FIV 116

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetelor-ici si de la mine!
Sa imi tineti pumnii maine la eco...!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor dragi...imi era dor de voi si iata-ma la computer....eu din pacate ( cred eu) chiar din ziua transferului am inceput sa am dureri de ovare si de burtica asemanatoare zileleor premergatoare menstruatiei....nu mi-a venit inca,dar eu cred ca daca nu as mai lua progesteron injectabil ( 2 fiole la doua zile) si utrogestane, ar veni...Fetele cu care am vorbit Oana si Sheri mi-ai spus ca daca doare burtica si daca dor ovarele e de bine,dar eu simt ca e exact ca intotdeauna cand se anunta CM-ul...pe deasupra imi apar si cosuri ca intotdeauna cu cateva zile inainte de CM...asa ca ma pregatesc eroic de sfarsitul visului...As vrea sa stiu de la fetele care au trecut prin experienta FIV-ului la voi cum s-a manifestat totul incepand cu ziua ET-ului?
Cellu,Teli,zouzou,galuscuta si celelalte fete de aprilie-mai voi ce simptome aveti?Cu Madlen vorbesc la telefon,pe ea nu o doare absolut nimic,nu simte nimic....
Tin pumnii tuturor si sper sa recuperez cat mai curand tot ceea ce ati scris si nu in ultimul rand multumesc din suflet tuturor prietenelor dragi de aici care mi-ati tinut pumnii zi de zi...
Am sa mai scriu cand "rusii" isi vor face aparitia oficial....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

kora...stai calma...!!!...nu inseamna ca daca ai dureri e totul pierdut,vezi ca durerile pot fii de la punctie,doar s-a umblat in zona(unele org.reactioneaza asa)...eu nu am avut dureri si nu a insemnat nimic !!!...stai calma pina la test...tin pumnii,sa aveti succes pt tine,madlensi tutu...!!!
Melutzica...cum te mai simti...stateam si mai citeam despre fiv...si ziceau ca tot trebuie sa faci un test beta hCG chiar daca ai singerari tip CM intre timp...sint sarcini si peste CM...nu se stie niciodata...miine parca trebuia sa faci test...nu ...!!!
PUSSI - curcubeul nostru Moniland Magduta10...toate fetele fara exceptie...numai bine...!!!... Liana
Zouzou Antosit Teli Celu Galuscuta ...multa bafta fetelor....asteptam final fericit...!!!

....despre mine....nimic nou...pe 2 mai merg la prima intilnire cu dr.dupa esec...vedem ce zice !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Va multumesc la toate!!
vreau sa stiti ca am fost sunt si voi fi mereu cu pumnii stransi pentru voi!!!
va pup pe toate!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Liana!
Kora nu mai cauta sa faci comparatii, sti bine ca este un stres in plus de care tu nu ai nevoie!Mai ai un pic pana la testul de sange si eu iti tin pumnii in continuare!
Eu am fost azi la eco si pe langa cei 5 foliculi pe pe OD a mai aparut unul (cel mai mare era de 13), iar pe OS unde vineri nu era nimic au aparut 9!!!!Ati mai auzit asa ceva?Endo era bunicel: 9,5 si ma stimulez pana vineri cand merg dinnou la eco,cu aceiasi doza!

Anto

Mergi la inceput

Hai care te bagi la un capitol nou? Eu nu indraznesc pt. ca nu ma pricep!.... acu imi explici dar imi intra pe o ureche si imi iese pe ailalta!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna scumpele mele.Am tot vrut sa va scriu insa...ma apuca iar plansul si nu reuseam...Azi sunt mai bine si privesc cu putin optimism inainte...Miercuri cum am avut stabilit merg la control,deocamdata nu stiu ce am sa fac mai departe...pur si simplu nu-mi vine sa cred ca am patit asta...mai ales pt ca,eu nu am absolut nimic,sunt sanatoasa tun,am 28 de aniŽ,totul evoluase absolut perfect si cu minimum de stimulare...si totusi...Ma intreb cum naiba au ramas gravide babe de 61,64 si chiar 67 de ani si eu..

LIANA ;TE IUBE MULT SCUMPICA MEA

Korutza,nu-ti fa ganduri si griji ca numai rau iti faci...abia am trecut si eu peste ele... incearca sa gandesti pozitiv ca totul va fi bine..si pe mine m-au durut ovarele si burtica ,nu tare dar le simteam tensionate de prin ziua 3 ,4 dupa ET;pusica si bafta multa

Un pupic mare pt toate

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

stie careva cum se inchide subiectul????de deschis am dibuit,dar de inchis nu stiu...cine stie???...un moderator o fi prin zona?

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput