joc *- cele mai lungi cuvinte
va propun sa gasim impreuna cuvinte lungi:
o colina in noua zeelanda
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu (85 litere)
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch (58 litere un orasel Royaume-Uni
cel mai lung nume de gara
Gorsafawddacha'idraigodanheddogleddollônpenrhynareurdraethceredigion (Royaume-Uni)
Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg (45 litere - un orasel in Maryland.
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
misulescum spune:
Ardeiash,draga tu vorbesti serios,exista numele astea.
Si daca exista,le pronunta cineva?
Si daca le poate spune,in cat timp o face?
Credeam ca ai gasit un joc,ceva,sa ne mai agitam neuronii!!
carla2005 spune:
eu cel mai lung cuvant care il stiu si-l pot pronunta este
STENOCLEIDOMASTOIDIAN
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Basi suntem alaturi de tine!!!!
liliac1 spune:
Asta imi aminteste de-o povestioara din copilarie, despre un personaj superfantastic (nu mai tin minte despre ce era vorba, stiu doar ca m-am starduit mult sa-i retin numele): Vulturelefanturacucrocodilozebrocapradelfinul
...dar nu's convinsa ca e chiar corect dar sigur e pe-aproape.
Asta e din categoria alora cu Fanta, ca n-am reusit niciodata sa retin numele lu' ala "Humunukuapuaua" care are si-un prefix ceva...
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ardeiash spune:
pai initial m-am gandit chiar la un joc... sa cautam cuvinte din cat mai multe litere.. pe domenii... eu dau de ex domeniul: geografie.. si toata lumea cauta cele mai lungi cuvinte.... cel care a scris cuvantul cel mai lung da un nou domeniu.. samd///
insa nu stiu daca gasim amatori... mai ales ca-s greu de pronuntat.. si toata lumea intr aici sa se destinda... nu sa se enerveze..
s-auzim numai de bine! si
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
sa cautam cuvinte din cat mai multe litere.. pe domenii... eu dau de ex domeniul: geografie.. si toata lumea cauta cele mai lungi cuvinte....
la prima strigare: Popocatepetl
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais
andriushca spune:
electrocardiograma
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS