Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
marani spune:
Buna ziua fetelor!
LA MULTI ANI pentru ANCA DE AURAS si ANTONIAS DE SARYTA!
TEUTZ, ca bine zici de soacra-mea...
CRISTINA1974, exact la fel face si Ana Maria, nu numai cand e obosita ci la fiecare somn, canta pana adoarme, ma amuza teribil.
BAMBOLETTA, eu am gratar de teflon ( parca asa il cheama ), nu scoate fum absolut deloc, toata grasimea se scurge in partea de jos a gratarului, fac si cartofi copti pe el. E grozav de bun.
Tema zilei:
1. periuta de dinti n-am luat inca, ma gandesc serios la asta, am furat ceva oferte de la voi, caut sapt viitoare in targ.
2. biscuiti fara gluten...nu ma pricep, nu-i dau inca fetei ca n-are voie pana-n 6 luni.
A, uitam: DBUNNY, daca bb e constipat dc ii dai banana? avand in vedere ca papa si cereale, il constipa si mai tare, ma gandesc. Nu-i dai mar?
Mai vb. O zi buna!
mamica de bubamara
desiree spune:
buna fetili,
anateo, vorbim la tel si ne vedem luni..cine mai serveste IOR luni?
eu sunt nitezlush cam suparata...l-au piscat tantarii pe Octavian nu stiu de unde au aparut azi-noapte ca eu nu am tantzari si acu nu mai vad nici unul mama lor de tantari..
are 5-6 piscaturi pe fatza si pe gat si sunt deja inflamate..sunt umflate si rosii de parca ar avea lichid in ele...mor de draci !

am pus baneocin, am spalat cu musetel, am dat cu crema de galbenele... nimic !
cu ce sa ii mai dau?
zici ca are varicela sau vreo boala din asta buboasa de-a copilariei !
sfaturi?
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
miro mai vroiam sa zic, apropo de intrebare ta legata de alte fructe si de rasp dandusei sa ii dai banana: chiar ieri am citit un articol despre banane si sunt interzise pana la 8 luni (parca era 8 luni, daca nu chiar un an), singuerele permise sunt cele la borcanase pt ca sunt tratate la temp f inalte.
daca cineva nu e de acord, nu dati cu pietre
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
...eu i-am recomandat Mironei ceea ce am sa fac eu...,nu dau sfaturi din vise doar din ce urmeaza sa fac eu sau din ceea ce am facut...,deci personal am sa introduc banana in alimentia Crinutei dupa 6 luni...si cum nu mai este mult...vom minca banana in curind...
...eu ,nu i-as da borcanse zilnic ,pentru ca contin banane tratate la temperaturi inalte...Acel borcan poate a fost facut in 2005 de ex. si expira in 2008...,sa zicem...,ce poate sa mai fie bun in el in tot acest timp de "asteptat sa fie mincat" ?,mai bine banana proaspata....aaa,daca ii dau o data la nu stiu cit timp din motive intemeiate...,este ok,dar sa fac din asta un obicei...,plus ca nu cred ca toate substantele care dau posibile alergii sint "scoase" din banana la borcanas ...,deci ori ii dau ori nu-i dau deloc...asta este parerea mea...Eu din toate articolele de pe net ,am inteles ca banana este recomandat dupa 6 luni...Fiecare face cum crede...
...si asa cum mai vorbeam si zilele trecute...,cite articole ,atitea sfaturi...,daca mai vrei o dicutie despre asta uite aici
Luna 6-a,a Crinutzei

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
marani spune:
DESIREE, nu stiu cu ce sa-l ungi, cred ca se vor usca intr-o zi - doua. Plasa la geam nu ai? plasa pt tantari, pune doar la un canat la fiecare camera, zic si eu; poate or fi venit tantarii de pe balcon sau de pe casa scarii; ai vie (vita de vie) la balcon cumva?
n-am iesit afara ca mi-e frica, de reactia pisicii, care atunci cand adoarme plange cat o tine gura, zice dr pana se face dintzoasa; of....astept cu nerabdare...
ce umor negru are sotul meu, ii povestesc la telefon treaba cu mosulica de ieri, si ce-mi sugereaza: "du-te si te plimba pe la cimitir" (care e vis-a-vis de stadion, pe langa bloc la noi, e foarte liniste acolo), eu de colo:"ca sa trezeasca pisica mortii?", el:"numai bine, cu ocazia asta o vede si taica-miu". Eu am ras la faza asta...si el....!
mamica de bubamara
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
a deju, care e locatia magazinului de care povesteai? Cum aud de cumparaturi, hop si eu...(spre disperarea zmeului)
dandusa, si mie mi-a placut carutul. Zi-mi, te rog, cat costa si unde-l pot gasi pe internet....ca in magazine nu prea am timp sa caut. Nah, macar incerc sa fac o cerere la zmeu....mai vedem daca se aproba sau nu.
Fetelor, vreau si eu o salteluta muzicala sau un centru de activitati interesant....ce imi recomandati? Scaun de masa n-am luat inca, ma gandeam sa iau unul care e si balansoar (are 12 melodii, nu-sh` cate viteze de leganare, etc).
Noapte buna!
Bogdan Andrei (29.11.2006)
kauflandu' este exact la ICIL, n-ai cum sa-l ratezi, ca e ditamai animalu' :) dar sincer...mai bine te plimbi prin carrefour, e si mai aproape de voi..si oricum, ai de nshpe mii de ori mai multe chestii de vazut.... dar ma rog, merge si kauflandu', asa, sa arunci un ochi, daca tot s-a deschis.... :)
carutul este un brevi grillo, parca... oricum, in constanta nu il gasesti nicaieri, iti zice o nebuna care a cautat la absolut toate magazinele, iar pe net..la bebelusultau, dar cu un milion si ceva mai scump (adica in loc de 4 cat e in magazin - dar am inteles ca si asta era o promotie, ceva.. - pe net il gasesti cu 5 juma'... vezi pe site ce si cum). si tot pe site cred ca gasesti si salteluta muzicala, parca de la chicco era ceva in genul asta, nu mai stiu sigur.. noi centru de activitati am cumparat din carrefour, unul destul de fain, dar fara sunete.. in schimb, pot sa ii agat jucarie muzicala de arcada aia, si e ca si cum ar avea :)
vroiam sa pasa pe "trimite", dar parca stiam eu ca mai e ceva.. :) cu scaunul de masa - nu iti recomand varianta leagan.. noi avem, dar il folosim ca leagan propriu-zis..pt masa, momentan il tin in scoica, si si-asa abia sta si-acolo, se tot foieste, zici ca vrea sa sara... leaganul nu e fix, e posibil ca bebe sa fie mai atras de posibilitatea de a se balangani decat de masa propriu-zisa... asa una la mana, doi la mana - in leagan il poti tine pana la 9-10 kile (si cred ca toate leaganele sunt la fel, indiferent de firma) pe cand scaunul de luat masa il poti folosi cu succes pana cand o sa-l asezati la masa, pe aceleasi scaune pe care le folositi si voi.....
spor la cumparat si sa ne zici la ce te-ai hotarat :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Laura13 spune:
dandusa citit, informat, multumesc. din cate vad eu si acolo parerile sunt impartite, asa ca fiecare face dupa cum crede. cat despre borcanase... nici eu nu prea sunt de acord cu ele, doar la drum, eventual cand suntem plecati de acasa si trebuie sa luam masa "in oras"
. eu am spus numai ce am citit, pana ieri nici eu nu stiam ca banana poate sa dea probleme. dar cum dani are o forma de dermatita atopica, eu o voi amana macar pana la 8 luni. cel putin asa zic acum... sa vedem cand o sa intru in pana de idei de fructe ce mai zic![]()
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Lavinia_P spune:
Buna ziua,
Eu nu am avut net 3 zile,de 2 zile va tot citesc,ama ajuns la zi,dar am uitat ce si cui voiam sa-i raspund.
La piscaturile de tantari nu am facut nimk.Au trecut mai greu decat la un adult,dar le-am lasat asa.M-am gandit sa nu fac mai rau.Pediatra a zis ca pot folosi inainte de culcare aparat din ala de pus in priza.
Sa va spun ce am patit ieri:
Am iesit la gratar si pana sa ma termin eu cu toate, l-am lasat pe mihaitza soacrei-adica vreo 5 minute- si cand ies din camera, ce-mi vad ochii: Il tinea de manutze (adica de palme) sa mearga pe hol... am incremenit.Daca facea o miscare mai brusca putea sa-i disloce umarul.Nu are nici 5 luni si ea mi-l pune sa mearga.Cum sa mai am eu incredere sa-l las cu ea?
Si mereu face chestia asta si ea si cumnata-mea:hai sa-ti arat cum merge,sau cum sta in fund..de parca eu n-as sta 24 din 24 cu el si n-as sti ce poate face.
"minunea mea"
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Laura13
miro mai vroiam sa zic, apropo de intrebare ta legata de alte fructe si de rasp dandusei sa ii dai banana: chiar ieri am citit un articol despre banane si sunt interzise pana la 8 luni (parca era 8 luni, daca nu chiar un an), singuerele permise sunt cele la borcanase pt ca sunt tratate la temp f inalte.
daca cineva nu e de acord, nu dati cu pietre
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
asa stiu si eu, banana nu e voie pana la 1 an, e alergena... mai putin la borcanas...
la borcanas e voie orice fruct chiar dc e alergen, pt ca sunt prelucrate si tratate cu nu stiu ce si nu mai sunt alergene
despre para eu stiu la fel, ca nu e voie pana la 8 luni sau chiar 1 an
cat despre borcanele nici eu una n-as abuza de ele, oricum contin conservanti... dar o sa-i dau Oanei de la inceput ca s-o obisnuiesc si sa nu ma trezesc ca plecam undeva si nu-mi accepta decat mancare facuta in casa si la borcanele ioc, ca n-am chef sa plec la munte cu punga de morcovi, cartofi, spanac, mere si mai stiu eu ce ... + storcator, blender, etc... deci eu o sa-i dau de la borcanele, dar nu toata ziua si nu f des
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Lavinia_P spune:
Off..am vrut sa apas "vizualizeaza" si am apasat "trimite".
Deci..nu vreau sa fiu rea,ca ea chiar e o femeie de treaba,asa ca singura mea replica a fost: va rog tineti-l de subbrat ca mi-e frica!
Daphna..tare frumosi sunteti toti 3- iarasi omamica manechin si aranjata-parul meu in toate directiile sta
,ungiile mai mult mi le rod-viciul meu nr.1 si tot asa...
Sbogdana(super pletoasa ta),Monicabb, bine ati venit si sederep-lacuta si indelungata!
Aelita,
De acord cu fetele- nu temai stresa atat, ca dupa cum vezi tot dupa cum vrea ea face!
"minunea mea"
bamboletta spune:
Salutare 
Ariadna30-mersi de informatie
poate gasesc un gratar care sa aiba si capac
macar sa fie numai fumul ![]()
Laura13-
Marani-deci e bun gratarul
iupyyyy
cum fac rost de bani fug sa-mi cumpar si eu ![]()
Lavinia_p-of ce le mai taie capul pe soacrele astea
il mai pune si pe jos sa mearga
va pupacim 
azi ne-au venit ochelarii de soare comandati de la chicco
ce-a mai tare din parcare
sunt "polarized UVA si UVB 100%,antialergici,foarte mobili se pot indoi
Noi am papat banana si nu a avut nimic,
stiu ca nu e indicata pt ca este alergenica,marul nu prea il accepta asa ca i-am dat banana si ii place f mult
pupici 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006