***LA REDOUTE(21)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Oricum e destul de riscant sa comanzi la ei,mai ales ca taxele de returnare nu sunt modice,si cum coletele se fura si intr-un sens si altul,posibil sa n-ajunga nici returul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Oricum e destul de riscant sa comanzi la ei,mai ales ca taxele de returnare nu sunt modice,si cum coletele se fura si intr-un sens si altul,posibil sa n-ajunga nici returul!

risti pe banii tai intr-un cuvantdar macar cand este greseala lor ar trebui sa recunoasca si sa remedieze problema pe banii lor

adik daca cineva vrea sa faca retur la un produs ca a gresit el culoarea sau numarul mi se pare corect sa plateasca in plus dar daca greseala e din partea lor pentru ce sa plateasca tot clientul??

dar am inteles ca asa se procedeaza si la quelle asa ca...ce sa le mai zic francezilor...poate asa o fi legea si suntem noi nebune(sau doar eu)

INGRID

Mergi la inceput

Nu esti nebuna,atata timp cat cineva greseste trebuie sa plateasca,nu?ca doar nu s-a intors lumea cu susul in jos si eu n-am aflat,adica sa plateasca pagubitul!
La Quelle e 12000 lei vechi returul,pai se compara cu 540000!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

Nu esti nebuna,atata timp cat cineva greseste trebuie sa plateasca,nu?ca doar nu s-a intors lumea cu susul in jos si eu n-am aflat,adica sa plateasca pagubitul!

mai sapa un pic...am inteles ca s-a platit si mai mult

INGRID

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

quote:

mai sapa un pic...am inteles ca s-a platit si mai mult

INGRID

Unde mai mult,la LR sau la Quelle?Eu atat am platit la retururi,1.2 la Q,si 54 la LR!Oricum conteaza si greutatea coletului,dar in linii mari cam astea sunt tarifele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca am culcat fata si mai bag un oki pe aici...mai ales ca merge si forumul...slava domnului

Lorenza eu am platit luna trecuta 400.000 pe un retur la Quelle...erau intr-adevar doua colete mari si cu valoare pe masura...6 milioane, insa nici nu m-am gandit sa le pastrez, mai ales ca n-aveau nici in clin nici in maneca cu ce prezentau ei in catalog. Asa si cu LR, eu una prefer sa platesc 400-500 mii pe un retur dar sa iau 50-60 euro inapoi, macar ma aleg cu ceva, decat niste pantofi pe care sa nu-i port niciodata...si sa-mi mai faca si draci cand ii vad

Nuashulica las ca pana la reducerile din iunie iti trece supararea si te mai bagi la vreo comanda

Soanso bravo ptr comanda, asteptam si linkurile, acum daca merge forumul ma apuc si de listutza ca-s tare in urma

CamiSol ma bucur ca ai fost multumita, super "trendy" piticul tau in costumatia Puma

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Uite m-am uitat pe factura de la retur ca o mai am si acum in portofel, am platit returul cu valoare declarata...adica am declarat ce suma au produsele din colet, sa fiu sigura ca daca se intampla ceva nu am probleme, probabil de aia a fost mai mult

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Lorenza eu am platit luna trecuta 400.000 pe un retur la Quelle...erau intr-adevar doua colete mari si cu valoare pe masura...6 milioane, insa nici nu m-am gandit sa le pastrez, mai ales ca n-aveau nici in clin nici in maneca cu ce prezentau ei in catalog. Asa si cu LR, eu una prefer sa platesc 400-500 mii pe un retur dar sa iau 50-60 euro inapoi, macar ma aleg cu ceva, decat niste pantofi pe care sa nu-i port niciodata...si sa-mi mai faca si draci cand ii vad

Oooo,eu am dat 1.2lei acum un an si era vorba doar de un singur obiect,o fusta!Similar,pentru LR,un singur lucru,50lei,daca ar fi fost un colet mare,iti dai seam cat m-ar fi costat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ajutooor ! sunt tare in ceata...am dat comanda dupa-masa, am primit mail de confirmare si acum la comanda imi apare ca este o intarziere de 2 saptamani, ca nu e facturata si o pot anula...ce naiba o fi si asta ?! ca produsele sunt bine-merci disponibile pe site.
Mai exact asta scrie " Délai d'attente annoncé à la commande : 2 semaines " - ati mai patit asa ceva ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Vlada nu stiu ce sa zic, nu am mai auzit asa ceva...scrie-le un mail??
Comanda mea din 13 nu a sosit inca , mai sper dar tot mai putin pe masura ce trec zilele.....

Poze

Mergi la inceput