menstruatie dupa sarcina, cand?
Au trecut deja doua luni de cand nu mai alaptez si inca nu a venit CM
. Mi-am facut si test de sarcina, am fost si la doctor...nici vorba de o noua sarcina....
Voua la cat timp dupa nastere/ alaptare s-au reinstalat rushii? Eu stiam ca dupa nastere se regleaza corpul, hormonal, dar vad ca la mine...ba...si nu de alta, dar tot si tot ma ingras de nu ma mai opresc
si la primul si la al doilea copil, exact dupa 3 luni de la nastere.
sanatate, claudia
Mi-Ka spune:
hclara 

Ma asteptam totusi la ceva mai multe raspunsuri, dar deh...
_
Printesa noastra,Alexia
cocutica spune:
La 3 luni fara 2 zile de la nastere si la 1 saptamana dupa ce nu am mai alaptat.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
clarrice spune:
Eu am avut prima menstruatie la mai putin de 6 luni de la nastere. Insa inca mai alaptam, asa ca nu stiu cat de mult te ajuta. Cat a trecut de cand ai nascut?
dienuca spune:
La 3 luni de la nastere si am alaptat pana la 11 luni.
Mai consulta si alt medic.
Diana
liliac1 spune:
La 4 luni dupa nastere s-au instaurat
Si eu inca mai alaptam...
Dar nu e regula generala. Maica-mea spre exemplu, dupa ce ne-a nascut (atat pe mine cat si pe frate-miu) luna urmatoare, hop si "rushii", iar de alaptat, ne-a alaptat pana la 1 an si 2 luni, pe fiecare-n parte ![]()
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
maryion spune:
La mine a venit la 7 luni dupa nastere si am alaptat doar pana la 5 luni si 2 saptamani.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Mi-Ka spune:
quote:
Originally posted by clarrice
Eu am avut prima menstruatie la mai putin de 6 luni de la nastere. Insa inca mai alaptam, asa ca nu stiu cat de mult te ajuta. Cat a trecut de cand ai nascut?
clarrice, am nascut de 7 luni si o saptamana si nu mai alaptez de 2 luni si o saptamana.
Intre timp am fost iar la dr. si mi-a dat sa iau utrogestan 3 zile, cate doua/zi...acum astept sa vad daca vine ori ba

Multumesc pentru raspunsuri

, cei drept eu ma asteptam sa vina CM imediat cand am terminat cu alaptatul 
_
Printesa noastra,Alexia
TOMALAVINIA spune:
Va citesc postarile si incerc sa imi aduc aminte.......Dupa prima nastere am alaptat aproape 7 luni dar fetitza primea si completare!Menstruatia a revenit la 2 luni de la nastere, si apoi lunar aproape pe aceeasi data( poate de asta am inceput sa slabesc cind bebe avea 5 luni)!
Acum, dupa a doua nastere, desi alaptez exclusiv, nici urma de ciclu menstrual.Astept cu nerabdare, poate poate......vine si slabesc un pic
Sanatate!