***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 19
claujro spune:
quote:
Originally posted by Aghata
mai sunt sanse sa primesc comanda de pe 5 aprilie?!
mama Anei (1 august 2005)
Au trecut doar 19 zile... Pe site zice ca intre 8 si 18 zile...Dar da tu o fuga pana la posta, ia vezi, nu cumva coletul a sosit...ca s-au intamplat multe cazuri d'astea....
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
aissa spune:
Nushulica ma gandeam ca au scris ceva ca stiam ca la unele fete au ajuns niste "scuze". Ce sa mai zicem, in general sunt ok, dar au si bube. Eu una deja sunt atat de patita ca stiti bine ca mi-e si jena sa ma mai plang cate patesc cu comenzile mele.
Poze
nushulica spune:
aissa nu au zis nimic
ca sa va faceti o parere uitati ce trebuia sa primesc
http://www.imolashopping.com/articolo.asp?cat=catalogo&cod=PUF-300611 aia pe negru
si ce am primit
http://new.photos.yahoo.com/nushulica/photo/294928804347594350/1
eu zic ca nici nu se compara plus ca sotul meu pe aia ferarri iii vroia
INGRID
claujro spune:
Eu pe la 5 ma duc la posta dupa colet si revin sa va spun cum sunt produsele (nici nu mai stiu ce am luat- o geanta/sacosa si un tricou, de al 3-lea produs nu-mi mai amintesc +setul de vesela lila) la 3 am programare la coafor, ma fac frumoasa! ![]()
nushulica, poza ta nu se vede...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
aissa spune:
Sunt nasoi rau aia primiti Nushulica. Uff, sunt curioasa cine si ce iti raspunde. Unde scrii? Pe site sau la Sabine? (Sabine e in concediu saptamana asta, v-am zis).
Eu sper iar ca azi sa ajunga coletul la Andreap. I-am dat saptamana trecuta userul si parola sa se uite si ea in cont sa vada daca e vreo eroare in datele trecute de mine. Daca nici de data asta nu ajunge primul colet (pana acum nici la contul meu nici la al sotului nu a venit prima comanda) cred ca ma lecuiesc.
Poze
andreap spune:
salutare
nu am mai intrat,ca nu am ce sa va zic..bani nu sunt,deci comanda nu dau..astept acum sa vad daca vine comanda Aissei data pe adresa mea,poate nu-mi schimba si mie norocul
.
Am citit patania ta Nushulica,nasol tare..si eu cand am primit adidasii,erau in cutie Adidas,nu in cutie alba.eu pana acum nu am avut experiente neplacute cu ei...offf,imi pare rau ca mai patiti unele dintre voi si asa ceva.bafta cu recuperarea banilor!
Spor la cumparaturi
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
nushulica spune:
aissa stiu ca e in concediu sabine asta dar parca ti-a zis ca vor raspunde colegii ei la mailuri nu??
si pe site unde as putea scrie??lumineaza-ma
ca nu stiu unde sa scriu sa-mi raspunda cineva ca nu mai pot de nervi![]()
INGRID
Aghata spune:
pot primi si eu parola pt. contul redoutistelor? Adresa mea este mariaescu@yahoo.com
Multumesc