ca trebuie sa folosesc fie contul meu fie pe cel al Andreei, insa nu imi accepta cardul. Cred ca e perioada aia cand verifica banca "contul" (ca e card de credit) si e cumva blocat contul ca bani sunt pe el...
Poze
soanso spune:
lavio2 codul de 15 euro este : 40312 ,nici mie nu mi-a mers pe ce aveam
in cos dar pe tricourile astea merge!
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-(-lot-de-2-).aspx?productid=324094599&documentid=207607&categoryid=22904420&single=&hasnext=1&hasprev=1
eu le-am comandat la 3 euro imi trebuie pe Kaki ,sper sa fie kaki de data asta ,nu gri petrol.
SOSO
claujro spune:
Eu de je valide mon panier nu pot trece, nu-mi apare pagina urmatoare... Tocmai acum cand am primit 2 coduri tentante pe mail...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
madau spune:
Hello!!!!
La mine merge LR-ul..dar n-am bani pe card, si de pe cardul sotului nu mai platesc, de cand cu blocatul banilor
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Si la mine merge LR, insa nu imi accepta cardul. L-am facut pe sot sa se duca pana la ING acum ca asta tot zicea ca are 600 pe card si eu ii tot ziceam ca nu-mi accepta plata. A mers si intr-adevar sunt bani pe card dar afiseaza ceva bancomatul ca nu poate furniza informatii deci probabil e ceva in sistemul lor de nici LR nu poate bloca banii (ca nu ii vad....cred). Asa ca pana luni nu cred ca reusesc sa comand si o sa pun atunci bani in cardul meu.
Am testat tot felul de coduri si sa stiti ca nu mi-a golit cosul nici unul, nu stiu de ce pateau asa fetele ieri.
Poze
vlada spune:
Care este codul pentru prosopul Nemo ? cel de pe prima pagina nu merge....Merci
Andreea si Vlad
Iubirea mea