***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 20
nushulica spune:
ma enervez de mor...am sunat la ei sa vorbesc cu cineva direct acolo sa nu ma mai agit cu mailul si centralista aia zice ca toti consilierii sunt ocupati si imi intrerupe legatura direct...nu e ca la noi la orange sa te lase sa atepti in telefon pana se elibereaza unul
...si am dat deja 3 telefoane![]()
INGRID
lavi02 spune:
claujro ai mai fost pe la Naf-Naf - fabrica? Daca mai treci pe acolo si baga haine de primavara-vara ne spui si noua? Te rog mult.
Nu stiti, exista magazin Naf-naf in Bucuresti? La un moment data parca era pe Magheru si parca s-a desfiintat. Ca mi-a facut ceva cu ochiul pe LR dar as proba intai in magazin. Iar daca gasesc la fabrica, cu atat mai bine.
Nushulica sortul ala Adidas pt sot, cum e materialul la pipait?
nushulica spune:
lavi sunt placuti la atingere
adik nu-i fas din ala nasol e molcutz...acum cu era materialul ala piersica numai ca un pic mai subtire...scrie ca e tehnologie climacool
INGRID
lavi02 spune:
[b]nushulica[/red] multumesc!
Te-as ruga cand ai timp sa-i masori (in latime, in zona fundului
) si sa-mi zici ce masura ai comandat.
soanso spune:
nu stiu la voi cum merge DC dar la mine melcul e putin spus.
nici azi colet din 10 ,si nici bicicleta nu mi-a ajuns si scria pe sit livrare in 7 zile ,ma enerveaza asteptarea asta.
nushulica ,adidasii care iai primit sunt model de la copii ,am luat eu pe alb cu roz marimea 22 pt fetita(24 euro) ,au un sistem de prindere cu scai pe interior ,la adulti nu merg clar.
sa nu te lasi cu una cu doua ,nu-i posibil sa-ti faca una ca asta ,ce ne cred tampiti,bombardeaza-i cu mailuri la tel .nu cred ca rezolvi ceva ,sa-ti trimita altii sau banii dar pe cheltuiala lor.stiti ce ma gandesc nu exista in fr . protectia consumatorilor ,sau astia din RO nu ne pot da ceva detalii?suna si intreaba .
multa bafta sa rezolvi.
SOSO
aissa spune:
Nushulica asa mi-a zis Sabine, ca imi vor rapsunde colegii ei dar cred ca doar daca as scrie pe site ca mi-e greu sa cred ca intra cineva pe mailul ei. Eu o sa scriu oricum pe mail maine-poimaine.
Pe site intri la Mon espace client si acolo citesti ca sunt mai multe link-uri pentru diverse probleme.
Nu stiu daca va merge linkul pus de mine: http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=Help_FaqSdcLiv
Apasa si tu pe contactez-nous si te duce intr-un formular de completat unde scrii numarul comenzii, data si ce problema ai.
Poze
aissa spune:
Pai nu ai decat 2 alternative: direct pe site, unde vei primi raspuns in cca 2 zile si unde nu il adresezi cuiva anume, sau Sabinei ca adresa ei o stim.
Poze
nushulica spune:
ok aissa am inteles lasa ca vad...le scriu la toti mail sa priceapa
soso stiam eu ca i-am vazut pe undeva si pe astia
si nu-mi aduceam aminte...ma uit sa vad cat costa aia ca eu am platit pe ei 85euro![]()
va dati seama ce nervoasa sunt nu??![]()
INGRID