***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 27
felicia74 spune:
Aissa nici a mea nu a venit, dar eu sper, avand in vedere ca cea din 11 a ajuns abia luni. Hai, sus optimismul!![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
soanso spune:
neata,
am doua linkuri la produsele de ieri
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantacourt.aspx?productid=324094444&documentid=321407&categoryid=23112415&single=&hasnext=1&hasprev=1
sunt superi si culoare si model,astia chiar imi plac
http://www.laredoute.fr/vente-vetement-de-pluie-a-capuche-enfant-en-toile-deperlante-zippee.aspx?productid=324117145&documentid=449607&categoryid=22916924&single=&hasnext=1&hasprev=1
am luat pe nuamta Funchia ,e draguta putin mare la maneci(mar 86) ,o recomand mamicilor de fetite.
mai am o pereche de blugi brodati la 6,47 euro,nu-i gasesc ,draguti si aia si sunt buni (mar 81).
sa va zic de ieri la posta, mi-a zis doamna ca de mult a sosit plasa cu buline verzi si m-a intrebat daca nu am mai primit alt aviz de instintare ca cica cel de ieri era al doilea.
aissa si eu am com din 13 eu nici nu ma gandesc da nu vina ,la mine 13 e cu noroc totdeauna.![]()
SOSO
nushulica spune:
neata fetele!
aissa stai nu te supara inca
mai este timp eu abia am primit ieri comanda din 10 si astept si eu una din 13 in valoare de aproape 300euro
adik daca nu vine asta chiar ca ii impusc
...stai sa mai avem rabdare o zi doua
INGRID
vlada spune:
Neata ! Le-am scris, am primit mail cu inregistrarea intrebarii si cica primesc cat mai repede un raspuns...sa vedem
Andreea si Vlad
Iubirea mea
nushulica spune:
uite ca a venit si comanda din 13 acum am fost la posta si am ridicat coletul...de data asta nu am mai avut surprize![]()
sunt multumita de tot ce am luat intru acush sa dau si linkurile
INGRID
madau spune:
Neata
Wow a ainceput sa ploua cu comenzi
, bravo fetelor, sa va fie de bine si sa purtati sanatoase lucrusoarele

Nushulica a venit deci comanda aia de 300 euro?
Vlada ciudat, n-am patit asa niciodata, vezi ce raspund...poate e vreo problema cu livrarile si te-a anuntat ca sa nu-ti faci griji![]()
Io azi o sa cam trag chiulul ca am femeia la curatenie si nu mai lasa sa stau la comp...ca n-are loc de mine
, sper sa vina toate comenzile si sa am ce completa diseara in lista![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
soanso spune:
nushulica ,ai fost la posta fara aviz?
ma bucur ca ai primit comanda din 13 si eu o astept si ma gandesc sa merg la posta sa vad .
SOSO
madau spune:
Bai de Ella stiti ceva???? sper ca n-a nascut inca si n-a apucat sa ne anunte

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lilina spune:
'neata
am primit si eu comanda de pe 12 aprilie
am luat de 56 euro urmatoarele:
http://www.laredoute.fr/vente-les-3-shorts-en-eponge-cocoon.aspx?productid=099010098&documentid=207607&categoryid=22912137&single=&hasnext=1&hasprev=1
(foarte misto)
http://www.laredoute.fr/vente-les-3-t-shirts-okaou.aspx?productid=101030269&documentid=321407&categoryid=23112624&single=&hasnext=1&hasprev=1 (foarte misto)
o pereche de adidas pt.bb pe maro cu auriu.....
F.F.F.F.F. MISTO
dar nu-i mai gasesc pe site (30 euro)
http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-a-manches-courtes-basic-de-puma-modele-adulte.aspx?productid=324115526&documentid=207607&categoryid=22916234&single=&hasnext=1&hasprev=1
(pe bej, f.f.f.foarte misto)
Edit.AAAaa. si am uitat de gentile verzi
sunt foarte foarte misto
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
madau spune:
Iote ca am avut un feeling ref la ELLA, am cautat pe "mamici de mai-iunie si iaca mesaj de la sot
quote:
Originally posted by ella_74
sunt sotul ellei, si vreau sa anunt ca bebelushul david s-a nascut azi cu doar o saptamana inainte de termen. Apa s-a fisurat dimineata, la trezire, rupandu-se de tot la spital. Nu a avut contractii dureroase. Doctorul Radoi ne astepta deja la spital si ella a intrat imediat in operatie. A fost foarte repede totul. In urmatoarele 10 minute a iesit si bebelushul urland din toti plamanii. Seamana cu ella blondutz si albicios :)
ella37+
FELICITARI ELLA, SA-TI TRAIASCA PITICUL DAVID, SA CREASCA MARE SI SA FIE SANATOS!!!!!!

. Refacere rapida si te asteptam inapoi pe baricade
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007

37+