***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 24
madau spune:
Bey io o iau razna cu DC-ul asta, asa greu se misca....oare nu vede nimeni ca-s probleme????????????

Aissa hai ca vroiam sa fac o gluma si sa-ti raspund la intrebarea ta cu "ce sa mai fac"...sa-ti schimbi numele, sa nu mai bage aia deshtul gresit cand scriu pe cutie
..insa imi dau seama ca esti mahnita, si eu as fi la fel, dar hai ca nu e totul pierdut, poate ajunge
Lorenza 
Claudia ia ai tu grija sa nu dai peste vreun cont din asta "profitabil" cum are Aissa..=..mai bine fa-le de pe contul ala de care esti sigura, ca ar fi pacat sa ai surprize
Mi-a venit fata de afara, ma duc sa-i dau "papa" ca urlaaaaaa
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Madau pai nu am nici un cont sigur. Primul a fost cu 3 colete pierdute. Am facut al doilea cont, al sotului, s-a pierdut primul colet dar a venit al 2-lea. Am facut al 3-lea cont pe numele si adresa Andreei sperand sa schimb norocul si daca nu vine nici aici coletul...nu mai am alternativa...e clar ca ghinionul e la mine.
Poze
claujro spune:
mada, io sper sa nu am ghinionul asta. Prima din 5 comenzi date de pe contul nou, deja asteapta la OP (am vazut-o) si desi sunt date toate in aceeasi zi, la intervale scurte intre ele (ca-mi tot golea cosul) sper sa nu fie decalaje prea mari intre ele...ca timp...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nushulica spune:
lorenza madau
cred ca numai eu v-am creat nervi azi si din cauza mea a aparut mica altercatie,...scuze
miki merci mult o sa intru sa completez imediat si formularul respectiv...fac tot ce se poate face numai sa nu se mai repete asemenea cazuri...nu e normal,fie ca suntem romani sau rusi sau ce natie vreti voi
va dau si voua mai jos mailul tradus de prietena mea ca sa vedeti ce le-am scris astora(am dat si pe site si lui sabine)
Bonjour, J'ai recu aujourd'hui la commande de 10.04.2007 (vous povez voir le mail de confirmation)et, malheureusement,l'un des produits n'est pas celui que j'ai choisi.Il s'agit de la premiere position de la commande,ADIDAS FLUXION FERRARI PUMA mesure 43.
Au lieu de ma commande j'ai recu une autre paire de chaussures sport PUMA qui ne se trouvent pas sur le site pour voir le prix et que je ne veux pas du tout garder.Les adidas recus se trouvent dans une boite simple, blanche, pas dans la boite originale rouge comme d'habitude.Ce nest pas la premiere fois que je commande de chez vous.
Je veux preciser que ce n'est pas la premiere fois qu'on me change un produit. La derniere fois ,il s'agissait d'une paire de pantalon ADIDAS qui,ayant 7un prix assez bas, je n'ai rien dit.Mais je ne veux pas du tout garder ces chaussures sport.
Je vous joins une photo avec les chaussures recus et leur boite pour clarifier le probleme chez vous.
Je mentionne que je ne payerai pas les taxes de retour pour ces chaussures sport parce-que c'est vous qui avez le probleme.
Aussi je joins une photo avec les chaussures que je devais recevoir parce;que je ne vois plus ce type de chaussures sur votre site.
J'atteds une reponse urgente pour clarifier ce malentendu le plus vite possible.
sper ca am fost foarte clara si concisa![]()
acum sa va zic altceva...sotului meu(acum nu stiu exact daca din cauza ca m-a vazut foarte nervoasa) ii plac adidasii astia care au venit
adik i-ar pastra daca ne-ar da francezii un pret corect pe ei si cu diferenta sa luam totusi si puma ferarri (si sa mai completam si noi cu bani)...acum nu stiu cum sa fac...astept un raspuns de la ei sa vad ce variante imi dau si o sa le propun si asta
mai vad cum fac...oricum asta a fost ziua certurilor pentru mine din cauza nervilor care mi i-am facut cu astia m-am certat si cu sotul si cu sor-mea si m-am mai luat si cu un coleg![]()
ma retrag deocamdata va tin la curent cu ce voi rezolva cu lr si cu celelalte comenzi pe care le mai am de primit si ...cam atat...eu de la ei chiar nu mai iau(iata ca tot ma gandeam cum sa fac sa ma stapanesc de comenzi
)
pupici
INGRID
aissa spune:
quote:
Originally posted by claujro
Si mai era o cutie mare tot LR, nu stiu pe numele cui...fetele care mai aveti colete la OP 69...
LA 69 zici???? pai 69 e oficiul meu postal (fix la piata Rahova) unde ai vazut tu coletul ala mare? Eu nu astept un colet voluminos, nu acum repede, insa am recitit pagina si am vazut numarul oficiului postal, insa cred ca ai gresit, nu?
Poze
claujro spune:
cred ca am gresit si e OP 66, la capatul tramvaiului 41, in Ghencea!!! Scuza-ma, aissa!!!!
madau spune:
Nushulica nici nu concep sa ne parasesti..pai tocmai tu..abia iti dadusem dimineata diploma de cea mai activa redoutista...

. Las ca se va rezolva ai sa vezi, si-o sa-ti mai vina si inima la loc...mai ales daca-i si plac sotului adidasii...![]()
ma chinui sa scriu la mesajul asta de juma de ora...tocmai mi-a venit comanda de la chinezesc..ma duc sa pap ca-mi ies ochii de foame
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
ma gandeam eu....
Nu e nimic...stai linistita. Imi sarise in ochi ca desi de obicei nu am memoria numerelor imi tin minte numarul OP din motive de conotatii....obraznice. ![]()
Poze
vl-ad spune:
Buna , fetelor!
Mi-am ridicat azi cardul de sa banca si vin acasa nevoie mare sa fac si eu mult asteptatata comanda.
Totul a fost ok pana la pasul 5 , cand i-am dat je valide mi-a aparut urmatorul mesaj:Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Ce vrea sa spuna?
Am gresit eu undeva?

Madau multumesc pt parola
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
claujro spune:
Nu stiu ce sa-ti zic, delogheaza-te, logheaza-te din nou...poate merge...oricum site-ul lor e in pioneze zilele astea...