***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 23
rall spune:
Mie azi mi-a venit comanda de pe 15, dar cea de pe 11 inca nu a venit ![]()
Si, in loc de pilota, a venit setu plasticos ![]()
![]()
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by madau
Acuma ref la subiectul "suntem romani si din cauza asta fac asa..", io una nu sunt de acord, n-avem de unde sa stim daca si la altii s-a intamplat la fel, cred ca ne facem singure sange rau cu treaba asta. Eu am patit-o de atatea ori cu astia de la Quelle, sa trimita altceva in schimb, chiar si cu alte magazine online de la noi...asa ca....
Cred ca trebuie doar sa nu lasam problemele neremediate, sigur vor mai aparea in timp si altele.
Chiar nu-mi dadeam seama de ce nu ma placi,acum stiu!
claujro spune:
Vin si eu acum de la coafor (unde mi-am tras tunsoare noua a la Andreea Raicu- si care ma prinde fff bine) si de la posta unde am luat coletul din 11.04 si sunt f multumita de produse...si gasesc scandal....?! Mai, nu se poate! Noi suntem unite...trebuie sa fim unite...
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324065015&documentid=321407&categoryid=29412867&single=&hasnext=1&hasprev=1 - pe negru- imi place f tare cum e la gat, stil barcutza...
http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-rayee.aspx?productid=324079091&documentid=321407&categoryid=23605789&single=&hasnext=1&hasprev=1 - f misto, masura 40 plezneste un pic pe sani dar sper sa mai slabesc
si o geanta so homme/colorata cu flori si manere rotunde din lemn pe care nu o mai gasesc... f misto si haioasa foc http://www.laredoute.fr/vente-le-sac-peps-so-home.aspx?productid=324099741&documentid=321407&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1
Cadou- setul lila de plastic (tacamuri+ farfurii de plastic cu maner mov)
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
claujro spune:
Venise si unul dintre cele 5 colete comandate (pe 13.11) pe numele tatalui meu, cu tricourile sotului dar nu am putut s-l ridic fara buletinul lui... Nu are nimic, poate vin maine si celelate 4
. Sa nu uit, ala venise acum (spart- cartonul era spart si o chemasera pe o functionara sa constate dauna la masina de transport- dar spartura nu era asa mare cat sa scoata pe acolo o punga cu vre-un tricou (sper)).
Si mai era o cutie mare tot LR, nu stiu pe numele cui...fetele care mai aveti colete la OP 66...
madau spune:
Lorenza sincer nu stiu de unde ai tras concluzia ca nu te plac...si imi pare rau daca asta ti-e parerea
. Nu am facut decat sa-mi spun parerea mea ref la subiectul ala, asta nu inseamna ca nu te plac sau ca nut-i intege supararea. Si eu as fi procedat la fel daca as fi patit asa, chiar am spus ca nu trebuie sa lasam lucrurile nerezolvate, insa nu stiu daca e o idee buna sa credem ca ne fac asta doar noua, sau ca ne fac asta ptr ca suntem romani
. Poate oi fi eu mai idealista...in fine...eu doar am spus ca am patit chestii asemanatoare si cu firmele de la noi din tara, asa cu nu ma mira ca si la ei se intampla. Am recitit postarea si nu vad de unde te-ai putut gandi ca nu te plac..daca era asa, crede-ma ca aflai direct de la mine, ca-s destul de "deschisa" din punctul asta de vedere
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Vin deja colete din 15???????????? Wow, de maine duc gunoiul mai des ![]()
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by madau
Lorenza sincer nu stiu de unde ai tras concluzia ca nu te plac...si imi pare rau daca asta ti-e parerea. Nu am facut decat sa-mi spun parerea mea ref la subiectul ala, asta nu inseamna ca nu te plac sau ca nut-i intege supararea. Si eu as fi procedat la fel daca as fi patit asa, chiar am spus ca nu trebuie sa lasam lucrurile nerezolvate, insa nu stiu daca e o idee buna sa credem ca ne fac asta doar noua, sau ca ne fac asta ptr ca suntem romani
. Poate oi fi eu mai idealista...in fine...eu doar am spus ca am patit chestii asemanatoare si cu firmele de la noi din tara, asa cu nu ma mira ca si la ei se intampla. Am recitit postarea si nu vad de unde te-ai putut gandi ca nu te plac..daca era asa, crede-ma ca aflai direct de la mine, ca-s destul de "deschisa" din punctul asta de vedere
Madau si
Bine,ok,
!
aissa spune:
Deja am emotii pentru coletul din 13
chiar asa ghinion sa am mai fetelor? Andreap spune ca ea nu a avut nici un colet mai "mic" de 100 de euro, dar stiu ca s-au primit (si eu am primit) colete mult mai ieftine deci n-as crede ca problema e la valoare, adica se foura coletele mici. Ba chiar mie mi-au disparut coletele cele mai valoroase dintre cele comandate.
Zau ca nu stiu ce sa mai fac, daca iar o iau de la capat cu mailurile turbez!
Poze
claujro spune:
Mai, azi descarcau la OP 69, colete printre care si al meu din 13.11. Deci tb sa soseasca. Ala din 11 a venit tot azi/ieri ca azi m-au avizat... Eu zic sa nu va panicati! E inca timp...
Am primit pe contul nou creat cod de 20 de euro la 55 euro+ FDP gratuit dar din preturi intregi. Vad ca e "profitabil" sa-ti creezi conturi noi, primesti coduri noi...cred ca imi mai deschid vreo 2-3 ![]()
Doamne-ajuta sa nu-mi mai trimita vre-un set plasticos ca deja am 2 si am dat comanda cu inca vreo 3!!!!
aissa spune:
As vrea sa pot....dar la experientele mele....e greu. Pana acum am atatea colete disparute ca nu mai stiu ce sa cred. Si pana acum la ambele conturi nu a sosit prima comanda.Speram ca pe contul Andreei sa am mai multa bafta.
Poze