FIV 116
Raspunsuri - Pagina 29
marumiha spune:
Melutzica...dupa acest esec speranta e forta vitala ce da energia pt realizarea unui vis care e perte profunda din sensul vietii noastre !ėmi pare f.f.rau ,te ėnteleg f. bine ,sėnt cam ėn aceeasi situatie ,nu dispera ,D-zeu poate are un ochi si pt. noi.....
Delia21 spune:
Da,am citit si eu dar acolo spunea cineva ca a avut sangerari.....si eu am avut si tot am dus sarcina la capat.Dar ....din ce scriu fetele reiese ca ar fi pierdut ambii prunci,ceea ce eu refuz sa cred.....imi vine sa plang,nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva,e mult prea mult,de asta va rog sa ma scoate-ti din ceata
nusy spune:
Delia: Zozela a spus ce s-a intamplat...cei doi ingerasi ai Lianei sunt acum la DD...adica a pierdut sarcina...
Nusy
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Eu inca nu am apucat sa citesc din urma,sper ca maine sa am timp...azi sarbatorim 1 an de casnicie...suntem fericiti orice va fi...Ma cam doare burtica si ovarele,simt ca un fel de fierbere in burtica,am inteles ca e normal sa fie asa in primele zile de la ET....voi ce spuneti?In rest...cu DD inainte!DD ajuta-ne pe toate te rog!
Va pup si va doresc un weekend minunat si tin pumnii tuturor!
P.S. Melu....cuvintele sunt de prisos....te inteleg...ma gandesc ca mai am si eu cateva zile de incertitudine....DD sa te ajute!
Liana sunt alaturi de tine,imi vine sa plang si nu inteleg de ce ti s-a intamplat asta....DD sa te ajute!
Kora
CARPE DIEM!
Delia21 spune:
Nu o cunosc pe Liana si nu mi-e ruda,dar plang si nu ma pot opri.De ce viata este atat de nedreapta?De ce????De ce a trebuit DD sa-i ia pe amandoi?Ma opresc aici....
zouzounaki spune:
buna dragele mele
...revin si eu fara noutati...deocamdata sint ca o closca ce sta pe oua...deja imi simt burtica greuta,ma apasa cumva ovarele...fetelor pe mine data trecuta la primul fiv,ma dureau sanii de numai..acum nimic...oare e normal?...
noi inca nu stim cind mergem in Atena,cred ca pe la sfirsitul saptaminii viitoare...poate aflam maine dupa echo...
Melutzica scumpa,am trecut si eu prin asta,ca de altfel atit de multe dintre noi...iti doresc liniste sufleteasca,iar apoi un nou inceput,care sa fie presarat cu reusita
Kora,Teli,Cellu,Madlen,Galuscuta sa se prinda bine bebelusii de burtici
Liana
Antosit sa creasca outele mari si sanatoase
Nusy mult succes in pregatirea pt Fiv
Adina 1967 unde ai disparut???ti-am tot lasat mesaje pe mess...
Moni,Pussi,Madalina,Lachi,Aldolina,Andicu,Sheri,Kitta,Cristal,LilianaFi,Doris,Delia si tuturor,multi pupici
o duminica cit mai frumoasa
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
luck spune:
Iubitele mele
cred ca sunt deosebita si sa va spun si de ce - joi in 3.05 tb sa-mi fac diphe si sa incep trat pt fiv si ghiciti ce mi s-a intamplat in 25.04 adica in z 13 a CM .Mi-a venit CM.Am crezut ca este o sangerare dar fals este CM si nici in ziua de azi nu mi s-a oprit .Normal m-am programat la dr.Vreau sa va spun ca nu am mai patit niciodata asa ceva sau sa zic odata poate si sa nu-mi aduc aminte , ce ziceti sa fie din cauza stresului , pot sa incep tratamentul?
Nu-i asa ca sunt deosebita ?
Pupici pt toate fetele si abia astept vesti bune
andicu spune:
Melu, imi pare tare rau! speram ca e de bine la tine! nu dispera, mai toate de aici am trecut prin asta si am reusit la urmatoarele incercari! o sa fie bine si pt tine!
Kora si Madlen, bafta multa! va tin pumnii sa veniti cu teste pozitive!
si pumnii stransi in continuare fetelor in focuri!
Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
pussi spune:
kora, mladen, teli, cellu tin pumnii pt. puiutii din burtici sa se lipeasca de mamici!!!
anto, zouzou, nusy, cris, aldo pt productie buna si Et cu rezultate pozitive!!
noi suntem bine!! papam si nu vomitam!!
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
kasha spune:
Buna seara tuturor!
Am si eu o mare rugaminte, sper sa incep zilele aste pregatirile ptr FIV(asta daca lucreaza cumva laboratoarele zilele astea daca nu ...luna viitoare) si as vrea sa vorbesc cu d-na doctor Matei, imi poate da cineva nr dansei de telefon?
P.S.Stiti cumva daca poate fi gasita pe 30.04 sau pe 01.05?
Multumesc anticipat!