***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 21
Lorenza spune:
Nushulica,imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat,imi aduc aminte de mine,caci si eu am patit la fel!Am fost teribil de furioasa,am facut schimb de mailuri cu madama Sabine,s-a facut initial ca nu pricepe,intr-un tarziu,mi-a zis sa-i returnez ca-mi vor retrimite ce am comandat.Inca astept,pentru ca cel mai curand,saptamana trecuta au primit si ei coletul si cel mai devreme voi primi coletul cu pantofii la sfarsitul saptamanii acesteia!Bineinteles ca nu s-a scuzat nimeni,dimpotriva as putea spune,nu te gandi ca o sa gasesti intelegere si scuze la ei ,o sa-ti dea flit intr-un fel sau altul.Nu stiu ce sa te sfatuiesc,eu intr-un timp ma gandeam sa-i reclam forurilor europene,m-am uitat pe OPC si dau ei niste linkuri,dar intre timp mi-au mai trecut nervii si n-am mai facut nimic.Eu zic,ca acum cat esti inca furioaqsa sa faci ceva ca mai tarziu,iti trece si ei vor face mereu si mereu la fel,ca oricum nu li se va intampla nimic,''romanii e prosti''!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Nushulica,imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat,imi aduc aminte de mine,caci si eu am patit la fel!Am fost teribil de furioasa,am facut schimb de mailuri cu madama Sabine,s-a facut initial ca nu pricepe,intr-un tarziu,mi-a zis sa-i returnez ca-mi vor retrimite ce am comandat.Inca astept,pentru ca cel mai curand,saptamana trecuta au primit si ei coletul si cel mai devreme voi primi coletul cu pantofii la sfarsitul saptamanii acesteia!Bineinteles ca nu s-a scuzat nimeni,dimpotriva as putea spune,nu te gandi ca o sa gasesti intelegere si scuze la ei ,o sa-ti dea flit intr-un fel sau altul.Nu stiu ce sa te sfatuiesc,eu intr-un timp ma gandeam sa-i reclam forurilor europene,m-am uitat pe OPC si dau ei niste linkuri,dar intre timp mi-au mai trecut nervii si n-am mai facut nimic.Eu zic,ca acum cat esti inca furioaqsa sa faci ceva ca mai tarziu,iti trece si ei vor face mereu si mereu la fel,ca oricum nu li se va intampla nimic,''romanii e prosti''!
lorenza iti inteleg perfect abia acum nervii pe care ti i-ai facut si tu
zi-mi cine a platit taxa de retur ??pentru greseala lor
INGRID
Lorenza spune:
Apasa bara de sus,dreapta pe Aide&services si pe urma ai sa te lamuresti unde trebuie sa trimiti mail!Sabine mai zice la vrajeala ca e in concediu,intr-o perioada cand i-a spus unei fete ce nu e la seviciu era,asa ca n-o mai cred deloc,in nicio privinta!Eu am scris pe site,cred ca ea e responsabila cu Europa de est,ca numai ea mi-a raspuns!Si inca o data sa nu-ti faci mari sperante ca o sa-si ceara scuze,ca o sa-ti plateasca returul sau altele...No way!
soanso spune:
nushulica,uite-i aici
http://www.laredoute.fr/vente-uke-vs-inf-de-puma.aspx?productid=324097954&documentid=321407&categoryid=23929733&single=true&hasnext=1&hasprev=1
eu am dar 24 euro si iam luat in ideea ca au scai pe interior ni nu-i va desface pitica ,am colectie de adidasi la ia da pe toti ii desface.astia 22 ii sunt mari .
nu se poate trimite si pe fax reclamatie?
sa fie bombardati din toate directiile,si ar trebui adresata conducerii.
SOSO
Lorenza spune:
Ce conducere!,nu stiu daca isi mai aduce aminte cineva,la primul capitol o fata ,Crinutz, care lucreaza la catalogul lor,a spus ca ea n-are curaj sa comande pentru ca seful ei francez i-a spus ca romanii nu sunt luati in seama la comenzi si pot lua usor teapa!Avea mare dreptate!NU SUNTEM TRATATI LA FEL CA SI CETATENII FRANCEZI!asta e clar pentru mine!Si nimeni nu ne apara drepturile de cetateni europeni,platim degeaba impozite si taxe!Na,ca iar m-am ambalat!
nushulica spune:
fetelor eu am pe cineva la opc si am vb acum cu el si a zis ca nu stie exact cum se procedeaza dar daca tine de opc ma va ajuta sa le fac plangere
mi-au stricat ziua
nu ma las pana nu le stric si eu lor cheful de a mai inlocui produsele...adik eu am dat 85euro pe un produs care costa 25???![]()
nu pot sa accept asa ceva...lorenza o sa va arat ca eu ii fac sa-mi plateasca si taxa pt retur![]()
oricum comanda la ei in vecii vecilor nu mai fac poa'sa-mi dea degeaba...deja nici nu ma mai pot uita pe site![]()
edit merge si forumul asta ...chiar ce le asa de greu sa-l faca functional ca doar e asa de cateva zile![]()
INGRID
Lorenza spune:
Sa ma scuze cele carora li se par draguti pantofii,pentru mine imi par oribili,or fi ei tot negri,dar totusi...
Si eu tot niste pantofi negri am comandat si tot negri mi-au trimis dar o alta specie de oribilitate!E clar avem ghinion la negru!
croco21 spune:
Nushulica, chiar sunt nesimtiti la faza asta cu inlocuirea produsului. Macar daca ti l-ar inlocui cu unul mai scump desi nici asa nu ar fi in regula. Daca nu-ti rezolva problema, ar trebui reclamati la protectia consumatorului din Franta. Se poate intampla sa nu fie site-ul actualizat, sa nu existe un produs comandat in stoc, dar normal ar fi sa-ti comunice acest lucru, sa te intrebe daca vrei altceva in loc si daca nu, sa-ti dea banii inapoi.
Croco