***LA REDOUTE(21)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si io am primit pantofi sport Adidas, sandale pt mine si sandale pt baiat in cutia aceea alba.
Io caut cu disperare ceva ce ar putea merge pt o nunta la un baietel de 4 ani...pe cel mic l-am rezolvat...ati luat ceva mai elegant, aveti vreo idee ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

[quote]Originally posted by nushulica

fetelor eu am pe cineva la opc si am vb acum cu el si a zis ca nu stie exact cum se procedeaza dar daca tine de opc ma va ajuta sa le fac plangere mi-au stricat ziua nu ma las pana nu le stric si eu lor cheful de a mai inlocui produsele...adik eu am dat 85euro pe un produs care costa 25???nu pot sa accept asa ceva...lorenza o sa va arat ca eu ii fac sa-mi plateasca si taxa pt retur

oricum comanda la ei in vecii vecilor nu mai fac poa'sa-mi dea degeaba...deja nici nu ma mai pot uita pe site

Iti tin pumnii!Doamne ajuta sa rezolvi ceva,m-as simti si eu razbunata sa faci ceva,ca merita!Adica noi, romanii ,nu suntem si noi ca si ei,nu platim cu bani,ca doar nu ne fac nimic cadou,cum isi permit sa ne batjocoreasca in halul asta,ca nu e doar o greseala,vad ca se repeta destul de des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am gasit unde sa fac reclamatie pe site...dar imi cer un cod postal din 5 cifrecare e ala?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by nushulica

am gasit unde sa fac reclamatie pe site...dar imi cer un cod postal din 5 cifrecare e ala?

INGRID

am bagat si eu codul postal al strazii mele fara ultima cifra ca era din 6 si cerea 5

acum raspunsul unde o sa-l primesc??pe mail??

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

nushu, ia vizioneaza linku asta un pic. Poate gasesti locul unde sa-i reclami pe cei de la LR
http://ec.europa.eu/consumers/cons_int/safe_shop/fair_bus_pract/index_en.htm

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

am mai gasit si formularul asta de plangere http://ec.europa.eu/dgs/health_consumer/dyna/mailbox/index_en.cfm

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

MADA mailul meu e primavara2001@yahoo.com

Ia sa vedeti micul meu manechin....Daria cu poncho de La Redoute:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC03795.jpg

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama...intrasem si eu bucuroasa sa va zic ca am reusit sa facem rezervarile ptr vacanta si ce gasesc?

Nushulica ce sa zic, execrabila faza, musai sa le dai mai si sa spui in el ca ceri sa ti se remedieze imediat problema, altfel ii reclami la forurile competente sa se ocupe de asta. Scanezi comanda si pui si poza produselor in atasament. Pe eticheta de pe cutie ce scrie, acolo unde e descris produsul?

Acuma ref la subiectul "suntem romani si din cauza asta fac asa..", io una nu sunt de acord, n-avem de unde sa stim daca si la altii s-a intamplat la fel, cred ca ne facem singure sange rau cu treaba asta. Eu am patit-o de atatea ori cu astia de la Quelle, sa trimita altceva in schimb, chiar si cu alte magazine online de la noi...asa ca....

Cred ca trebuie doar sa nu lasam problemele neremediate, sigur vor mai aparea in timp si altele.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maxia scuza-ma dar n-am vazut mesajele tale ptr mica publicitate, cred ca din cauza ca esti inca moderata pe DC mesajele tale apar mai tarziu si se intercaleaza cu cele din urma...le mai poti pune odata???? Pls....

Am trimis mailuri cu parola, daca am uitat pe cineva va rog sa-mi spuneti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aghata spune:

Mada, multumesc mult pentru parola Poate reusesc sa pun cateva poze cu matza mea "redoutista"...

Mergi la inceput